Beszámoló


Endy (3) beszámolója (19770 megtekintés)
szerkesztés alatt

Értékelés: 5*

Földrajzi elhelyezkedés, szállás: Bitezhan Beach Hotel 4*, Bodrum, Törökország

Téma: Sajnos nem voltunk megelégedve..

Utazás időpontja: -



A szállodával, és az állítólagos homokos parttal nem voltunk megelégedve..inkább apró kis köves föld" a vizben hol iszapba sülyed a lábad, hol apró kis kövek állnak beléd felváltva, a képeken látott fa napozó ágyak közel sem olyan állapotúak már mint a feltett képeken...ütött kopottak és a rátett matracok égtelen foltosak kopottak már.

A szálloda jó ha a 3 csill" eléri, mert a felújítás ellenére csatorna szag volt minden magyar ott lévő szobájában, a takarítás borzalmas volt, porszívózásnak nyomát sem láttuk, és a 2.nap lehullott virágszirom a sarokban a kosszal is ott maradt végig a fürdőszobában.

A wc-papir tartó leszakadva, a zuhanykabinon kb 2 éves vízkő ill rozsda..A kis 2nm-es fa padozatú erkélyt szintén kb 2 éve mosták le. A gyerek játszótér állapotát meg sem említem inkább, a gyerek medence 1.5 méter átmérőjű kör volt.

A Törökországi nyaralásunk eddig mind nagyon jók voltak de ezt most kifogtuk, Nem ajánlom nagyon senkinek a Bodrum Bitezhan Beach Hotelt, aki a szép igazi nyaralásra vágyik, ez a szálló kicsit lepusztult sajnos, MESSZE VAN A FELÚJÍTOTT SZÁLLODÁKTOL.


Hozzászólások a beszámolóhoz


2014.09.24 20:47 W63C0 (4)
Endy szerintem nem a Bitez Han Beach Hotelben volt!!! , és nem a hotel tengerpartján. Ennyi ökörséget összeírni -kár volt elolvasni.

VL.
Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!

Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak