Körutazások melléklet főoldal

Szilveszter Rómában - Repülővel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 155240
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés

Ország: Olaszország
Város: Róma

Szállás / program részletes leírása





1. nap:
Budapest – RómaElutazás menetrendtől függően repülővel Rómába. Érkezésünket követően transzfer a szállodába, ahol 3 éjszakán keresztül szálláshelyünk lesz. Menetrend függvényében a város meghódítására indulunk, gyalogosan ismerkedünk a belváros hangulatával: Pantheon, Navona tér, Angyalvar (kívülről) és a várost kettészelő Tevere folyó kanyarulatai. (Repülő menetrendi változás esetén - e programrész a 4. napon délelőtt is megvalósulhat.)2.nap: Róma szökőkútjai és tereiKényelmesen megreggelizünk, és egész napos gyalogos városnézésre indulunk idegenvezetőnkkel, Róma gyönyörű terei, szobrai és szökőkútjai között. Elsőként a San Pietro in Vincoli templomban Michelangelo Mózes szobrát keressük fel, majd az antik Róma építészetének remekműveivel ismerkedünk: Colosseum, Forum Romanum, Traianus fóruma, Capitolium tér Marcus Aurelius bronz lovas szobrával és névadó zseniális térkialakításával, Viktor Emánuel emlékmű, a Pantheon majd a mindig nyüzsgő Navona térre látogatunk, ahol megpihenünk egy csésze kellemes kávé mellett és élvezzük a tér hangulatát. Szabadidő. Fakultatív ajánlatunk: Szilveszteri vacsoránkat jó kedvvel, szilveszteri hangulatban elfogyasztjuk, majd a belvárosba érkezünk, ahol elvegyülve a tömegben búcsúztatjuk az óévet (Rómában a szilvesztert az utcán ünneplik a helyiek).

3. nap:
Róma szökőkútjai és terei újévkor pápai áldással! Tivoli vízeséseiKöszöntjük az újévben! Kényelmesen megreggelizünk, és az újév első napján folytatva a városnézésünket láthatjuk az utódok számára megőrzött templomokat, palotákat, művészi szobrokat: a Trevi kút, Spanyol lépcső, a Corso, Colonna tér a Marcus Aurelius-oszloppal, mind-mind a történelmi belvárosban várnak bennünket. A déli Pápai áldás elmaradhatatlan része látogatásunknak, így a Szent Peter térre látogatunk. Városnézésünket követően szabadidő, vagy jöjjön velünk! Fakultatív programot ajánlunk: autóbuszos kirándulásra hívjuk Tivoliba, ahol az a Villa d’Este palotát és a hozza tartozó káprázatos reneszánsz parkot tekintjük meg, melyben vízesések, csobogók, szökőkutak százai ontják vizüket a park ösvényei, szobrai, mesterséges barlangjai között.

4. nap:
Róma – BudapestDélelőtt szabadidő, igény szerint a meg nem látott objektumok felkeresése idegenvezetőnkkel. Menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.Szilveszteri vacsoraszállodához közei étteremben 5 fogásosszilveszteri vacsora,aperitiffelx


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- Utazás repülőgéppel
- Szállás
- Ellátás megadott szerint
- Idegenvezető
- Egyéb leírás szerint
- Útlemondási biztosítás

Külön fizetendő:
- Utasbiztosítás
- Fakultatív programok
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak