Körutazások melléklet főoldal

Barcelona keresőn keresztül

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 174620
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Spanyolország
Város: Barcelona

Szállás / program részletes leírása



 A Barca továbbra is a kontinens egyik legjobb csapata, világválogatottnak is beillő játékoskerettel, ambiciózus célokkal. Magyar idegenvezetős, csoportos utazásunkon személyesen is ellenőrizheti a tiki-taka hatékonyságát a jó erőkből álló Mallorca ellen a kultikus Nou Campban. Parázs küzdelemre, látványos párharcokra és szép gólokra számíthatunk. A mérkőzést a spanyol bajnokság utolsó fordulójában rendezik, így könnyen bajnokavató ünneplésen találhatjuk magunkat. Ráadásul az utazás a pünkösdi hosszú hétvégére esik, koranyári időjárással, a város lenyűgöző, a Barca pedig több mint egy klub, szóval minden adott egy felejthetetlen futballkiránduláshoz.

Az út kiemelkedő értékei:

  • Utazás közvetlen repülőjáratokkal, illeszkedve a hosszú hétvégéhez
  • Autóbuszos-gyalogos városnézés Barcelonában
  • Többféle kategóriájú meccsjegy
  • Kiváló helyismerettel rendelkező magyar idegenvezető
  • Színvonalas fakultatív programok (Nou Camp túra, Montserrat-i kirándulás)


Szállás Barcelonában, az Alexandre Fira Congress**** szállodában. A színvonlas hotel légkondicionált szobák tévével, telefonnal és széffel felszereltek, valamint wifihozzáférés is biztosított a vendégek részére. A belváros és a látnivalók a közvetlenül a szálloda mellől induló metróval könnyedén megközelíthetőek.

Programok:
 

május 26. péntek
Elutazás Budapestről Barcelonába a Wizz Air közvetlen repülőjáratával (18:05-20:45). Érkezés után különbuszos transzfer a szállodába, szobák elfoglalása.

május 27. szombat
Reggeli után egésznapos autóbuszos-gyalogos városnézés Barcelonában. Fontosabb látnivalók: Plaça de Espanya, Montjuic hegy ahol az 1929-es világkiállítást és az 1992-es Olimpiát is tartották, megállókkal a Nemzeti Palotánál és a kilátónál. Innét haladunk tovább a kikötönegyed irányába, Kolumbusz-szobor, Ramblas, strandok, Güell Park (belülröl is), Sagrada Familia, Paseo de Grácia sétány, Casa Mila, Casa Battló.

május 28. vasárnap
Délelőtt szabadprogram, javasoljuk, hogy látogassanak el a tengerparton található tengeri akváriumhoz vagy tekintsék meg a Picasso vagy a Miró Múzeum színvonlalas kiállításait. Délután fakultatív programlehetőség: látogatás a Sagrada Familiában  (csoportos fakultatív program, utazás tömegközlekedéssel): 40 EUR/felnőtt, 30 EUR/gyermek. Barcelona legismertebb jelképét kívülről már megtekinthettük utunk során, itt az idő, hogy belülről is csodájára járjunk. A város legismertebb szülöttje, Gaudi által megálmodott szentély szinte forradalmasította korának építészetét, semmi addigihoz nem hasonlítható látásmódjával, forma- és színvilágával. Alig várjuk, hogy elkészülte után is láthassuk majd úgy 2026 tájékán.
Este az út fénypontja: a Barca - Mallorca meccs megtekintése a Nou Camp stadionban. A alapcsomagban kapu mögötti (CAT 3-as, citrom színű szektorok) jegyek szereplenek, felár ellenében foglalhatóak más helyexkre szóló jegyek is. Lásd a Választható felárakat, illetve a térképet! A mérkőzésre, az utazás tömegközlekedéssel történik.

május 29. hétfő
További egyéni ismerkedés a várossal vagy fakultatív programlehetőségek:
Délelőtt Barcelona Múzeum- és stadiontúra (csoportos fakultatív program): 40 EUR/felnőtt, 35 EUR/gyermek. A múzeumban végigélhetjük a több mint 100 év történelmét, megtekinthetjük az egyedülálló trófeagyűjteményt, relikviákat találhatunk a régi világsztároktól és napjaink csillagaitól egyaránt. Bejárhatjuk az üresen is impozáns stadion lelátóit és öltözőit, még a kispadra is leülhetünk egy fotó erejéig, zárásképpen pedig az ajándékboltban gondolhatunk az otthon maradottakra vagy saját magunkra.
Délután kirándulás Montserratba (csoportos fakultatív program): 50 EUR/felnőtt, 30 EUR/gyermek. Katalónia egyik legnépszerűbb kirándulóhelye a Barcelona közelében található Montserrat, ahol többek között a lélegzetelállító környezetben, elképesztő mélységek és magasságok között elterülő bencés kolostort tekinthetjük meg. De kérhetjük a szerzetesek féltve őrzött kincsének, a fekete csodatévő Szűz Mária szobornak a segítségét is vagy csak gyönyörködhetünk a panorámában.
Este transzfer a repülőtérre, majd hazautazás Budapestre (22:15-00:55).

Az ár tartalmazza:

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Barcelona útvonalon
  •  Utasonként egy db kisméretű kézipoggyász (max. 40x30x20 cm) oda-vissza (a légitársaság poggyászszabályzatáról bővebben ezen a linken)
  • Három éjszaka szállás az Alexandre Fira Congress szállodában, kétágyas szobákban
  • Büféreggeli a szállodában
  • CAT 3-as meccsjegyek a Barcelona-Mallorca bajnokira (citrom színű szektorok, kapu mögött)
  • Autóbuszos-gyalogos barcelonai városnézés
  • Különbuszos repülőtéri transzferek Barcelonában
  • Magyar nyelvű csoportkíséret az utazás teljes időtartama alatt


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Barcelona útvonalon
  •  Utasonként egy db kisméretű kézipoggyász (max. 40x30x20 cm) oda-vissza (a légitársaság poggyászszabályzatáról bővebben ezen a linken)
  • Három éjszaka szállás az Alexandre Fira Congress szállodában, kétágyas szobákban
  • Büféreggeli a szállodában
  • CAT 3-as meccsjegyek a Barcelona-Mallorca bajnokira (citrom színű szektorok, kapu mögött)
  • Autóbuszos-gyalogos barcelonai városnézés
  • Különbuszos repülőtéri transzferek Barcelonában
  • Magyar nyelvű csoportkíséret az utazás teljes időtartama alatt


Külön fizetendő:
/ul>
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 509 utazás 330 467 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak