Körutazások melléklet főoldal

Londoni séták

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 175104
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés

Ország: Nagy-Britannia
Város: London

Szállás / program részletes leírása



Program leírás
4 nap/3 éjszaka
Indulási időpontok: III.12., IV.10., IV.30., V.29., VI.20., VII.2., VIII.20., IX.17.
Utazás: közvetlen menetrend szerinti repülőjárattal
Elhelyezés: 3 csillagos szállodában
Ellátás: reggeli
Minimum létszám: 15 fő

Program:
1. nap: Elutazás Londonba a reggeli órákban. Megérkezés után kb. kétórás orientációs városnézés autóbusszal. Elhelyezkedés a szálláshelyen, majd gyalogos városnézés a belvárosban. A séta részét képezi a Parlament, a Westminster Apátság, a Downing Street, a Lovasgárdisták Laktanyája, a Trafalgar tér, a St. James’s Park, a Buckingham palota megtekintése. A Westminster Apátságot a helyszinen váltott belépővel belülről is megtekinthetik. Az Apátság bejáratánál van az Ismeretlen katona síremléke, páratlanul szép, legyezőgótikával díszített kápolnájában nyugszik nagyon sok angol uralkodó, így többek között VII. Henrik és
I. Erzsébet is. Emellett híres angol tudósok, költők és írók (pl. Chaucer, Darwin, Purcell) temetkezési helyéül is szolgált évszázadokon keresztül.

2. nap: Fedezze fel idegenvezetőnkkel a Temze déli partját, amelynek látnivalói közül nem egy újdonságnak számít. A séta a London Bridge-nél kezdődik és érinti az alábbi látnivalókat: Southwark Katedrális, Sir Francis Drake hajója (a Golden Hinde), a George fogadó és az Anchor Inn, Shakespeare Globe színháza. A túra a Modern Tate Múzeumnál fejeződik be, amit a modern művészetek kedvelőinek ajánlunk. Az újonnan épült Millenium gyaloghídon keresztül pedig a Szt. Pál katedrálishoz és a híres londoni Citybe juthatnak el, de érdemes felhajózni a Temzén a Tower zord épületéhez is. Délután szabad program során felkereshetik az angol főváros híres múzeumainak egyikét, a Nemzeti Galériát vagy a British Múzeumot, amelyekbe a belépés díjtalan. Este fakultatív publátogatás vacsorával
(11.000 Ft/fő)

3. nap: Szabad program vagy fakultatív kirándulás vonattal Windsorba (16.900 Ft/fő belépővel), amely egyre inkább II. Erzsébet első számú rezidenciájának szerepét tölti be. A kastély részét képezi a Szt. György kápolna, Harry hercegb és Meghan Markle tavaly májusi esküvőjének színhelye. Végigjárják a megtekinthető királyi apartmanokat (köztük a fogadások szinhelyéül szolgáló hosszú és impozáns dísztermet), és pillantást vethetnek a szépen gondozott parkra is. A kastélylátogatás után átsétálnak a Temze felett Eton-be, amelynek híres magániskolájában tanult többek között Vilmos herceg a jövendő trónörökös is.


4.nap:
Szabad program, melynek során ki-ki kedve szerint válogathat a kimaradt látnivalókból.
Aki csak egyszerűen bolyongani szeretne a városban az keresse fel a Covent Garden környékét, a híres Carnaby utcát vagy a kis csatornákkal teli Camden városrészt. Transzfer a repülőtérre a délutáni órákban, hazautazás a menetrend függvényében.

A programok sorrendje felcserélődhet. A gyalogos városnézésekhez a közlekedési jegy a helyszínen fizetendő.
A díj a kézipoggyász díját tartalmazza, feladható poggyász felárért foglalható.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Reggeli,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak