Körutazások melléklet főoldal

Barcelona Május 1.

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 198805
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés

Ország: Spanyolország
Város: Barcelona

Szállás / program részletes leírása



Travel information (red box): Időpont: Április 29. -Május 02.:109.900 Ft/utazási csomag alapára

Külön fizetendő:
Reptéri illeték: 34.900 Ft
Transzfer félnapos városnézéssel: 15.900 Ft
1 ágyas felár: 20.000 Ft
Fakultatív programok:
- Barcelona-Monserrat: 18.900 Ft/fő
- Costa Brava hajókirándulás: 7.900 Ft/fő

Elhelyezés: Barcelonától 50 km-re fekvő népszerű tengerparti üdülőhely, Calella/Pineda de Mar/Malgrat de Mar 3*-os, medencés szállodájában, a tengerparttól kb. 300 m távolságra.
Üdülőhelyi díj: 2-3 * hotel esetén 1 EUR/fő/éj fizetendő a szállodába érkezéskor a helyszínen.
Ellátás: félpanzió
Idegenvezetés: helyi,magyar nyelvű idegenvezetés az út során végig
Utazás: Wizzair menetrendszerinti járatával
programok helyi, légkondicionált busszal

Poggyászkapacitás: utasonként 1db fedélzetre vihető kézipoggyász (40x30x20 cm) és 1 db maximum10 kg-osfeladott poggyász. (Ez minden utasunk részére benne van a befizetett út árában, külön már nem kell fizetni érte!
Lehetőség van a 10 kg-os feladott poggyász helyett nagyobb, 20 kg-os poggyász vásárlására (felár ellenében). Akik megvásárolják a 20 kg-os bőröndöt, azok a 10 kg-os poggyászt már nem vihetik magukkal.
Amennyiben a 10 kg-os poggyászmellé, pluszban szeretnének egy másik, 20 kg-os bőröndöt is magukkal vinni, abban az esetben meg kell vásárolni a Wizz Priority szolgáltatást is! (A 10 kg-os és a 20 kg-os poggyász együtt csak Wizz Priority szolgáltatás vásárlásával vihető!)

Wizz Priority azaz az Elsőbbségi szolgáltatást megvásároló utasok vihetik fel az utastérbe az ingyenes kézipoggyászt (40x30x20 cm) illetve egy fedélzeti, 10 kg-os kézipoggyászt, amelynek mérete ebben az esetben legfeljebb 55 Ã-— 40 Ã-— 23 cm lehet (amennyiben a működési korlátozások ezt lehetővé teszik).

Az alábbi tárgyakat ingyenesen lehet a fedélzetre vinni:
- kabát v. takaról
- mobiltelefon
- olvasnivaló az útra
- 2 év alatti gyermek esetén bébiétel az útra, összehajtható babakocsi v. kisméretű bölcső
- testi fogyatékosság esetén 1 pár mankó

MEGJEGYZÉS! Csoportos utazás estén azon utasoknak, akik Elsőbbségi beszállást vásároltak ugyan úgy meg kell várniuk a többi utas társukat is, amíg az Õ poggyászuk megérkezik. A csoportot a Wizz Air által előre meghatározott helyekre az adott út szervezője ülteti be, ügyelve arra, hogy lehetőség szerint az együtt utazók egymás mellett üljenek a gépen, így az elsők közötti felszállásnak sincs nagy jelentősége.
Mindezekből adódóan csoportos utazás esetén az Elsőbbségi beszállás előnyei nagy részt elvesznek!

Program: 1. nap: Az egyénileg történő becsekkolás után repülés Barcelona-ba a reggeli órákban, ahol a reptéren a kinti idegenvezető várja utasainkat. Megérkezést követően a csoport felbuszozik Barcelona karakteres hegyére, a kikötő felett emelkedő Montjuic-re.

Ezután a csoport busszal felkeresi Gaudi munkásságának 2 csúcspontját: Sagrada Familia (a Szent Család) templom megtekintése (kívülről), amely a város egyik jelképének is számít. Ezután látogatás a Güell-parkhoz melynek színes mozaikos padsorai, árkádjai és díszkútjai ámulatba ejtik a látogatókat (ingyenes részek megtekintése). Ezt követően foglaljuk el szállásunkat a tengerparti üdülőhelyen.

2. nap:BARCELONA - MONTSERRAT fakultatív kirándulás (egész napos)
De. a közeli hegyekben a csoport felkeresi a vad sziklák közé ékelt zarándokhelyet. Montserrat bencés kolostora számos műkincset rejt magában. Rövid séta után felkeressük a Fekete Madonna szobrot. Ezután egy kevés szabadidő keretén belül utasainknak lehetőségük van a helyi árusoktól sajt valamint édesség/csemege különlegességeket vásárolni. Du. Ismerkedés Barcelona középkori városmagjával: a Gótikus Negyed a Katedrálissal és Királyi Palotával, séta a híres Ramblas-on, Plaza Real, Kolumbusz szobra, Katalán tér. Autóbuszból tekintjük meg a látványos kikötői negyedet (Port Vell), a Ciutadella parkot, valamint a Passeig Gracia gazdag polgári - köztük 2 Gaudi tervezésű - házait (Casa Batllo, Casa Mila).

3. nap:COSTA BRAVA HAJÓKIRÁNDULÁS(félnapos)
Fakultatív hajókirándulás tehető a Costa Brava legszebb, vad sziklák által szegélyezett tengerpartján Blanes - Lloret de Mar - Tosse de Mar útvonalon. A hajó kikötése után séta Tossa de Mar műemléki várhegyén (festői kilátás, apátság romjai) és érintetlen óvárosában. Ezután utunkat busszal folytatjuk tovább, felkeresünk egy katalán pincészetet, bórkostolás

vagy szabad program. Érdemes egyénileg beutazni elővárosi vonattal Barcelonába (kb. 1 óra), ahol az alábbi látnivalók megtekintése javasolt: Gaudi belvárosi remekei belülről (Casa Batllo, Casa Mila); Miró gyűjtemény; Poble Espanol építészeti faluja (Kis- Spanyolország); tengeri Aquarium, Sagrada Familia belülről.

4. nap: Délelőtt szabad program. Délután a csomagok felvétele a szállodában, majd transzfer a reptérre és utazás haza.





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak