Körutazások melléklet főoldal

Andalúzia varázsa, csillagtúrák tengerparti pihenéssel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 201455
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Spanyolország
Város: Torremolinos

Szállás / program részletes leírása



Utazás időtartama: 8 nap /7 éj
Utazás: Wizz Air menetrend szerinti járattal
Elhelyezés: 3 *-os szállodában a Costa del Solon
Ellátás: büfé félpanzió
Minimum létszám: 20 fő

Programtervezet:

1. nap: Budapest - Malaga. Utazás a menetrend függvényében, szabadidő.

2. nap: Pihenés vagy Granada, egész napos fakultatív kirándulás. Az UNESCO Világörökség Alhambra palota együttes a tér, a fény, a víz és a díszítőelemek legkifinomultabb ötvözésének remekműve. Valóságos földi paradicsomban járva látjuk a Nagykövetek termét, a díszes tróntermet az Oroszlános udvart, barangolunk a jázmin illatú Generalife kert mirtuszsövényei közt. A belépő a részvételi díjban van. Szabadidő az óvárosban.

3. nap: Pihenés vagy Gibraltár, egész napos fakultatív kirándulás. Gibraltáron megtekintjük a mór erőd romjait, a Szent Mihály barlangot, az Európa-pont kilátótól Afrika panorámájában gyönyörködhetünk. A szabadidejüket a 6 négyzetkilométeres, brit fennhatóság alatt álló területen vámmentes vásárlásokra fordíthatják.

4. nap: Pihenés vagy Cordoba, egész napos fakultatív kirándulás. Az UNESCO Világörökség Cordobában meglátogatjuk a Mezquitat (a belépő helyszíni fizetés ellenében). Az iszlám ibériai hatalmát szimbolizáló, XII. századi mecsete elkápráztatja a látogatót több, mint 850 jáspisból és gránitból faragott oszlopával, s a közepébe ágyazott 16. századi katedrálissal. Szabadidő a város szívében található régi zsidónegyedben, a keskeny macskaköves utcákat ezüstművesek üzletei szegélyezik.

5. nap: Pihenés vagy Ronda, egész napos fakultatív kirándulás. Rondában, a meredek mészkőhasadék tetején emelkedő, szépséges városkában sétálunk az óvárosban, látjuk Santa María la Mayor templomot (a belépő helyszíni fizetés ellenében), amely egy 13. századi minaretet és mór imafülkét is magába foglal, valamint az ódon bikaviadal arénát (a belépő helyszíni fizetés ellenében). Este fakultatív flamenco show, ahol egy ital mellett a táncosok érzelemtől fűtött táncában gyönyörködhetünk.

6. nap: Pihenés vagy Sevilla, egész napos fakultatív kirándulás. Andalúzia fővárosával ismerkedésünk a folyóparton, a Torre del Oronál indul, majd a történelmi városmagban folytatódik. Látjuk a spanyol gótika remekének számító katedrálist (a belépő helyszíni fizetés ellenében), benne Kolumbusz sírját és a csodálatos Capilla Mayort, mellette a La Giraldat, azaz a harangtornyot és árnyékában a Narancsudvart. Séta a romantikus Santa Cruz negyedben. A kovácsoltvas balkonok és ablakrácsok, festői sikátorok, eldugott kis terek és virágoktól roskadozó pátiók mellett ki ne hagyják az Alcazabat, a mór királyi palotát a katedrálissal szemben!

7. nap: Pihenés a Costa del Solon. Esteponától a Cabo de Gatáig terjedő, 145 km-es part szakaszának legnépszerűbb üdülőhelyei Benalmadena és Torremolinos, amelyek szinte teljesen összenőttek. Benalmadenán a Puerto Marina halvendéglői, szórakozóhelyei, Torre-molinosban pedig a Calle San Miguel bárjai, éttermei napnyugta után telnek meg, de felfedezhetik Malagát, Picasso szülővárosát is.

8. nap: Malaga-Budapest. A menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, hazautazás.

A programok sorrendje változhat!Helyszínen fizetendő belépők 26 EUR.
A VI.24. és IX.16. indulásnál az ár tartalmazza a feladható 23 kg-os poggyász és a nagym,éretű kézipoggyász díját. A V.30. és X. 7-i turnusok esetén a Wizz Air mindenkori szabályzatának megfelelő poggyászárak fizetendők, feladható 23 kg-os poggyász ára 19.500 Ft (febr.14.)



 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak