Körutazások melléklet főoldal

Ligúr-tengerparti nyaralás a francia riviéra gyöngyszemeivel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 228015
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Franciaország, Olaszország
Város: Cannes, Genova, Imperia, Monaco, Nizza

Szállás / program részletes leírása



Rövid ismertető: A Ligúr-tengerparti szakaszt nyugatról a francia riviéra, keletről pedig a toszkán part határolja. Ha pihentető kikapcsolódásra vágyik, akkor ne is keressen tovább; a mediterrán táj és a tenger szépsége, valamint a minden igényt kielégítő szolgáltatások sokasága garantálja Önnek a gondtalan pihenést. A partszakasz nyugati része, azaz a Virágok Riviérája, igazán népszerű az olasz középosztály körében, hiszen a strandok kevésbé zsúfoltak és kevesebb a külföldi turista, mint az Adrián. Akkor is megfelelő választás a Ligúr-tengerpart, ha mozgalmasabb időtöltésre vágyik. Programjaink elvezetik Önöket a méltán népszerű Cote d`Azur csillogó világába, a luxus és az elegancia földjére, megismerhetik a déli-Alpok és a Földközi-tenger közé zárt kontrasztos vidék báját és elkalauzoljuk Önöket a Ligúr-tengerpart keleti oldalán található Riviera di Levante csodás kisvárosaiba is.

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Szállás: 3*-os szállodák Ligúr tengerparti üdülőhelyeken. 
FIGYELEM! A szobák egy része légkondicionált. A szobák elosztása nem irodánk hatásköre, így a klíma meglétét garantálni nem áll módunkban!

Hotel Robinia - Imperia
A remek, központi fekvésű egyszerű szálloda Imperia központjától, a kikötőtől és a tengertől kb. 150 m-re található.

További információk:ITT!
Hotel Robinia- videó:ITT!

Ellátás (krt): reggeli, 3 fogásos kötelező menüvacsora (A program kizárólag félpanzióval foglalható!)

Fel- és leszállási lehetőség
Ingyenes: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa
Gyüjtőjáratos vidéki felszállási lehetőségek minden időpontban:
Debrecen, Miskolc, Gyöngyös, Eger, Szekszárd, Pécs: 9.900,-Ft/fő oda-vissza

Időpontok

2019. 07.09-07.14. (kedd - vasárnap)
(oda-vissza nappali utazás)
2019. 08.24-08.29.(szombat - csütörtök)
(oda-vissza nappali utazás)

További 5 nap/4 éjszakás turnusok ITT!
2019. 05.01-05.05. (szerda - vasárnap) ÜNNEPI HÉTVÉGE
2019. 06.06-06.10. (csütörtök - hétfő) ÜNNEPI HÉTVÉGE


Program
Kedvcsináló videók:
Ligúr partszakasz: ITT!
A francia riviéra gyöngyszemei: ITT!

1. nap: Budapest- Ligúr-tengerpart

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel Olaszországba. Érkezés a Ligúr-tengerpart egyik üdülővároskájába, szálláshely elfoglalása az esti órákban.

2. nap: Genova-Rapallo- Portofino
Reggeli után szabadprogram vagy egész napos fakultatív kirándulás a Ligúr-tengerpart legelragadóbb szakaszára (Ár hajójeggyel: 40 EUR/fő). Utunk első állomásaGenova, Ligúria tartomány fővárosa lesz, mely egyben Olaszország legnagyobb kikötője is. Sétát teszünk az óvárosban és megnézzük a régi kikötőt a világ legrégebbi működő világítótornyával a La Lanterna-val, valamint a Világörökség részét képező XVI. századi palotákat is. Tovább utazunk a festőiRapallokisvárosába, ahol rövid szabadidő áll a rendelkezésünkre miután megnéztük a színes városka főbb látnivalóit; köztük a plébániatemplomot és a Castello sul Mare elragadó épületét. Majd hajóra szállunk és felfedezzük az egyedülálló hangulatú és talán egyik legszebb Földközi-tengeri települést, Portofino-t. Színes halászházak, várak, csodás tengerpart vár minket a városkában, mely egyben az európai elit egyik híres találkozóhelye is.

3. nap: A Cote d`Azur gyöngyszemei: Cannes- Nizza- Monaco
Pihenés a tengerparton vagy egész napos fakultatív program keretén belül megtekinthetik a Cote d`Azur hangulatos városait (Ár: 35 EUR/fő). ElsőkéntCannes-ba, a filmfesztivál otthonába utazunk, ahol sétálunk a pálmafákkal övezett tengerparti sétányokon és természetesen nem hagyjuk ki a Fesztivál palotát sem, ahogyan a Chemin des Étoiles sugárút sem marad ki a programunkból, ahol rendezők és híres filmsztárok hagyták ott kézjegyüket és aláírásukat a Los Angeles-i Hollywood Boulevard ötletéhez hasonlóan. Rövid szabadidő Cannes-ban, majd utunkat Nizzafelé vesszük, ahol látogatásunk alatt ízelítőt kaphatnak a francia riviéra tengerparti hangulatából és ha időnk engedi, akkor az óvárosban megkóstoljuk a térség talán legfinomabb fagylaltját is, ahol közel száz íz közül válogathatnak.Tovább utazunk a világ második legkisebb országába,Monaco-ba. Kisvonatra szállunk és körbeutazunk a fényűzés és csillogás otthonában, érintveMontecarlo-t, a Kaszinót, a Hercegi Palotát és a Katedrálist is, valamint a csodás, imádott hercegnő, Grace Kelly nyugvóhelyét (rendezvények miatt időszakos nyitvatartás előfordulhat). Visszaérkezés a szállodába az esti órákban.

4. nap: Hanbury Gardens- Ventimiglia- Dolceaqua- San Remo
Strandolás a tengerparton vagy fakultatív program (Ár: 30 EUR/fő). Elsőként a Ventimigliától nem messze találhatóHanbury Gardensbotanikus kertbe látogatunk (májusi, júniusi, júliusi időpontnál), ami nem véletlenül képezi a Világörökség részét, hiszen a dús és változatos mediterrán növényzet, a kertben található villa és a tenger panorámája együtt felejthetetlenné teszi a látogatásunkat. Ventimiglia múltidéző, csodás kisvárosába utazunk, melynek dombtetőn található középkori városmagja építészeti és történelmi szempontból is rendkívüli jelentőségű. Következő állomásunkDolceaquasemmihez sem hasonlítható középkori hangulatú kis városkája lesz. Szűk sikátorok, apró üzletek és mesebeli, elvarázsolt hangulat vár minket ezen a helyen. Programunkat a `virágvárosnak” is nevezettSan Remo-ban zárjuk, hiszen a város nemcsak a dalfesztiváljáról híres, hanem a világszerte ismert Riviera dei Fiori (Virágospart) a szegfűiről, rózsairól, virágipiacáról is nevezetes.

5. nap: Szabadprogram, strandolás a tengerparton
Ma az egész nap a pihenés jegyében telik: napozhatnak, strandolhatnak a tengerparton és ha kedvük úgy tartja, akkor kirándulásokat tehetnek a környéken.

6. nap: Ligúr-tengerpart - Budapest
Reggeli után hazautazás. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül rövid megállókkal. Érkezés Budapestre az éjszakai órákban.

Fakultatív programok (min. 25 fő):
- Genova-Rapallo- Portofino: 40 EUR/fő hajójeggyel
- Cote d`Azur gyöngyszemei: 35 EUR/fő
- Hanbury Gardens-Ventimiglia-Dolceaqua-San Remo: 30 EUR/fő

Belépők és közlekedési költségek ára összesen: kb. 30 EUR/fő
- Hanbury botanikus kert: kb. 7 EUR/fő
- Monte Carlo/Hercegi Palota: kb. 9 EUR/fő
- Monaco kisvonat: 9 EUR/fő


Audio-guide: 3 000 Ft/fő/tartózkodás

Üdülőhelyi díj:(helyszínen fizetendő) 7,5 EUR/fő/tartózkodás

Minimum létszám
35 fő.

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autobuszjegy,
- szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- belépőjegyek,
- idegenforgalmi adók.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak