Körutazások melléklet főoldal

Szilveszter Isztambulban 2023

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 425952
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés

Ország: Törökország
Város: Isztambul, Körutazás Törökországban

Szállás / program részletes leírásaA program tervezett útvonala:

1. nap:
Budapest – IsztambulElutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal Isztambulba. Megérkezést követően transzfer a szállodába és érkezéstől függően szabadidő a török metropoliszban vagy közös séta melynek során meglátogatjuk a már mindenki által képekről jól ismert Nagy Bazár, ahol ne csodálkozzunk, ha magyarul szólnak hozzánk . Szállásunk 4 éjszakán keresztül Isztambulban lesz.

2. nap:
Egész nap IsztambulbanReggelit követően fakultatív program ajánlatunk: Dolmabahce szultáni palotát és háremét látogatjuk meg (a belépőt a fakultatív program már tartalmazza), majd hajóra szállva kirándulást teszünk a Boszporuszon ahonnan a vízről csodálhatjuk meg Isztambul városát valamint magunkba szívhatjuk a fűszer bazár illatát. Visszatérve szálláshelyünkre készülődünk szilveszter estére.Este fakultatív programot ajánlunk: szilveszteri vacsora a hajón (folklór program, élőzene, vacsorával és italfogyasztással).

3. nap:
Isztambul – az Aranyszarv-öböl mindkét oldaláról!Elfogyasztva a reggelit, késő délelőtt városnézésre indulunk helyi idegenvezetőnk kíséretében Isztambulban: utunk során ellátogatunk a feledhetetlen hangulatú Hippodrom térre, ahol láthatjuk a Kék Mecsetet, az egyiptomi obeliszket, Ciszternát és a rózsaszín festéséről felismerhető Aya Sofya bizánci bazilikát. Tovább sétálva a Topkapi szultáni palota régmúlt hangulatába kapunk bepillantást. Közös programunkat befejezve az érdeklődők (felár ellenében) részt vehetnek az egyik középkori Hamamban egy hamisítatlan török fürdő programon.

4. nap:
IsztambulA reggelit elfogyasztva kedvére sétálhat Isztambul óvárosában vagy fakultatív programot ajánlunk: Autóbusszal olyan helyeket keresünk fel Isztambulban, amit még látnunk kell. Először a Nagy Szulejmán komplexumot nézzük meg majd a Bizánc városfalakhoz látogatunk el. Megállunk a Héttoronynál, átélve honfitársaink nehéz helyzetét az egyik torony tetejéről megcsodáljuk a várost majd autóbusszal Ázsiába kirándulunk, ahol meglátogatjuk Törökország legnagyobb, a Camlica-dombon emelt dzsámiját, ismét kitűnő rálátással a városra.

5. nap:
Isztambul – BudapestReggeli után repülőgép indulás függvényében szabadidő Isztambulban vagy a menetrendtől függően idegenvezetőnk ajánlásával a még nem látott objektumok felfedezésére indulunk. Repülő menetrend alapján transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.x


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- Utazás repülőgéppel
- Transzfer
- Szállás
- Ellátás megadott szerint
- Egyéb leírás szerint

Külön fizetendő:
- Repülőtéri illeték
- Utasbiztosítás
- Útlemondási biztosítás
- Fakultatív programok
- Helyszínen fizetendő vízum
- Belépők
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 803 utazás 276 580 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System
© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak