Körutazások melléklet főoldal

Katalónia csodái

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 44673
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Spanyolország
Város: Barcelona, Girona, Monserrat

Szállás / program részletes leírása



Program:

Katalónia sokszínû látnivalói várják utasainkat. A változatos programokat remekül kiegészíti a pihenés Costa Brava elsõrangú tengerpartján.

1. nap Utazás közvetlen járattal Barcelonába. Transzfer a szállodába.

2. nap BARCELONA – MONSERRAT  kirándulás A közeli hegyekben felkeressük a vad sziklák közé ékelt zarándokhelyet. Montserrat bencés kolostora számos műkincset rejt. Du. ismerkedés Barcelona középkori városmagjával: a Gótikus Negyed a Katedrálissal és Királyi Palotával, séta a híres Ramblas-on, Plaza Real, Kolumbusz szobra, Katalán tér. Autóbuszból tekintjük meg a látványos kikötői negyedet (Port Vell), a Ciutadella parkot, valamint a Passeig Gracia gazdag polgári – köztük 3 Gaudi tervezésű – házait.

3. nap Fakultatív kirándulás:  MARINELAND A) pihenés, fürdés az üdülőhelyen. B) ajánljuk felkeresni a közeli Marineland élményparkot, amely 2 fő részből áll: egyrészt egy komoly delfinárium (rendszeres delfin, fóka, sőt még papagáj bemutatókkal), másfelől hatalmas vízi élménypark csúszdákkal, medencékkel.

4. nap Fakultatív kirándulás: Katalán városok: GIRONA – FIGURES Figures-ben a fő látnivaló a szürrealizmus legnagyobb alakjának, Salvador Dali-nak a különleges gyűjteménye: a szokatlan – helyenként sokkoló – műtárgyaktól ámulatba esik a látogató. A belépőjegyet utasainknak a helyszínen kell megváltaniuk. Du. az egyik legszebb, harmonikus városképpel büszkélkedő Girona óvárosát tekinthetjük meg: domboldali katedrális kerengővel, St. Felix templom, festői folyópart,  arab fürdő (170 km)-kívülről.

5. nap COSTA BRAVA – hajóval és borral Hajóval fedezzük fel a Costa Brava legromantikusabb, látványos sziklaalakzatokkal szegélyezett partszakaszát: Blanes – Lloret de Mar – Tossa de Mar útvonalon gyönyörködhetünk a „Vad Part” szépségében. Séta és remek fotótémák Tossa de Mar tengerbe nyúló műemléki várhegyén (festői kilátás, apátsági romok) és az egykori halászfalu érintetlen óvárosában.  A belső hegyek felé busszal haladva felkeresünk egy tipikus katalán bodegát, ahol hangulatos borkóstoláson is részt vesznek utasaink.

6. nap Pihenés, fürdés a tengerparton. Szabad program.

7. nap Egyénileg még egy napra vissza lehet menni a gyors elővárosi vasúttal Barcelonába. Javasoljuk megtekinteni Gaudi egyéb remekműveit: Güell-Park vagy Casa Battlo; modern kikötői negyed sétányokkal; érdekes múzeumok ill Nou Camp További alternatívaként ajánljuk a közeli Blanes csodálatos botanikus kertjének felkeresését.  

8. nap Kicsekkolás, transzfer a reptérre, hazautazás.


 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanziós ellátás,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- belépődíjak.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak