Körutazások melléklet főoldal

Nagy USA körút: Keleti és Nyugati part egyben! Hosszabbítson Hawaii-on!

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 116642
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Város: Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Santa Maria, Toronto, Washington, New York

Szállás / program részletes leírása



Keleti és Nyugati Part együtt

A túra fénypontjai: Washington, New York, San Francisco, Yosemite Nemzeti Park, Las Vegas, Grand Canyon, Santa Monica, 66-os út, Los Angeles

1. nap: Washington, D.C.

Utazásunk Budapestről indulva a reggeli órákban veszi kezdetét, melynek első megállója nem más, mint az Egyesült Államok fővárosa, Washington, D.C. Az érkezést követően a központi elhelyezkedésű szállodánk felé vesszük az irányt.

Belvárosi szálloda:Courtyard Embassy Row

2. nap: Washington városnézés

A délelőtt folyamán felfedezzük magunknak a szövetségi fővárost, és felkeressük a legnépszerűbb látványosságait. Olyan, Amerika történelmében és jelenlegi működésében is meghatározó helyszíneket nézünk meg, mint a Fehér Ház, a Capitolium, a Legfelsőbb Bíróság épülete, valamint a Jefferson- és Lincoln-emlékművek.

Délutáni fakultatív programunk keretében a Nemzeti Légi és Ă›rhajózási Múzeumot látogathatjuk meg, ahol az amerikai repülésről és űrhajózásról tudhatunk meg számos érdekességet. A napot egy kellemes vacsorával zárjuk opcionálisan, Washington egyik népszerű éttermében.

3. nap: New York City

Harmadik napunkon búcsút veszünk a fővárostól, buszra szállunk és útra kelünk a világ legizgalmasabb metropoliszába: New Yorkba. A négyórás utat követően délután érkezünk meg manhattani hotelünkbe.

Belvárosi szálloda:Holiday Inn Express

4. Nap: New York városnézés

Félnapos, buszos-gyalogos városnézés következik, melynek keretei közt olyan világhírű látványosságokat tekinthetünk meg, mint a folyton nyüzsgő Times Square, a Manhattan látképét meghatározó Empire State Building, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadway, a New York-i poszterekről jól ismert Brooklyn híd, vagy a világ legfontosabb tőzsdei központja, a Wall Street.

Az igazi New York-i kalandokra vágyóknak feltétlenül ajánljuk fakultatív programjainkat! Tegyen egy helikopteres sétarepülést Manhattan felhőkarcolói felett, vagy vegyen részt “New York by Night” programunkon, melyen az éjszaka fényeiben fedezheti fel a várost, vacsorával és esti belépővel az Empire State Building kilátójába.

5. nap: New York városnézés

Délelőtt folytatjuk a városnézést, és bejárjuk a híres Central Park környékét. Végighaladunk a Fifth Avenue-n, amely mentén New York olyan, jól ismert helyei sorakoznak, mint a Rockefeller Center, a St. Patrick katedrális és a Museum Mile. Megnézzük még az előadóművészet egyik szentélyét, a Lincoln Centert, valamint a Time Warner Center rendkívül látványos ikertornyait is. A délutáni szabadprogram alatt lehetőség nyílik a belváros önálló felfedezésére.

Javasoljuk, hogy tegyenek egy sétát a gyönyörű Central Parkban, amely tavaival és elbűvölő növényzetével egy nyugodtabb világba repíti látogatóit a város sűrűjéből. Esti fakultatív programlehetőségünk egy igazi, egyedülálló, New York-i élmény: egy világhírű Broadway musical megtekintése.

6. nap: New York / Látogatás a Szabadság-szoborhoz

Egész napos szabadprogram, vagy félnapos kirándulás következik, mely során Ellis Island-re, majd a Szabadság-szobor talapzatához látogatunk el. A szigeten található Bevándorlási Múzeumban próbáljuk felidézni a hangulatot, amikor a hosszú hajóút után a fáradt és csüggedt emberek végre megérkeznek az „Ígéret Földjére”, melynek elérését a monumentális Szabadság-szobor jelezte.

7. nap: New York - San Francisco

Utunk a kontinens túloldalán San Franciscóban folytatódik, ahová a szállodai kijelentkezést követően repülővel jutunk el. A kaliforniai landolást követően transzfer visz minket a szállodánkba.

A bejelentkezés után, a nap hátralevő részében, szabadprogram következik, melynek élvezetes és hatékony eltöltésében sokat segít hotelünk remek elhelyezkedése.

Belvárosi szálloda:Holiday Inn Civic Center

8. nap: San Francisco városnézés

A délelőtt folyamán felkeressük a város ikonikus látnivalóit. Vár ránk a Fisherman’s Wharf hangulatos halászkikötője, a filmekből jól ismert Golden Gate híd, és a világ legkanyargósabb utcájaként ismert Lombard Street. Ellátogatunk a Twin Peaks kilátóra is, ahonnan páratlan kilátás nyílik a város egészére. A délutáni szabadprogram alatt folytathatjuk a nyitottságáról híres város egyéni felfedezését. Ajánljuk a népszerű, piros kábelvasút kipróbálását, vagy a Union Square üzleteiben való vásárlást!

Esti fakultatív programunk keretében a város éjszakai énjét ismerhetjük meg: sétahajóból gyönyörködhetünk a belváros felhőkarcolóinak sziluettjében, miközben elfogyasztjuk könnyű vacsoránkat.

9. nap: Monterey és Carmel

Egész napos fakultatív kirándulásunk ma Monterey és Carmel látványos városaiba kalauzol el minket. Utunk a Csendes-óceán legszebb partszakaszain vezet végig, melynek része a világ egyik legismertebb panorámaútja, a 17-Mile Drive is. A partvidéket csodás öblök és sziklaformációk teszik látványossá. Monterey egykori halászkikötőjében kedvünkre csemegézhetünk a helyi fogásokból, a hajdani szardíniakonzerv gyár felújított negyedének utcácskáin pedig múlt századi hangulatban bolyonghatunk. A csodás, fehér homokos partszakaszáról is híres Carmel művészvárosában felfedezzük a helyi galériákat és régiségkereskedéseket, majd visszatérünk San Franciscóba.

10. nap: Yosemite Nemzeti Park

Programunk egyik legvarázslatosabb napja következik: élményeink gyűjteménye ma a természeti csodákkal zsúfolt Yosemite Nemzeti Parkkal gazdagodik. Buszunkkal bejárjuk a park területét, és közben megcsodáljuk bámulatos vízeséseit, gránitcsúcsait és óriásfenyőit. Az éjszakát a közeli Fresnóban töltjük el.

(Az óriásfenyők területe a tervek szerint 2018. június 15-én nyílik meg újra a látogatók előtt)

Szálloda:Best Western Inn

11. nap: Utazás Las Vegasba

A Mojave-sivatagon keresztül vezet utunk Las Vegasba, a szerencsejátékok fővárosába. Út közben rövid kitérőt teszünk, hogy a Barstow Outlet kihagyhatatlan vásárlási lehetőségével éljünk. A kora esti órákban érkezünk meg a neonfények városába.

A lehetőségekkel teli Las Vegasban idegenvezetőnk segít megtalálni az Ön ízlésének leginkább megfelelő fakultatív programjainkat! “Las Vegas by Night” fakultatívunk például a fényárban úszó Las Vegas éjszakai arcát mutatja be, a “Las Vegas Show” programunkon pedig szemtanúi lehetnek egy hamisítatlan vegasi showműsornak.

Belvárosi szálloda:Excalibur Hotel

12. nap: Grand Canyon

A mai nap folyamán a Las Vegas-i utazások kihagyhatatlan kiruccanása következik: felfedezzük a Grand Canyon szépségeit. Út közben megnézzük a Colorado-folyóra épült Hoover-gátat, majd a kanyonhoz érve magunkat apró hangyának érezve ámulunk a híres, vöröslő sziklaformációkon. Bejárjuk a legszebb látványt nyújtó kilátópontokat is, hogy mindenki kedvére készíthesse a lélegzetelállító fotókat.

Nem csak a csodás látvány ad életre szóló emlékeket, extra programokkal is kiegészíthetjük élményeinket: vár ránk az izgalmakkal teli szemlélődés a Skywalk üvegpadlós kilátójából, vagy egy helikopteres sétarepülés a kanyon felett.

13. nap: Fakultatív Valley of Fire Nemzeti Park

Ma nehéz választás áll előttünk, két remek programlehetőség közül választhatunk: Bejárhatjuk a város híres outlet üzleteit, vagy idegenvezetőnkkel tarthatnak a "Tűz Völgyébe", a Valley of Fire Nemzeti Parkban tapasztalhatjuk meg a természet újabb csodáit.

A Nevada állam déli részén elhelyezkedő park nevét a Nap sugarait visszaverő, ránézésre szinte égő azték homokkő formációról kapta. A 150 millió éves "izzó" sziklák mellett olyan, látványos alakzatokkal is találkozhatunk, mint az "Elefánt Szikla", a "Tűzvölgy Boltív" és a "Tűzhullám". A Sokszor füldöntúlinak ható táj mellett a park annak is köszönheti népszerűségét, hogy több hollywoodi kasszasiker (Viva Las Vegas, Emlékmás, Star Trek, stb.) képkockáin is feltűnt.

14. nap: utazás San Diegóba (út közben Calico)

Dél-Kalifornia felé vesszük az irányt, az első megállónk a Calico Ghost Town. Az egykori bányásztelepülés szellemvárosa a western filmek hamisítatlan hangulatát adja vissza. San Diego városába délután érkezünk, ahol egyből félnapos városnézésbe kezdünk. Meglátogatjuk a mesébe illő Balboa Parkot, a viktoriánus épületeivel büszkélkedő Gázlámpás negyedet és a mexikói hangulatú óvárost.

Belvárosi szálloda:Best Western Bayside Inn

15. nap: USS Midway vagy Sea World, Los Angeles

A délelőtt folyamán ismét két csodás program áll rendelkezésünkre: Ellátogathatunk az USS Midway múzeumba vagy a Sea Worldbe. Előbbi egy múzeummá alakított, egykori repülőgép-hordozó, amely kötelező program a történelem és a technológia szerelmeseinek! Utóbbiban a delfinek és bálnák intelligenciájának lehetünk tanúi, miközben megcsodáljuk a tengeri állatok elképesztő műsorait.

Következő úti célunk az Angyalok Városa, ahol egyenesen az óceánparti Santa Monica Beachre megyünk. Itt szabadprogram keretei közt fedezhetjük fel a helyet, és ismerhetjük meg a Baywatch sorozatbeli „díszleteket”. Miután jól szemügyre vettük a hullámlovasokat, megéri sétálni egyet a híres 66-os út végpontjánál, a promenádon. Az esti órákban jelentkezünk be a szállodánkba.

16. nap: Los Angeles városnézés

Ma Los Angeles vár arra, hogy felfedezzük, így bele is csapunk a közepébe. Bejárjuk Hollywoodot, a luxusotthonoknak helyet adó Beverly Hills-t, a fényűző üzleteiről híres Rodeo Drive-ot és a lüktető Sunset Boulevard-ot.

Délutáni fakultatív programunkon a Universal filmstúdiókba látogathatunk el, ahol a filmkészítés varázslatos világába tekinthetnek bele az érdeklődők. A remek szórakozás garantált, kicsik és nagyok számára egyaránt!

Belvárosi szálloda:Mariott

17-18. nap: Hazautazás

Amerikai utunk a végéhez közeledik, az utolsó szabadprogram következik. Ideje búcsút venni Los Angeles városától, és vele együtt az USA-tól. Transzfer után repülőre szállunk, irány Budapest.

Repülőtéri illeték: kb.: 140 000,- Ft/fő

Gyermek ár: 758.900,- Ft/fő (11 éves korig, 2 felnőttel)

Egyágyas felár: 499.900,- Ft/fő

Útlemondási biztosítás: 1% (A számításnál a részvételi díjat, repülőtéri illetéket, a hosszabbítást és az egyágyas felárat vesszük alapul.)

BBP biztosítás: 13 320,- Ft/fő

ESTA engedély: 8 000,- Ft/fő

Kihagyhatatlan fakultatív élmények:

Vacsora Washingtonban - Ára: 16 900,- Ft/fő

Helikopteres sétarepülés – kb. 10 perces - Ára: 63 900,- Ft/fő + helyszínen fizetendő 40 USD

New York by night - Ára: 38 900,- Ft/fő

Broadway musical - Ára: 32 900,- Ft-tól/fő

Hajózás a Szabadság Szoborhoz és az Ellis Island-re, szállodai transzferekkel: 24.900,- Ft/fő

San Francisco by night - Ára: 26 400,- Ft/fő

Kirándulás Monterey/Carmel - Ára: 32 900,- Ft/fő

Las Vegas Show - Ára: 37 400,- Ft/fő

Las Vegas by night – Ára: 29 700,- Ft/fő

Grand Canyon helikopterrel (ebéddel) – Ára: 68 000,- Ft/fő

Grand Canyon belépőjegy a Skywalk üveghídra (ebéddel) - Ára: 20 900,- Ft/fő

Kirándulás a Zion N. Parkba – Ára: 32 900- Ft/fő

San Diego USS Midway belépő – Ára: 9 500,- Ft/fő

Universal Studios - Ára: 37 000,-Ft /fő

Az élmény meghosszabbítható:

4 éjszaka Hawaii szigetén a világhírű Waikiki Beachen: repülővel, transzferrel,

3*-os szállodában: 329 900,- Ft/fő

4*-os szállodában: 389 900,- Ft/fő

5*-os szállodában: 439 900,- Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

retúr repülőjegy Budapestről turista osztályon

elhelyezés jó minőségű és elhelyezkedésű szállodai szobákban

közlekedés klimatizált autóbusszal

helyi- és állami adók

magyar idegenvezetés a túra során

gazdag programajánlat

transzferek a leírás szerint

A részvételi díj nem tartalmazza:

étkezés, melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásul egy ebéd kb. 15-20, egy vacsora kb 20-30 USD/fő/nap).

kötelező borravaló helyi szokás szerint napi 5$ / fő, összesen ezen az úton 80$ / fő – melyet idegenvezetőnk az első napon beszed

útlemondási biztosítás: 1%, vagy kombinált utas- és útlemondási biztosítási csomag köthető



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- Utazás repülőgéppel,
- Transzfer,
- Szállás,
- Egyéb leírás szerint,
- Idegenvezető,


Külön fizetendő:
- Repülőtéri illeték,
- Ellátás megadott szerint,
- Utasbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás,
- Fakultatív programok,
- Vízumdíj,
- ,
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak