Körutazások melléklet főoldal

Nyugati Panoráma körutazás, magyar idegenvezetővel (garantált indulás)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 126472
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Város: Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Santa Monica

Szállás / program részletes leírása



A túra fénypontjai:
San Francisco, Yosemite Nemzeti Park, Las Vegas, Zion Nemzeti Park (fakultatív), Grand Canyon, 66-os út, San Diego, Santa Monica, Los Angeles, Hollywood, Beverly Hills

1. nap: San Francisco érkezés
Reggeli órákban indulunk utunkra, és egy átszállás után megérkezünk San Franciscóba. Elfoglaljuk remek elhelyezkedésű szállásunkat, majd estefelé a hallban röviden átbeszéljük a következő napok programját.
Belvárosi szálloda:Holiday Inn Civic Center
2. nap: San Francisco városnézés

A délelőtt folyamán felkeressük a város ikonikus látnivalóit. Vár ránk a Fisherman’s Wharf hangulatos halászkikötője, a filmekből jól ismert Golden Gate híd, és a világ legkanyargósabb utcájaként ismert Lombard Street. Ellátogatunk a Twin Peaks kilátóra is, ahonnan páratlan kilátás nyílik a város egészére. A délutáni szabadprogram alatt mindenkinek lehetősége nyílik rá, hogy saját maga fedezze fel a nyitottságáról híres várost. Ajánljuk a népszerű piros kábelvasút kipróbálását, és a Union Square üzleteiben való vásárlást!

Esti fakultatív programunk: keretében a város éjszakai énjét ismerhetjük meg: sétahajóból gyönyörködhetünk a belváros felhőkarcolóinak sziluettjében, miközben elfogyasztjuk könnyű vacsoránkat.
3. nap: Monterey és Carmel
Egész napos fakultatív kirándulásunk ma Monterey és Carmel látványos városaiba kalauzol el minket. Utunk a Csendes-óceán legszebb partszakaszain vezet végig, melynek része a világ egyik legismertebb panorámaútja, a 17-Mile Drive is. A partvidéket csodás öblök és sziklaformációk teszik látványossá. Monterey egykori halászkikötőjében kedvünkre csemegézhetünk a helyi fogásokból, a hajdani szardíniakonzerv gyár felújított negyedének utcácskáin pedig múlt századi hangulatban bolyonghatunk. A csodás, fehér homokos partszakaszáról is híres Carmel művészvárosában felfedezzük a helyi galériákat és régiségkereskedéseket, majd visszatérünk San Franciscóba.

4. nap: Yosemite Nemzeti Park
Programunk egyik legvarázslatosabb napja következik: élményeink gyűjteménye ma a természeti csodákkal zsúfolt Yosemite Nemzeti Parkkal gazdagodik. Buszunkkal bejárjuk a park területét, és közben megcsodáljuk bámulatos vízeséseit, gránitcsúcsait és óriásfenyőit. Az éjszakát a közeli Fresnóban töltjük el.
Szálloda:Best Western Village Inn
5. nap: Utazás Las Vegasba

A Mojave-sivatagon keresztül vezet utunk Las Vegasba, a szerencsejátékok fővárosába. Út közben rövid kitérőt teszünk, hogy a Barstow Outlet kihagyhatatlan vásárlási lehetőségével éljünk. A kora esti órákban érkezünk meg a neonfények városába.
A lehetőségekkel teli Las Vegasban idegenvezetőnk segít megtalálni az Ön ízlésének leginkább megfelelő fakultatív programjainkat! “Las Vegas by Night” fakultatívunk a például a fényárban úszó város éjszakai arcát mutatja be, a “Las Vegas Show” programunkon pedig szemtanúi lehetnek egy hamisítatlan vegasi showműsornak.
Belvárosi szálloda:Excalibur Hotel

6. nap: Grand Canyon

A mai nap folyamán a Las Vegas-i utazások kihagyhatatlan kiruccanása következik: felfedezzük a Grand Canyon szépségeit. Út közben megnézzük a Colorado-folyóra épült Hoover-gátat, majd a kanyonhoz érve magunkat apró hangyának érezve ámulunk a híres, vöröslő sziklaformációkon. Bejárjuk a legszebb látványt nyújtó kilátópontokat is, hogy mindenki kedvére készíthesse a lélegzetelállító fotókat.
Nem csak a csodás látvány ad életre szóló emlékeket,Extra fakultatív programmal: is kiegészíthetjük élményeinket, vár ránk az izgalmakkal teli szemlélődés a Skywalk üvegpadlós kilátójából, vagy egy helikopteres sétarepülés a kanyon felett.

7. nap: Fakultatív Valley of Fire Nemzeti Park

Ma nehéz választás áll előttünk, két remek programlehetőség közül választhatunk: Bejárhatjuk a város híres outlet üzleteit, vagy idegenvezetőnkkel tarthatnak a "Tűz Völgyébe", a Valley of Fire Nemzeti Parkban tapasztalhatjuk meg a természet csodáit.
A Nevada állam állam déli részén elhelyezkedő park a nevét a Nap sugarait visszaverő, ránézésre szinte égő azték homokkő formációról kapta. A 150 millió éves "izzó" sziklák mellett olyan látványos alakzatokkal is találkozhatunk, mint az "Elefánt Szikla", a "Tűzvölgy Boltív" és a "Tűzhullám". A sokszor földöntúlinak ható táj mellett a park annak is köszönheti népszerűségét, hogy több hollywoodi kasszasiker (Viva Las Vegas, Emlékmás, Star Trek, stb.) képkockáin is feltűnt.

8. nap: Utazás San Diegóba (út közben Calico)
Dél-Kalifornia felé vesszük az irányt, az első megállónk a Calico Ghost Town. Az egykori bányásztelepülés szellemvárosa a western filmek hangulatát adja vissza. San Diego városába délután érkezünk, ahol egyből félnapos városnézésbe kezdünk. Meglátogatjuk a mesébe illő Balboa Parkot, a viktoriánus épületeivel büszkélkedő Gázlámpás negyedet és a mexikói hangulatú óvárost.
Belvárosi szálloda:Best Western Bayside Inn

9. nap: USS Midway vagy Sea World, Los Angeles

A délelőtt folyamán ismét két csodás program áll rendelkezésünkre: Ellátogathatunk az USS Midway múzeumba vagy a Sea Worldbe. Előbbi egy múzeummá alakított, egykori repülőgép-hordozó, amely kötelező program a történelem és a technológia szerelmeseinek! Utóbbiban a delfinek és bálnák intelligenciájának lehetünk tanúi, miközben megcsodáljuk a tengeri állatok elképesztő műsorait.
Következő úti célunk az Angyalok Városa, ahol egyenesen az óceánparti Santa Monica Beachre megyünk. Itt szabadprogram keretei közt fedezhetjük fel a helyet, és ismerhetjük meg a Baywatch sorozatbeli „díszleteket”. Miután jól szemügyre vettük a hullámlovasokat, megéri sétálni egyet a híres 66-os út végpontjánál, a promenádon. Az esti órákban jelentkezünk be a szállodánkba.
Belvárosi szálloda:Marriott
10. nap: Los Angeles városnézés
Ma Los Angeles vár arra, hogy felfedezzük, így bele is csapunk a közepébe. Bejárjuk Hollywoodot, a luxusotthonoknak helyet adó Beverly Hills-t, a fényűző üzleteiről híres Rodeo Drive-ot és a lüktető Sunset Boulevardot.
Délutáni fakultatív program: Universal filmstúdiókba látogathatunk el, ahol a filmkészítés varázslatos világába tekinthetnek bele az érdeklődők. A remek szórakozás garantált, kicsik és nagyok számára egyaránt!

11-12. nap: Hazautazás
Amerikai utunk a végéhez közeledik, az utolsó szabadprogram következik. Ideje búcsút venni Los Angeles városától, és vele együtt az USA-tól. Transzfer után repülőre szállunk, irány Budapest.
Az élmény meghosszabbítható:

4 éjszaka Hawaii szigetén a világhírű Waikiki Beachen: repülővel, transzferrel:
3*-os szállodában: 329.900 Ft/fő4*-os szállodában: 389.900 Ft/fő5*-os szállodában: 439.900 Ft/fő
Tervezett menetrend:
Budapest - Párizs / 2018.10.11 / 06:20 - 08:45Párizs - San F. / 2018.10.11 / 10:10 - 12:30L.A - Párizs / 2018.10.21 / 15:15 - 11:00+1Párizs - Budapest / 2018.10.22 / 20:45 - 22:55


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- Utazás repülőgéppel,
- Transzfer,
- Szállás,
- Egyéb leírás szerint,
- Idegenvezető,


Külön fizetendő:
- Repülőtéri illeték,
- Ellátás megadott szerint,
- Utasbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás,
- Fakultatív programok,
- Vízumdíj,
- ,
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak