Körutazások melléklet főoldal

Keleti Parti Nagyvárosok és a Niagara vízesés

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 170638
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Város: New York, Washington, Philadelphia

Szállás / program részletes leírása



A túra fénypontjai:
Washington, D.C. , Philadelphia, New York, Newport,Boston, Niagara-vízesés, Toronto

1. nap: Washington
Utazásunk Budapestről indulva a reggeli órákban veszi kezdetét, melynek első megállója nem más, mint az Egyesült Államok fővárosa, Washington, D.C. Az érkezést követően szállodánk felé vesszük az irányt.
Belvárosi szálloda :Courtyard Embassy Row
2. nap: Washington városnézés

A délelőtt folyamán felfedezzük a szövetségi fővárost, és felkeressük a legnépszerűbb látványosságait. Olyan, Amerika történelmében és jelenlegi működésében is meghatározó helyszíneket nézünk meg, mint a Fehér Ház, a Capitolium, a Legfelsőbb Bíróság épülete, valamint a Jefferson- és Lincoln-emlékművek.

Délután a Nemzeti Légi és Ă›rhajózási Múzeumot látogatjuk meg fakultatívan, ahol az amerikai repülésről és űrhajózásról találunk számos érdekességet. A napot egy kellemes vacsorával zárjuk opcionálisan, Washington egyik népszerű éttermében.

3. nap: New York City - A nagy alma

Harmadik napunkon reggel búcsút veszünk a fővárostól, hogy egy négy órás busszúttal a világ legérdekesebb metropoliszába érkezzünk: New Yorkba, manhattani szállodába. Útközben megállunk Philadelphia történelmi városában, hogy meglátogassuk a független Egyesült Államok megszületésének legfontosabb emlékhelyeit, a Szabadság Harangját és a Függetlenség Csarnokát.Belvárosi szálloda:Holiday Inn
4. nap: New York Városnézés

Félnapos, buszos-gyalogos városnézés következik, melynek keretei közt olyan világhírű látványosságokat tekintünk meg, mint a folyton nyüzsgő Times Square, a Manhattan látképét meghatározó Empire State Building, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadway, a New York-i poszterekről jól ismert Brooklyn híd, vagy a világ legfontosabb tőzsdei központja, a Wall Street. Ellátogatunk a 2001. szeptember 11-ei tragédia emlékhelyéhez, a 9/11 Memorialhoz is. Hab a tortán a helyiek kedvence, a High Line, amely egy régi, ipari magasvasút 2,3 km hosszú szakaszán kiépített nyilvános park.

Az igazi New York-i kalandokra vágyóknak feltétlenül ajánljuk fakultatív programjainkat! Tegyen egy helikopteres sétarepülést Manhattan felhőkarcolói felett, vagy vegyen részt “New York by Night” programunkon, melyen az éjszaka fényeiben fedezd fel Manhattant, vacsorával és esti belépővel az Empire State Building kilátójába.

5. nap: New York Városnézés

Rengeteg látnivaló van még hátra, úgyhogy reggel belevetjük magunkat a felfedezésbe! Irány a 5th Avenue, jól ismert helyszínekkel találjuk szemben magunkat, mint a Rockefeller Center, a bámulatos St. Patrick katedrális, de itt található a New Yorkban forgató filmesek kedvenc terepe, a Central Park is, ahol egy kis szerencsével filmsztárokkal is összefuthatunk.

A nap zárásaként tölts el egy izgalmas estét a Broadway rivaldafényében, egy világhírű musical előadáson. (Fakultatívan)
6. nap: New York / látogatás a Szabadság-szoborhoz

Egész nap szabadon, vagy fakultatív félnapos kirándulás következik az Ellis Island-re, majd a Szabadság-szobor talapzatához látogatunk el. A szigeten található Bevándorlási Múzeumban felidézzük a hangulatot, amikor a hosszú hajóút után a fáradt és csüggedt emberek végre megérkeznek az „Ígéret Földjére”, melynek elérését a monumentális Szabadság-szobor jelezte.

7. nap: utazás Bostonba (útközben Newport)

Boston felé visz tovább az utunk. Útközben az ország egyik legszebb történelmi belvárosával büszkélkedő Newportban teszünk egy kis kitérőt. A város az európai mintára épült kastélyainak köszönheti hírnevét. Bostonba az esti órákban érkezünk meg.
Belvárosi szálloda :Midtown Hotel
8. nap: Boston városnézés

Boston az amerikai történelemben végig fontos szerepet játszott, fontos kulturális, oktatási és innovációs központ. A városnézés keretein belül végighaladunk a Szabadság Ösvényén, amely az Egyesült Államok történetének 16 jelentős állomását mutatja be. Megnézzük a Városházát, és teszünk egy sétát az elbűvölő Beacon Hill macskaköves utcáin, végül pedig meglátogatjuk a világhírű Harvard egyetem campusát.

9. nap: Niagara-vízesés

Reggel repülővel utazunk a világ egyik legszebb természeti csodájához, a Niagarához, ahol két remek program vár minket:
1. A Skylon Tower kilátójából csodálhatjuk meg a zubogó vízesést, majd
2. A Hornblower Cruise, ahol testközelből is tapasztaljuk a természet erejét egy hajótúrán. Készüljünk fel rá: lebilincselő élményben lesz részünk. Az éjszakát Torontóban töltjük.

10-11. nap: Toronto városnézés és hazaút

Félnapos városnézés az Ontario-tó partján fekvő városban. Torontót minden évben a világ legélhetőbb nagyvárosainak élbolyába választják, nem véletlenül. Építészetével, kultúrájával és hangulatával az európai látogatók számára otthonosabb légkört biztosít amerikai társainál. Ha a magasból is körbenézne, fakultatív programunk keretében vessen pillantást a városra a CN torony 352 méter magasan lévő kilátójából. Az üvegpadlóra merészkedést csak erős idegzetűeknek javasoljuk!

A nap második felében kijelentkezünk a szállodából, és búcsút veszünk Kanadától. Másnap érkezünk meg Budapestre.
Belvárosi szálloda:The Bond Hotel
Hosszabbíts Kelet-Kanadában!

3 éjszakával, melynek során folytatjuk a kelet kanadai városok felfedezését. Városnézés Ottawa-ban, fakultatív bálna les Quebec-ből, majd a montreali városnézés után hazautazás.

Hosszabbítás költsége: 199 900,- Ft/fő
(Minimum 10 fő jelentkezése esetén indítjuk!)
*Az út látnivalói, menetrend, idegenvezetők tervezettek, a változás jogát fenntartjuk, esetleges járat törlés, vagy más az utazási iroda hibáján kívül eső problémákért felelősséget nem vállalunk, azonban mindent megteszünk hogy segítsünk

Tervezett menetrend:
Budapest - Párizs / 2018.10.05 / 06:20 - 08:45Párizs - Washington / 2018.10.05 / 13:25 - 15:50Toronto - Amsterdam / 2018.10.14 / 17:15 - 06:30+1Amsterdam - Budapest / 2018.10.15 / 08:50 - 10:45


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- Utazás repülőgéppel,
- Transzfer,
- Szállás,
- Idegenvezető,


Külön fizetendő:
- Repülőtéri illeték,
- Ellátás megadott szerint,
- Utasbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás,
- Fakultatív programok,
- Vízumdíj,
- ,
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak