Körutazások melléklet főoldal

Téli élmények Mariazellben

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 202836
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Ausztria
Város: Mariazell

Szállás / program részletes leírása



Kirándulás a friss alpesi levegőn, vagy szánkózás, síelés

Az aktuális beutazási feltételekről kérjük foglalás és elutazás előtt is tájékozódjon a Konzuli Szolgálat honlapján:https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a belépéshez szükséges egészségügyi dokumentumok megléte az utazó felelősségi körébe tartozik, az utazási iroda nem jogosult ezek ellenőrzésére.

Tudnivalók az autóbuszos utazásról:
- autóbuszainkat a közegészségügyi helyzetben előírt higiéniai szabályok betratásával közlekedtetjük,
- november 1-től az autóbuszon a maszk viselése ismét mindenki számára kötelező visszavonásig,
- az autóbuszok szakszerű fertőtlenítése a közösen használt felületek több alkalommal történő áttörlését, fertőtlenítését jelenti,
- kérjük, saját és utastársaik egészségének megóvása érdekében az utazáson csak abban az esetben vegyenek részt, ha egészségesek.

A nevezetességek látogatása a helyi egészségügyi előírások betartása szerint lehetséges.

Részletes programajánlat: Indulás 05.30-kor Budapestről, a Hősök teréről, a Műcsarnok mögötti parkolóból. Folyamatos utazás rövid pihenővel Mariazellbe. A síelők vagy szánkózni vágyók a Bürgeralpen (1267 m)élvezhetik a téli sportok örömeit.

Akik sem síelni, sem pedig szánkózni nem szeretnének, lehetőségük nyílik a kabinos felvonóval oda-vissza is közlekedni. A szép kilátás mellett a hegyen hegyi-tó, az Erzherzog-Johann kilátó, egy élménypark és több hangulatos alpesi kunyhó várja a látogatókat. Ezt követően, közös sétát teszünk Mariazellben, amely során megtekintjük a zarándokok egyik legfontosabb állomását a Bazilikát. Magnus barát 1157. december 17-én, Szent Tamás napján megérkezett arra a helyre, ahol a mai kegytemplom áll. A magával hozott Mária szobornak egy fatörzsbe kis cellát, kápolnát vájt; innen a hely neve - Mariazell. Rengeteg magyar vonatkozása van a csodatévő szobornak és a zarándok hellyé vált kisvárosnak. Mariazelli programunk során látogatást teszünk még a híres Arzberger Likőrüzemben, ahol 33 fajta gyógynövényből állítják elő a gyógyító nedűt. Betekintést nyerünk a likőrgyártás folyamataiba és meg is kóstolhatjuk az Arzberger féle likőrt. Következő állomásunk a mariazelli mézeskalács manufaktúra, ahol a mézeskalács készítés minden titkát megismerhetjük, sőt a mézgyertya készítést is ki lehet próbálni.
Pályazárást követően hazaindulás, érkezés a késő esti órákban Budapestre.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- buszjegy,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak