Körutazások melléklet főoldal

Szilveszter Grazban

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223014
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:2*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:városnézés

Ország: Ausztria
Város: Graz

Szállás / program részletes leírása



A reini Apátság és Lurgrotte. Fürdés Therme Loipersdorfban4 nap / 3 éjszakaA programhoz egyénileg is lehet csatlakozni, az autóbuszon helyet, ez esetben nem biztosítunk, az utazás egyéni(Érdeklődjön irodánkban)

1. nap:
Szeged – Budapest – Graz (390 km) Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban. Utazás Budapest-Győr-Szombathely útvonalon, Búcsú határátkelőn át a stájer tartomány fővárosába, Grazba. Érkezés a déli órákban, majd helyi idegenvezetővel gyalogos és autóbuszos városnézés során ismerkedünk a steier főváros hangulatos belvárosával, szűk utcácskaiból nyíló romantikus belső udvaraival. Megtekintjük többek között a Dómot, a főhercegi rezidenciát és a volt jezsuita rendházat. Szállás Graz-ban, belvárosi szállodában

2. nap:
A Schlossberg. Grazi szilveszter (20 km) Reggeli után folytatjuk városnéző sétánkat. Felvonóval felmegyünk a Schlossbergre (felvonódíj). Az óratoronyhoz elsétálva páratlan kilátásban lehet részünk. (Ha síkos az út, visszafele is felvonóval jövünk). Szabadidő, készülődés az ünnepi óév-búcsúztatóra. Fakultatív: Zenés, táncos szilveszteri program és ünnepi vacsora.

3. nap:
Rein-i Apátság – Lurgrotte – Graz (50 km) Késői reggeli a szállodában. A délelőtti órákban Reinbe indulunk, a Rein-i Apatsag megtekintésére (belépődíj). Láthatjuk kápolnáját és a bazilikát a kerengővel. A Reini Apátság helyi vezetők kalauzolásában enged bepillantást a világ legöregebb cisztercita kolostorába. Innen Lurgrotte cseppkőbarlangjához utazunk tovább. Egy órás programon, helyi vezető kíséretében tekintjük meg a gyönyörű cseppkőképződményeket és a nagy cseppkő termet (belepődj). Estére grazi szálláshelyünkre térünk vissza. Fakultatív ajánlatunk: Újévi koncert a Graz-i Operaházban. (A nagy kereslet miatt a koncerten való részvételt csak a belépőjegyek készletének erejéig tudjuk biztosítani!)

4. nap:
Therme Loipersdorf – fürdőzés - (320 km) Ezen a napon pihentető fürdőzésben lehet részünk a minden igényt kielégítő termál és wellness centrumban (belépődíj). Aki nem kivan a fürdő programon reszt venni, szabadidő a településen (fak. ebéd lehetőség a fürdő éttermében is.) Körmend-Szombathely-Győr útvonalon érkezes Budapestre az esti órákban, továbbutazás Szeged felé. Szilveszteri vacsoraétteremben4 fogásos szilveszteri és újévi vacsora, aperitif, 1 pohár pezsgő, zenés-táncos mulatságx


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- Utazás busszal
- Szállás
- Ellátás megadott szerint
- Útlemondási biztosítás
- Egyéb leírás szerint

Külön fizetendő:
- Utasbiztosítás
- Fakultatív programok
- Belépők
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak