Körutazások melléklet főoldal

Advent Karintiában

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 90887
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:panzió
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Ausztria
Város: Annenheim

Szállás / program részletes leírása



1. nap:

Indulás Budapestről 6.00-kor, a Hősök teréről. Folyamatos utazás, útközben Graz-i városnézés a karácsonyi díszbe öltözött romantikus városban: Dóm - Mauzóleum - főhercegi rezidencia - Jezsuita rendház - Schlossberg. A városnézés után rövid szabadprogram, ami alatt mindenki kedvére válogathat az adventi pavilonok kínálatából. Késő délután utazás a Wörth-i tó gyöngyszeméhez, Veldenbe, az egyik legismertebb és legkedveltebb osztrák üdülőhelyre, mely szintén ünnepi díszbe öltözve vár minket, a tó vizén hatalmas adventi koszorút is láthatunk. Este továbbutazás a szálláshelyre.



2. nap:

Reggeli után városnézés Villachban, ahol a csodálatos templomok és a szép óváros egy kellemes sétára hívogatnak. Itt szintén megtekintjük az adventi vásárt, ahol forró puncsot, gesztenyét és sült krumplit is kóstolhatunk.A Wörth-i tó partján található üdülőhelyek közül ma ellátogatunk még Mariawörthbe, amely a tó csodája. A kis félszigetre épült település már a 9. században a térség vallási központja volt. Innen rövid látogatást teszünk még Klagenfurtba, közös városnéző sétánk után részvétel az adventi vásárban, majd visszautazás a szállásra.



3. nap:

Reggeli után indulás hazafelé Szlovénián keresztül. Elsőként látogatás a Bled-i tónál, részvétel a különleges adventi vásárban. Bled mesebeli kisváros, Szlovénia egyik gyöngyszeme. A város közepén egy jégkoszaki gleccser maradékát, a kristálytiszta vizű Bledi tavat találjuk. A tengerszemet körben alpesi hegyek veszik körül, közepén piciny szigetecske, majd a tó felett, egy 100 méteres függőleges sziklafal tetején magasodik a bledi vár. Innen továbbutazás Ljubljanába, Szlovénia varázslatos fővárosába, mely hangulatos utcáival, templomaival és az egyedülálló Hármas híddal az adventi időszakban is felejthetetlen élményt nyújt. Innen hazautazás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- buszjegy,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak