Körutazások melléklet főoldal

Bulgária, Napospart: Golden Dreams Aparthotel 2*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 218759
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:2*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Napospart

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda a Naposparton, a homokos tengerparttól 450 méterre, a városközponttól 10 perc sétára található. A Környéken számos bár, étterem és szórakozóhelység szolgálja az utasok kényelmét.

ELHELYEZÉS

A hotelben három fajta szobatípus foglalható: Studio: hálószobából, zuhanyzós fürdőszobából és erkélyből áll. A szoba konyhával, TV-vel, légkondicionálóval, gardróbbal és csomagtárolóval, kihúzható kanapéval, karosszékkkel felszerelt. A konyhában hűtő, főzőlap, kávéfőző és számos edény található.

Apartment 1 Bedroom: hálószobából, nappaliból, amihez konyha tartozik, erkélyből és zuhanyzós fürdőszobából áll. A nappaliban kanapé, ággyá alakítható kanapé, TVés légkondicionáló található. A konyha jól-felszerelt edényekkel, kávégéppel és minden szükséges eszközzel. A hálószoba két egyszemélyes vagy franciaággyal, TV-vel, gardróbbal és asztallal felszerelt.

Apartment 2 Bedrooms: nappaliból, két hálószobából, konyharészből, erkélyből, egy, vagy két fürdőszobából, és folyosóból áll. A nappali összecsukható kanapéval, karosszékkel, Tv-vel, kábel Tv szolgáltatással, légkondicionálással felszerelt. Az erkélyen műanyag asztalok és székek vannak. A konyharész teljesen felszerelt, sütővel, kávéfőzővel, hűtőszekrénnyel, konyhai edényekkel. A szobákat naponta tisztítják, háromnaponta cserélik a törölközőket és ágyneműket. A fürdőszoba zuhanyzóval, wc-vel és kozmetikai cikkekkel felszerelt. A hálószobában franciaágy vagy két darab egy személyes ágy, gardrób, sminkes asztal és kábel TV található.

ÉTEL ÉS ITAL

Önellátással foglalható. A hotel boltjában számos étel és ital vásárolható. A medence mellett snack bár található.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A hotel külső úszómedencével rendelkezik külön gyerekrésszel. A lobbyban felár ellenében számos játék és billiárd található.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, parkolási lehetőség, pénzváltás és kérésre gyerekágy. Térítés ellenében: WIFI, széf a recepción. A medence mellett a napernyők és a napágyak ingyenesen vehetők igénybe.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- .

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- idegenforgalmi adó,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak