Körutazások melléklet főoldal

A fényűző Nizza és Monaco

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 181409
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Franciaország
Város: Monaco, Nizza

Szállás / program részletes leírása



TOP ELŐNYÖK:
- Ingyenes vidéki transzfer
Felszállási  helyek: Szeged, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc, Füzesabony, Gyöngyös, Pécs, Szekszárd, Dunaújváros, Budapest. További ingyenes felszállási helyek a határátlépés függvényében: Budaörs, Tatabánya, Győr, Sopron, Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa. Lehetőség van kedvezményes budapesti szállás igénybevételére is, ha a korai transzfer nem megfelelő Önnek.
- Ingyenes parkolás repülős utaknál: ingyenes Ferihegy-közeli parkolást biztosítunk. A parkoló és a repülőtér közötti oda-vissza transzfert szintén ingyenesen nyújtjuk. Korai indulás illetve kései érkezés esetén a parkolás helyszínén lévő szállodában kedvezményes szálláslehetőséget is tudunk biztosítani.
Törzsutas kedvezmény:  5-7%
Előfoglalási kedvezmény: 3 - 5%, max 10.000,- Ft
65 év feletti kedvezmény: 2.000,- Ft
(a kedvezmények nem halmozhatóak!)

Az út áttekintése

·  Repülővel a francia Riviérára
·  Monaco a milliomosok városa
·  Fürdőzés vagy múzeumlátogatás Nizzában
·  Guinness sörgyárlátogatás Dublinban

Program:


1. NAP: BUDAPEST – NIZZA

Repülés Budapest – Nizza útvonalon. Várható érkezés a dél­utáni órákban. Leszállás után transzfer a szállodába. Szállodánk légkondíciónált ****-os, a városközpontban, a vasútállomás közelében lesz. Elfoglaljuk szobáinkat, kb. 17:30-kor, majd sza­badprogram. A szálloda környékén számtalan étterem található. de arra is van lehetőség, hogy valaki Nizza egyik hangulatos étter­mében kóstolja meg a helyi ízeket. Van lehetőség arra, hogy intéz az idegenvezetőnk vacsorát (fizetés az étteremben), ár: kb. 23 €.

2. NAP: NIZZA

Reggeli után bemegyünk Nizza központjába, ahol gyalo­gos séta, városnézés. Nizza látnivalóit mutatja be az idegen­vezető: piac, mely a kikötő közelében található, Massena tér, óváros, majd az e fölé magasodó kilátó, ahonnan szép rálátás nyílik a városra és a tengerparti öbölre. Ezt követően a kikötő­ben megcsodáljuk a fényűző jachtokat. Szabadprogram, majd a délutáni órákban visszamegyünk szállodánkhoz és elfoglaljuk szobáinkat. A nap hátralévő részében szabadprogram, pihe­nés, séta a belvárosban, vagy a Nizzában található több érdekes múzeum egyikének felkeresése.

3. NAP: NIZZA

Egésznap szabadprogram, pihenés a nizzai tengerparton. A szállodától a tengerparti fürdésre alkalmas terület kb. negyedórára van, de a város szívét érintve tudnak lesétálni. A nizzai ten­gerpart fehér kavicsos. Az ingyenes szabadstrandok és a fizetős, nyugágyas privát strandszakaszok váltogatják egymást. Ha a kul­túra iránt érdeklődnek, akkor Nizza valamelyik múzeuma közül választhatnak, vagy a belvárosban sétálva, elvegyülve a turis­ták és a helyiek forgatagában magukba szívhatják az egyedülálló város hangulatát.

4. NAP: NIZZA – CANNES – GRASSE – VERDON-KANYON – NIZZA

Erre a napra egy buszos programot szervezünk, mely során bemutatjuk a környék látványosságait. A reggeli indulás után először Cannesban, a filmfesztiválok városában állunk meg, ahol körülnézünk. Ezt követően a híres francia illatszergyártás központjában, Grasse-ban, múzeum és parfümgyár látogatás, mely során lehet vásárolni a híres francia parfümökből, gyári áron. A kirándulás folytatásaként egy különleges természeti képződményt, a Verdon-kanyont keressük fel. A folyó mély sza­kadékot vájt a sziklába. Káprázatos panoráma a kilátóból, ahogy több mint 400 m mély szurdokban alattunk kanyarog a folyó. A kora esti órákban érkezünk vissza szállodánkhoz.

5. NAP: NIZZA – MONACO – NIZZA

Reggeli után kirándulás Monacóba, a fény és pompa csodá­latos városába. Vonattal indulunk a monacói programunkra (vonatjegy a helyszínen fizetendő kb. 12 €). Megtekintünk több kertet, parkot melyekben kaktuszok és mediterrán növények találhatóak. Lifttel felmegyünk Monaco központjába, ahol fel­keressük a Nagyhercegi palotát. Ezt belülről is megtekint­jük. A palota előtt van az őrségváltás. Innen mesés a rálátás Monacóra és Monte-Carlora. Átsétálunk a katedrálisba, ahol a hercegi család több tagjának sírja is található. A híres színésznő­ből lett hercegnő Grace Kelly is ültettet virágokat abba a kertbe, melyen áthaladva érjük el az Óceanográfiai Múzeumot. A mona­cói szikláról lesétálunk és megtekintjük a világ talán legszebb jachtokkal tarkított kikötőjét. Sétálunk a Forma 1 versenypálya szakaszán, miközben felmegyünk Monte Carlóba, a Casinóhoz. Megfelelő öltözet esetén be lehet menni (belépő) a Casinóba is, illetve a mellette lévő (ingyenes) játékterembe. Belépés feltétele a betöltött 18. életév. Estére érkezünk vissza szállodánkba.

6. NAP: NIZZA – BUDAPEST

Délelőtt szabadprogram vásárlási lehetőséggel. Kora délután transzfer a repülőtérre. Várhatóan a délutáni órákban indul repülőnk. Budapestre érkezés a menetrend függvényében az esti órákban.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,

Helyben fizetendő:
- idegenforgalmi adó
- belépődíjak kb 58 € 


Monaco - Ócenográfiai múzeum + Hercegi palota 20,5 € Nizza helyi busz 9 €
Monte Carlo - Casino (helyszínen) 14 € Monaco helyi busz 4 €
kisvonat (helyszínen) 10 €
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 504 utazás 330 131 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak