Körutazások melléklet főoldal

Látogatás Európa méltóságainál...

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 215222
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Franciaország
Város: Brüsszel, Brugge, Calais, London, Windsor, Flokestone, Párizs, Reims

Szállás / program részletes leírása



1.nap: Budapest-London
Elutazás közvetlen járattal Londonba. Érkezés után buszos-gyalogos városnézés a brit fővárosban. A látnivalók legjavából válogatva felkeressük a királyság és a kormányzás neves épületeit Buckhingham palota, Trafalgar Square, St. James Park, White Hall, Downing Street, Parlament, Big Ben, Westminster apátság , majd a szállás elfoglalása.

2.nap: London
Folytatjuk ismerkedésünket az angol metropolisszal. Elsőként az impozáns Szent Pál Katedrálist látogatjuk meg. Páratlan látványú kupolájánál csak a római Szt.Péter bazilika kupolája nagyobb. A híres Suttogó-karzatának érdekessége, hogy az elsuttogott szavak a túloldalon is tisztán érthetőek. Ezután a felségsértők rettegett börtöneként elhíresült Towert tekintjük meg, ahol II.Károly uralkodása óta a koronaékszereket is őrzik, majd hajókázhatunk a Temzén miközben London ikonikus épületeit csodáljuk.

3.nap: Windsor-Párizs
Fakultatív látogatás a híres windsori kastélyba, mely egyike a királynő három hivatalos rezidenciájának és több mint 900 éve otthona Anglia királyainak és királynőinek. A kastély termeiben barangolva a gyönyörűen kimunkált bútorok és olyan neves művészek, mint Rubens és Rembrandt festményei mesélnek az egykori angol uralkodók ízléseiről. A Szt. György kápolnában VIII. Henrik, Jane Seymour és I. Károly sírboltja előtt tiszteleghetünk, majd transzfer a St. Pancras vonatállomásra (Ár : 14.900,-Ft/fő-jelentkezéskor fizetendő !). Az Eurostar vonattal a romantikus Párizsba utazunk. Érkezés után rövid buszos városnézés, majd transzfer a szállodába.

4.nap: Párizs
Egész napos gyalogos-metrós városnézés a Szajna-parti fény és pompa városában: Invalidusok Dómja,Pantheon, Pompidou Központ, Opera, Champs Elysées, Diadalív.. Megtekintjük a Cité sziget híres műemlékeit is: Notre Dame, Szent Kápolna. A délután folyamán a világhírű Louvre múzeum gyűjteményét csodálhatják meg az érdeklődők.

5.nap: Versailles-Párizs
Félnapos fakultatív kirándulás Versaille-ba. A lenyűgöző versaillesi palota volt a franciaországi hatalom központja a francia forradalom kitöréséig. Főbb jellemzői közé tartozik a csillogó tükörterem, ahol az I. világháború befejezése aláírt szerződést aláírták, a királyi lakosztályok és a gyönyörűen épített kertek (Ár: 16.900,-Ft/fő-jelentkezéskor fizetendő !). Visszautazunk Párizsba, ahol folytatjuk gyalogos-metrós városnézésünket.

6.nap: Brüsszel-Budapest
Utazás "Európa fővárosába", Brüsszelbe, autóbuszos és gyalogos városnézésünk során felkeressük a város legfontosabb látnivalóit. A barokk Grand`Place-on megcsodálhatjuk a Hotel de Ville-t, melynek karcsú saroktornyait mintha törékeny jégkristályból faragták volna. Ellátogatunk a leghíresebb brüsszelihez a Manneken Pis-hez. Kihagyhatatlan egy fotó készítése az 1958-as világkiállításra épült Atomium acélgömbből álló vas kristályrácsánál,majd transzfer a Charleroi reptérre, hazautazás menetrend szerint az esti órákban.


FIGYELEM!
Az akciós vagy a katalógusban `tuti árnak” nevezett kedvezményes utazásoknál a teljes részvételi díj egy összegben fizetendő!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 477 utazás 336 388 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak