Körutazások melléklet főoldal

Virágkarnevál Nizzában, Citromfesztivál Mentonban

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223102
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:városnézés

Ország: Franciaország
Város: Nizza, Menton

Szállás / program részletes leírása



San Remo, Cannes, Monaco, Eze Village, Antibes6 nap / 5 éjszaka

1. nap:
Szeged – Budapest – Genova (körny.) (1050 km) Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről Budapestre. Továbbutazás Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), Udinén keresztül Olaszországba, útközben többszöri megállókkal a késő esti órákban érkezünk. Szállásunk Genova környékén lesz.

2. nap:
Genova – San Remo majd Nizza, a virágkarnevál! (170 km) Reggelit követően a Ligur-parton utazunk. Útközben lehetőségünk van gyönyörködni a vadregényesen szabdalt tengerpartban. Gyalogos városnézést teszünk San Remóban – sétánk főbb látnivalói az Ariston Színház, a középkori erődítmény város, (Pigna), a San Siro templom, a Virágpiac és Itália legelegánsabb kaszinója. Autóbuszunkkal utazunk a híres virágkarnevál helyszínére, Nizzába. Csatlakozunk a virágkarnevál magával ragadó forgatagához, részt veszünk a kivilágított „Virágok Csatája” névre keresztelt színpompás virág felvonuláson, gyönyörködünk az esti Nizza fényeiben. Szállásunk 3 éjszakán át San Remoban, vagy környékén lesz.

3. nap:
Monaco és Menton citromfesztiválja (70 km) Megreggelizünk, és Monacóba, a miniállamba utazunk, amelynek fekvése és látnivalói egyaránt elbűvölik a látogatót: Oceonográfiai Múzeum (a világ egyik legszebb akváriumával), Hercegi Palota, a Grand Casino, a belle epoque elegáns szállodái, az Óváros látnivalói várnak bennünket. Majd a kora délutáni órákban a citromfesztivál helyszínére, Mentonba érkezünk. Sétálunk a „citrom fővárosában”, megtekintjük a Bioves Parkban kiállított citrom- és narancs szobrokat, majd a Citrom Fesztivál forgatagában „merülünk el”. Az esti felvonulást tűzijáték zárja. Szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk vissza.

4. nap:
Eze Village, Nizza egyénileg vagy Cannes (90 km) Reggel rövid utazás után a Monaco és Nizza közötti Eze városkába érkezünk, amely több száz méteres szikla tetején tálalható. Botanikus kertjéből páratlan kilátás nyílik a Riviérára. Sétánk után látogatást teszünk a Fragonard Parfümgyárban, amely a világ leghíresebb kozmetikai termékeit állítja elő. Délután Ön választ: egyénileg élvezi a fesztiválváros hangulatát, sétálhat kedvére Nizza tengerpartján, vagy kiránduljon velünk! Fakultatívajánlatunk: a Riviéra legnépszerűbb, pezsgő-nyüzsgő városába kalauzoljuk utasainkat, a filmvilág központját, Cannes-t látogatjuk meg. Gyalogosan keressük fellátnivalóit: a Fesztiválpalotát, a világhírű Boulevard de la Croisette-et és az óvárost. Visszaútban San Remo felé kitérőt teszünk Nizzába: a késő délutáni órákat Nizza látnivalói között töltjük: sétálunk az olaszos hangulatú óvárosban. Ezután még mindig a város belső részének látnivalóival ismerkedünk: következik az Angol sétány, a virágpiac, a Bellanda Torony, a Massena tér, a régi kikötő stb. Az esti órákban térünk vissza szálláshelyünkre.

5. nap:
A Ligur-parton át utazunk – Imperia majd Verona (490 km) Reggel autóbusszal hazafele indulunk a Ligur-parton keresztül. Imperiában megtekintjük a világ egyetlen olivaolaj múzeumát, ahol mindent megtudhatunk az olajfa történetéről és termésének feldolgozásáról. A késő délutáni órákban érkezünk a romantikus szerelmesek városába, Veronába. Rövid városnézés (Aréna, Julia haza, piactér, városháza). Szállásunk Padova környékén lesz.

6. nap:
Udine – Szlovénián át Budapest – Szeged (720 km) Reggeli után megtekintjük Padovában a Szent Antal székesegyházat, majd folytatjuk utunkat az Udine–Szlovénia útvonalon hazafele, útközben pihenőkkel, ebédelési lehetőséggel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, majd továbbutazás Szegedre. x


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- Utazás busszal
- Közlekedés
- Szállás
- Ellátás megadott szerint
- Idegenvezető
- Egyéb leírás szerint
- Útlemondási biztosítás

Külön fizetendő:
- Utasbiztosítás
- Fakultatív programok
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak