Körutazások melléklet főoldal

Tavaszi hétvége Athénban

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 197261
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés

Ország: Görögország
Város: Athén

Szállás / program részletes leírása



Romantikus hangulatbanaz Akropolisz árnyékában4 nap / 3 éjszaka, repülővel

1. nap:
Budapest – AthénElutazás Budapestről menetrendtől függően repülőgéppel Athénba (átszállás lehetősége). Transzfer a szállodába, ahol 3 éjszakát töltünk. Repülő menetrendtől függően ismerkedünk az óváros hangulatával. Fakultatív vacsoráinkat az Akropolisz közelében, jellegzetes görög tavernában fogyasztjuk el.

2. nap:
Ismerkedés Görögország fővárosával, élőzenés vacsora az óvárosbanReggelit követően, idegenvezetőnkkel megtekintjük Görögország fővárosának legfőbb nevezetességeit. Megnézzük a Parlament előtti őrségváltást, bemegyünk az első újkori olimpiának helyet adó Stadionba, majd onnan a legjelentősebb ókori színházba, a Dionuszosz-színházba érkezünk. Ezt követően az Akropolisszal ismerkedünk (múzeum és fellegvár). Szabadidőben lehetőség van további ókori nevezetességeket meglátogatni (pl. Aresz-domb, Agora), sétálni vagy vásárolni a Plakan, az Akropolisz lábánál fekvő hangulatos óvárosi negyedben, vagy akár a Parlament melletti, különféle mediterrán és szubtrópusi növényekkel beültetett Nemzeti Kertben pihenni, kávézni, élvezni a város hangulatát. Fakultatív ajánlatunk: hangulatos, élőzenés vacsorát ajánlunk utasainknak egy jellegzetes belvárosi tavernában.

3. nap:
Hajókirándulás a Szaron-öböl szigeteire (Porosz, Hydra és Aigina)A reggelit elfogyasztva egyénileg fedezheti fel Athén rejtett titkait, sétálhat hangulatos óvárosában vagy jöjjön velünk! Fakultatív kirándulásra hívjuk: Egésznapos hajókirándulásra indulunk Pireuszból a görög szigetvilágba (napközben ebéddel): Porosz, Hydra és Aigina szigeteit látogatjuk meg. A hófehér házak közti szűk utcácskákban sétálva ízelítőt kaphatunk a szigetvilág hangulatából, a hajón pedig hangulatos folklórműsor nézői – esetleg szereplő – lehetünk. Estére visszatérünk Athénba, fakultatív vacsoránkat ott fogyasztjuk.

4. nap:
Athén – BudapestReggeli után menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.x


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- Utazás repülőgéppel
- Szállás
- Ellátás megadott szerint
- Idegenvezető
- Egyéb leírás szerint
- Útlemondási biztosítás

Külön fizetendő:
- Repülőtéri illeték
- Utasbiztosítás
- Fakultatív programok
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak