Körutazások melléklet főoldal

Hétvége Amszterdamban

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 217226
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés

Ország: Hollandia
Város: Amsterdam, Delft, Rotterdam

Szállás / program részletes leírása



Utazás: A KLM menetrendszerinti járatával

Elhelyezés: 3*-os szállodában, 2 ágyas fürdőszobás szobákban.

Ellátás: büféreggeli

Minimum létszám: 20 fő

Helyszínen fizetendő belépőjegyek: 60 EUR

Program

1. Nap: Elutazás Budapestről a reggeli órákban repülővel (bizonyos időpontokban délután, megérkezés után transzfer a belvárosba, majd félnapos városnézés helyi vezetéssel a csatornákkal teli Amszterdamban. Észak Velencéje kilencven aprócska szigetre épült, hatvan csatorna választja el ezeket egymástól, de összeköti a több mint ötven hasonlóan homorú és mégis különböző híd. Az ember hamar bennfentes lesz - már grachtnak hívja a csatornákat, s azt hiszi, tudja, melyik hídról a legszebb a kilátás: aztán a következő hídon elbizonytalanodik, mert újabb csodára lel. Boldogság, ha süt a nap, de az amszterdamiaknak nem okoz depressziót a gyakori eső sem. Ezt követően fakultatív módon, részt vehetünk egy panoráma-hajós városnézésen is, amely a legjobb lehetőség a zegzugos csatornák mentén épült világhírű kereskedő és kikötőváros építészeti remekeinek felfedezésére. Felejthetetlen élményt nyújtanak a partokon látható paloták, kereskedőházak, múzeumok. Utazás a szállodába, elhelyezkedés.

2. Nap: A reggelit követően szabadidő. Fakultatív kirándulás Rotterdam-Delft útvonalon. Első állomásunk Rotterdamk, amely Hollandia második legnagyobb városa, és itt található Európa legnagyobb kikötője. A város hangulata és a különleges házak biztosan maradandó emlékként maradnak meg emlékezetünkben. Hajókázás. Végül sétát teszünk Delft belvárosában. Visszatérés Amszterdamba. 

3. Nap: Szabad program. Séta a belvárosban, idegenvezetőnkkel. 

4. Nap:A reggelit követően szabad program. Fakultatív kirándulás Volendam festői kisvárosba. A középkor hangulatát idéző faházak mentén, zegzugos utcákon sétálva megcsodálhatjuk a helybeliek különleges népviseletét is. Utunk során megismerjük a fapapucs készítés fortélyait, majd folytatjuk utunkat Zaanse Schans-ba, ami egy igazi szabadtéri-múzeum. Öt szélmalma még ma is működőképesen várja látogatóit, emellett megtekinthető egy százhúsz éves boltocska, és a helyi kézműipar néhány példája, környékbeli paraszt és halászházak. Mielőtt visszatérnénk Amszterdamba, még látogatást teszünk egy tipikus holland sajtfarmon.  A kirándulást követően a csomagok felvétele a szállodában, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás. 

 

a 2018. Március 30-i, Április 12-i illetve Árilis 28-i turnusnál a 3. napon, fakultatív módon lehetőség van egész napos autóbuszos kirándulásra Keukenhofba is, amely 2018ben Március 22 és Május1 13. között tart nyitva. A világ legnagyobb virágparkjában veszi kezdetét minden tavasszal Európa legjelentősebb virágkiállítása. Keukenhof, amely maga a paradicsom, évente mindössze kb. 2 hónapig van nyitva és több, mint 7 millió hagymát ültetnek el. Tulipán, jácint, nárcisz és örmény gyöngyike a fő növények a hatalmas fák és rododendron bokrok mellett. A virágillat fantasztikus. A kiállítás reggel 08,00 órától este 19,30 óráig várja a látogatókat. 
Létezik olyan időpont (ünnepnapok függvényében), ahol csak Rotterdam/Delft kirándulás lesz, ugyanis nincs lehetőség az Aalsmeer-i virágytőzsde meglátogatására.
A buszos kirándulásokra csak itthon lehet jelentkezni! A kirándulások a menetrend függvényében felcserélődhetnek. A csoporttal utazó idegenvezető (a nem előre megrendelt) kirándulásokat az igényeknek megfelelően tömegközlekedéssel szervezi meg!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy
- szállás 3* kategóriában, 2-3 ágyas, zuhanyzós szobában,
- reggeli.

Fakultatív programok:

Rotterdam/Delft (min. 14 fő): 32.480 Ft/ fő

Volendam/Zaanse Schans (min. 14 fő): 28.420 ft/ fő

Keukenhof kirándulás (min. 14 fő): 40.499 ft/ fő

Az ár nem tartalmazza a feladott poggyászt.

Poggyász felára: 16 000 Ft/23 kg 

A poggyász árak a KLM mindenkor érvényes szabályzatának megfelelően módosulhat.

Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak