Körutazások melléklet főoldal

HÚSVÉT Dalmáciában és a Krka Nemzeti Park 4 nap/3éj

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223107
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Horvátország
Város: Primosten

Szállás / program részletes leírása



Rövid ismertető
Egy dalmáciai kirándulással tesszük emlékezetessé a húsvéti ünnepeket és a tavaszi szünetet. Lazítunk és kirándulunk a Világörökség részeként számon tartott, gyönyörű óvárosokban, mint Split, Trogír vagy a Dalmácia gyöngyszemeihez tartozó Zadar, majd gyönyörködünk a Krka vízesés szépségében. Tartson velünk!


Utazás
légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata).Nincs éjszakai utazás.Szükséges úti okmány:érvényes személyigazolvány vagy útlevél.


Szállás
Primosten, H.ZORA 3*** Comfort szobáiban: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, klíma, bérelhető hűtő (5 EUR/nap), széf a recepción (3 EUR/nap), erkély. Nyitot / fedett medence díjmentesen használható.


Ellátás (krt)
félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora).


Fel- és leszállási lehetőség
Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs,Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.




Időpontok

2021.április 02-05.



Program


1. nap: Primosten

Indulás reggel 6.00 órakor. A szállás elfoglalását követően a délutáni órákban, Primosten óvárosában teszünk egy sétát. A kacskaringós utcákat követve a település legmagasabb pontjára érkezünk, ahol megcsodáljuk a lélegzetelállítóan kék Adriát. A szállodában finom vacsorával zárjuk a napot és koccintunk egészségünkre.

2. nap: Trogir és Split
Ezen a napon választhatunk: pihenünk, vagy részt vehetünk egy igazi csemegének számító egész napos fakultatív kulturával gazdag kiránduláson. Trogirban egyedülálló élményben lesz részünk a kis szigetre épült, festői, olaszos hangulatú település látogatása során. A mediterrán vidék ékszerdobozként rejti Dalmácia egyik legjelentősebb egyházi épületét, a Szt. Lőrinc katedrálist. Észak-Dalmácia fővárosában,Splitbenteljes szépségében láthatjuk Diocletianus római császár gigantikus palotáját, melynek eredeti falai az óvárost ölelik át. A közös városnézés után mindenki kedvére barangolhat a vár pincerendszerében, vagy sétálhat a város tágas terein és szűk utcáin. Este a szálloda vár minket vacsorával. Részvételi díj: 25 EUR/felnőtt; 15 EUR/gyermek 12 évig.

3. nap:Krka Nemzeti Park, Sibenik
Húsvéti reggeli után egy félnapos buszos kirándulás alkalmával megismerkedünka gyönyörűséges Krka Nemzeti Park-kal, mely a Plitvicei-tavak mellett, a leglátogatottabb horvát nemzeti park (belépős). Megcsodáljuk a zuhatagrendszert, a vízeséseket, ahol a 100 méter széles víztömeg, 5 teraszról, 17 lépcsőn keresztül zuhan alá. A Krka folyó zubogásán felül élvezhetjük a környező ösvényeken megtett sétákat is. Ezek az ösvények főként az ősi idők útjainak vonalát követik, amiről számos kőhidacska is tanúskodik. Buszra szállunk és irány Sibenik, melynek vára már messziről hívogatja a látogatókat. Az UNESCO védelme alatt álló Szt. Jakab székesegyház uralja ezt a szépséges várost. Élményekkel telve indulhatunk vissza szálláshelyünkre.

4. nap: Zadar
Reggeli után elindulunkZadaróvárosába. A történelmi belváros számos magyar vonatkozású emléket őriz. Felkeressük a nevezetességeket (Nagy Arzenál, Szt. Donát templom, Szt. Anasztázia székesegyház, római fórum), meghallgatjuk a híres tengeri orgonát, megcsodáljuk a `nap üdvözletét” - séta a természetes fényt kibocsátó "univerzumban”. Zadartól és az Adriától búcsút véve indulunk hazafelé.Érkezés az esti órákban.

Néhány kedvcsináló videó a városokól:

Primosten: ITT!
Trogir:ITT!
Krka Nemzeti Park:ITT!
Zadar tengeri orgona:ITT!

Térkép, útvonal megtekintése itt >>




Felárak és belépők


Üdülőhelyi díj 12 év felett:
2 100 Ft/fő/3 éj
Egyágyas felár:16 900 Ft/fő/3 éj.

Fakultatív program (min 25 fő esetén):
*Split és Trogir:25 EUR/fő; gyermek 12 évig 15 EUR/fő.

Belépők a helyszínen: kb. 150 HRK (Krka Nemzeti Park 75 HRK, egyéb kb. 75 HRK nem kötelező)


Minimum létszám
35 fő.
Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyasszobában!




Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autobuszjegy,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- belépőjegyek,
- idegenforgalmi adók.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak