Körutazások melléklet főoldal

SZILVESZTER HORVÁTORSZÁGBAN - ZADAR 4nap/3éj

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 228006
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Horvátország
Város: Zadar

Szállás / program részletes leírása



Rövid ismertető
Az Adria varázslatos télen is!! Szilveszterezzen velünk Dalmácia csodás helyein, vidám arcok között. Töltheti a szilveszteri éjszakát utcabálon, de a szállodában, ünnepélyes vacsora és élőzene mellett! Bármelyiket választja is, az éjféli tűzijátékot, ne hagyja ki!!


Utazás
légkondicionált autóbusszal (videó, italautomata). Nincs éjszakai utazás!
Szükséges útiokmány:érvényes személyigazolvány vagy útlevél.


Szállás
ZadarHotel Kolovare****Zadar óvárostól csak 1 km-re, tenger mellett, zöld környezetben található ez a szálloda.Szobák:2 ágy(pótágyazható / fotelágy), fürdőszoba hajszárítóval, TV, klíma, minibár, széf, telefon, erkély.


Ellátás (krt)
3 félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora).Szilveszter este normál ellátás, gálavacsora igényelhető.


Fel- és leszállási lehetőség
Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.




Időpontok
2020.12.30. -2020.01.02.


Program

1. nap: Zágráb
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. A déli órákbanZágráb-ba érkezünk és megismerkedünk a város szépségeivel: főtér, a neobarokk Színház épülete. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Markó templomot és teret, a kőkaput, valamint a többi, gazdag múlttal rendelkező épületet. A városnézés után mindenki kedve szerint kiválaszthatja a számára legvonzóbb óévi vásárt a város valamely terén, vagy kis utcáján, ahol felváltva sorakoznak a különböző stílusú standok, zenés műsorok, a sok ízletes forralt bor és vidám arcok. Élményekkel telve irány az Adria partja. ÉrkezésZadarba-ba, szállás elfoglalása és vacsora.


2. nap: Split és Trogir, ünnepi vásár
Szilveszter napján mindenki eldöntheti, pihenéssel tölti-e az idejét, vagy fakultatív program keretében megismeri a téli pompába öltözött Split és Trogir városokat.Észak-Dalmácia fővárosában,Splitbenteljes szépségében láthatjuk Diocletianus római császár gigantikus palotáját, melynek eredeti falai az óvárost ölelik körül. A közös városnézés után mindenki kedvére barangolhat a vár pincerendszerében, vagy sétálhat a város tágas terein, szűk utcáin és felfrissülhet dalmát ínyencségekkel, vidám arcok között, mert ilyenkor a szilveszteri "bemelegítés" már elkezdődik. Trogirbanegyedülálló élményben lesz részünk, a kis szigetre épült, festői, olaszos hangulatú település meglátogatását kár lenne kihagyni. A mediterrán vidék ékszerdobozként rejti Dalmácia egyik legjelentősebb egyházi épületét, a Szt. Lőrinc katedrálist téli, ünnepi ruhájában. Koccintással fejezzük be ezt a kirándulást énekelve és dalolva. Felejthetetlen élményekkel telve térünk vissza a szálláshelyre, ahol vacsora vár minket.Részvételi díj:30 EUR/felnőtt, 20 EUR/gyermek 12 évig.
Azon vendégek, akik az utcabált választották, melegen felöltözve sétálnak be Zadar óvárosába, ahol a helyi lakosokkal együtt köszöntik az újévet és nézik meg a tűzijátékot.
Azok részére, akik a szállodai zenés szilveszteri vacsorát választották, csak táncos cipő és csinos öltözet szükségeltetik és indulhat az óév búcsúztató!

3. nap: Zadar
Az év első délelőttjét mindenki a kedve szerint töltheti el, sétával, kávézással vagy csak lazítással a kék Adria mellett. Dél környékén elindulunkZadarbelvárosa felé, ahol városnézés közben megismerkedünk történelmével és felkeresünk számos magyar vonatkozású emléket, nevezetességeket (Nagy Arzenál, Szt. Donát templom, Szt. Anasztázia székesegyház, Római fórum), meghallgatjuk a híres tengeri orgonát, ha szerencsénk van, a hangját is hallhatjuk, megcsodáljuk a `nap üdvözletét” - séta a természetes fényt kibocsátó "univerzumban”. Este, a vacsora mellé, a szálloda élőzenével ajándékoz meg minket, hogy vidáman, tánccal, énekkel kezdődjék az új év.

4. nap: karácsonyi fénykert, hazautazás

Ízletes reggeli után búcsút intve a tengernek, a hegyek felé vesszük az irányt. Zágráb közelében megállunk akarácsonyi fénykertnél,melynek 2 millió kis lámpással feldíszített kertje, fái, bokrai, a fényárban úszó tavak és patakok hangulata egy karácsonyi mesébe varázsolja a felnőtteket és a gyermekeket egyaránt (belépős). Igazi fotós édenkert. Karácsonyi hangulattal és élményekkel feltöltődve folytatjuk utunkat. Hazaérkezés a késő esti órákban.


Felárak és belépők

Üdülőhelyi díj 12 év felett:1 800 Ft/fő.
Egyágyas felár: 24 500 Ft/fő
Szilveszteri gála vacsora felár:szilveszteri élőzenés gála vacsora, 1 pohár pezsgővel): 29 900 Ft/Fő.

Kedvezmények:
3. ágyon:
12 évig 10%.

Fakultatív program (min. 25 fő esetén):

Split-Trogir: 30 EUR/felnőtt, 20 EUR/gyermek 12 évig.

Belépők a helyszínen(nem kötelező):kb. 40 EUR/felnőtt


Minimum létszám
35 fő.
Figyelem! Társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyasszobában!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autobuszjegy,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- belépőjegyek,
- idegenforgalmi adók.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 483 utazás 329 681 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak