Körutazások melléklet főoldal

SZILVESZTER HORVÁTORSZÁGBAN - ZADAR 4nap/3éj

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 228007
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Horvátország
Város: Zadar

Szállás / program részletes leírása



Rövid ismertető
Az Adria varázslatos télen is!! Szilveszterezzen velünk Dalmácia csodás helyein, vidám arcok között. Töltheti a szilveszteri éjszakát utcabálon, de a szállodában, ünnepélyes vacsora és élőzene mellett! Bármelyiket választja is, az éjféli tűzijátékot, ne hagya ki!!


Utazás
légkondicionált autóbusszal (videó, italautomata). Nincs éjszakai utazás!
Szükséges útiokmány:érvényes személyigazolvány vagy útlevél.


Szállás
ZadarHotel Kolovare***Zadar óvárostól csak 1 km-re, tenger mellett, zöld környezetben található ez a szálloda.Szobák:2 ágy(pótágyazható / fotelágy), fürdőszoba hajszárítóval, TV, klíma, minibár, széf, telefon, erkély.


Ellátás (krt)
3 reggeli (svédasztalos). Igény szerint 3 vacsora: 2 svédasztalos és szilveszterkor gála vacsora 1 pohár pezsgővel.


Fel- és leszállási lehetőség
Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.


Időpontok
2019.12.29. -2020.01.01.


Program

1.nap Zadar
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Rövid pihenőkkel érkezés Zadarba, szálláshely elfoglalása, majd, ha marad idő vacsora előtt, csoportosan séta a városba, hogy kedvet kapjanak egy dalmát vásár hangulatához, mely igencsak különleges a tenger közelsége miatt.

2.nap Zadar, Sibenik, "Plastic free" ünnepi vásár
Ízletes reggeli után Zadar belvárosa felé tartunk, városnézés közben megismerkedünk történelmével és felkeresünk számos magyar vonatkozású emléket, nevezetességeket (Nagy Arzenál, Szt. Donát templom, Szt. Anasztázia székesegyház, Római fórum), meghallgatjuk a híres tengeri orgonát, ha szerencsénk van a hangját is hallhatjuk, megcsodáljuk a `nap üdvözletét” - séta a természetes fényt kibocsátó "univerzumban”. Rövid szabad idő után irány Sibenik városa.Az UNESCO védelme alatt álló Szt. Jakab székesegyház uralja ezt a szépséges várost. Majd végigsétálunk az ünnepi vásáron, mely Dalmácia legkülönlegesebb vására, mert ez "plastic free"! Csak környezetbarát termékekben szolgálják fel italokat és ételeket. Biztos senki nem fog fázni a forró puncsok forgatagában, miközben dalmát ételeket is kóstolhatunk. Visszatérünk a szállodába, szabad program.

3.nap Split és Trogir vidám hangulatban
Szilveszter napján mindenki eldöntheti, pihenéssel tölti-e az idejét, vagy fakultatív program keretében megismeri Split és Trogir városokat, téli pompába öltözve.Észak-Dalmácia fővárosában,Splitbenteljes szépségében láthatjuk Diocletianus római császár gigantikus palotáját, melynek eredeti falai az óvárost ölelik át. A közös városnézés után mindenki kedvére barangolhat a vár pincerendszerében, vagy sétálhat a város tágas terein, szűk utcáin és felfrissülhet dalmát inyencségekkel, vidám arcok között, mert ilyenkor a szilveszteri "bemelegítés" már elkezdődik. Trogirbanegyedülálló élményben lesz részünk, a kis szigetre épült, festői, olaszos hangulatú település meglátogatását kár lenne kihagyni. A mediterrán vidék ékszerdobozaként rejti Dalmácia egyik legjelentősebb egyházi épületét, a Szt. Lőrinc katedrálist téli, ünnepi ruhájában. Koccintással fejezünk be ezt a kirándulást énekelve és dalolva, felkészülve az esti ünnepségre. Részvételi díj: 25 EUR/fő.
Azon vendégek, akik az utcabált választották, melegen beöltözve sétálnak be Zadar óvárosába, ahol a helyi lakosokkal együtt köszöntik az újévet és nézik meg a tűzijátékot.
Azok részére, akik a szállodai zenés, szilveszteri vacsorát választottak, csak táncos cipő és csinos öltözet szükségeltetik és indulhat az óév búcsúztató!

4. nap pihenés, hazautazás
Az év első reggelén 10 óra környékén hagyjuk el a szállodát. Búcsút intve a tengernek, a hegyek felé vesszük az irányt. Visszaérkezés Budapestre esti órákban.


Felárak és belépők

Üdülőhelyi díj 12 év felett:1 800 Ft/fő.
Egyágyas felár: 21 500 Ft/fő
3 vacsora felár (2 svédasztalos és szilveszteri élőzenés gála vacsora, 1 pohár pezsgővel): 29 900 Ft/Fő.

Kedvezmények:
3.ágyon:
12 évig 10%.

Fakultatív program (min. 25 fő esetén):

Split-Trogir: 25 EUR/fő

Belépők a helyszínen(nem kötelező):kb. 40 EUR/felnőtt


Minimum létszám
35 fő.
Figyelem! Társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyasszobában!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autobuszjegy,
- szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- belépőjegyek,
- idegenforgalmi adók.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak