Körutazások melléklet főoldal

ISZTRIAI VAKÁCIÓ KIRÁNDULÁSOKKAL 5nap / 4éj

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234870
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Horvátország
Város: Pula

Szállás / program részletes leírása



Rövid ismertető
Ismeri már az Isztriát? Jöjjön el mégis, mert utunk során új élményekkel gazdagodhat!
Ellátogatunk az Isztria ékköveihez: Pula, Porec, Rovinj! Megkóstoljuk a helyi sonkát és bort! Fürödhet a Duga Uvala-i kavicsos és sziklás partokon. Hajókázhat Cres szigetre és fürödhet a vadregényes öbleiben! Valóban változatos program, minden korosztály számára! Tartson velünk, Önnek is jár a pihenés!


Utazás
légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata).Nincs éjszakai utazás!
Szükséges úti okmány:
érvényes személyigazolvány vagy útlevél.



Szállás
Pulától 35 km-re, Duga Uvala Resort 3* (2-3 ágy, fürdőszoba, klíma, TV, ingyenes WiFi, lodzsa). Tenger melletti medencés szálloda.


Ellátás (krt)
reggeli vagy félpanzió részvételi díj szerint:
*4 reggeli (svédasztalos)
vagy
*4 félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora).A vacsorához ital is tartozik (csapolt üditő, sör, bor).


Fel- és leszállási lehetőség
(felár nélkül) Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.


Időpontok

2019.
Június 30 - Július 04. Gyűjtőjárat: NYÍREGYHÁZA (9900 Ft/fő)
Augusztus 01-05. NEM FOGLALHATÓ
Szeptember 04-08. Gyűjtőjárat: GYÖNGYÖS (9900 Ft/fő)



Program


1. nap: Groznjan és Porec
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. A félszigettel való ismerkedést, az Isztria belsejében található, a dombtetőn tündöklő Groznjan városkában kezdjük. Ez a középkori városka nem túl ismert, pedig bájos tereiről és utcácskáiról pazar kilátás nyílik az alattunk elterülő félszigetre. Isztria zöld belsejét megismerve,következő állomásunk a festői Porec. Helyi idegenvezető segítségével megismerkedünk a város kincseivel. Ez az a város, mely építészetében minden uralkodó nyomott hagyott, így váltakoznak a római kori tornyok, a velencei időkből származó gyönyörű stílusú paloták (pl. Zuccato palota) és a tágas, rendezett terek. Szabadidő alatt, mindenki kedve szerint megnézheti az Euphrasius bazilikát (belépőjegy ellenében), a bizánci műemlék együttessel és a gyönyörű mozaikokkal.Majd utazunk tovább a szálláshelyre. Szállás elfoglalása, majd vacsora.

2. nap:Rovinj, sonka és borkóstoló, Lim fjord, strandolás
Ezen a napon eldöntheti, hogy a szállodában tölti az egész napot pihenéssel és strandolással, vagy inkább megismeri a csodás Isztriát és részt vesz az egész napos fakultatív kirándulásunkon. Reggeli után irányRovinjóvárosa, ahol megismerjük a városka szűk utcáit, melyek a hegyre kapaszkodva viszik fel a látogatót a Szt.Eufemia templomig. Óvárosát már a VII. században megerősítették városfalakkal és 7 ajtóval, melyek közül három a mai napig megmaradt és őrzi a város ősi titkait. Városnézés után lesz még szabad időnk e csodás városban. A teljes élmény kedvéért megkóstoljukaz isztriai prsutot (sonka) és bort.Felfrissülve irányLim fjord,mellyel a buszból és körülötte sétálva is megismerkedünk, természeti szépségét csodálva és csobbanunk egyet a környező öblökben. Felejthetetlen élményekkel telve térünk vissza vacsorázni a szálláshelyre. Részvételi díj: 30 EUR/fő; 12 évig 20 EUR/fő.

3. napPula és pihenés
A mai délelőttöt Pulavárosában töltjük. A városnézés alatt megismerjük ezt a pompás nagyvárost, kikötőjével és a római korból maradt műemlékeivel, melyek közül a legismertebbek közé tartozik a lenyűgöző római Colosseum másolata (Arena, Arany kapu stb.). Városnézés után még mindenki kedvére felkutathatja a város látnivalóit. A délutánt strandolással töltjük a szálloda előtti strandon.

4. nap hajókirándulás a Cres szigetre, este "Pula by night"
A mai nap is izgalmas program lehetőséget nyújt: részt vehet egy egésznapos fakultatívhajókiránduláson, amely alkalmával megismerkedhet a csodaszép Cresszigettel, és vadregényes öbleivel, fürdünk a kristály tiszta tengerben, míg a legénység ebédet készít számunkra. Ebéd után a Cres városba is ellátogatunk.Részvételi díj: 30 EUR/ felnőtt, 20 EUR/ gyermek 12 évig.
Vacsora után autóbusszal bemegyünk Pula város központjába, hogy az esti fényekben is láthassuk középkori utcáit és a "vílágító színes óriásokat".

5. napLabin

Kényelmesen elfogyasztott ízletes reggelink után Labin-ba, ebbe a dombon tündöklő, színes városkába utazunk. Ez a középkori városka, akár egy nyitott múzeum, kelták, illírek, szlávok, avarok, rómaiak és még megannyi nép, ki megfordult ezen a helyen, mind a városon hagyta ujjlenyomatát. Hazaindulás előtt, a városkából még egy utolsó pillantást vethetünk a lábunk alatt elterülő, kék Adriára. Hazaérkezés az esti órákban.

PROGRAM TÉRKÉPE ITT



Felárak és belépők


Üdülőhelyi díj 12 év felett:2.400 Ft/fő.
Kedvezmények:
-2. ágyon 12 évig: 10%
-3. ágyon 12 évig:20%

Fakultatív programok (min 25 fő esetén):
* Rovinj, Lim fjord, sonka kostólóval: 30EUR/fő; 12 évig 20 EUR/fő.
* Hajókirándulás ebéddel:30 EUR/fő, 12 évig 20 EUR/fő.

Belépők a helyszínen:kb. 40 EUR melyek a szabad idő alati belépőkre vonatkoznak. Kötelező belépő a program alatt nincs.


Minimum létszám
35 fő.
Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyasszobában!




Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autobuszjegy,
- szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- belépőjegyek,
- idegenforgalmi adók.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 509 utazás 330 467 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak