Körutazások melléklet főoldal

Pillanatképek és nyaralás Dalmáciában

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 9358
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Horvátország
Város: Primosten, Sibenik, Split, Trogir

Szállás / program részletes leírása



TOP ELŐNYÖK:
- Ingyenes vidéki transzfer

Felszállási  helyek: Szeged, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc, Füzesabony, Gyöngyös, Pécs, Szekszárd, Dunaújváros, Budapest. További ingyenes felszállási helyek a határátlépés függvényében: Budaörs, Tatabánya, Győr, Sopron, Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa. Lehetőség van kedvezményes budapesti szállás igénybevételére is, ha a korai transzfer nem megfelelő Önnek.
- Ingyenes parkolás repülős utaknál: ingyenes Ferihegy-közeli parkolást biztosítunk. A parkoló és a repülőtér közötti oda-vissza transzfert szintén ingyenesen nyújtjuk. Korai indulás illetve kései érkezés esetén a parkolás helyszínén lévő szállodában kedvezményes szálláslehetőséget is tudunk biztosítani.
Törzsutas kedvezmény:  5-7%
65 év feletti kedvezmény: 2.000,- Ft

(a kedvezmények nem halmozhatóak!)

Rövid leírás: 
Pihenés és programlehetőségek
- Tengerparti szálloda sok szolgáltatással
- 3 világörökség megtekintése
- Gyerekeknek kedvezmény

 

Program:
 

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN)– BUDAPEST – LETENYE – SIBENIK – PRIMOSTEN (760 km)

Reggel indulás autóbusszal Horvátország felé. Délután megállunk Sibenikben. Séta az Óvárosban. Két reneszánsz épület a fő látványosság, az UNESCO Világörökségi Listáján is szereplő Szt. Jakab székesegyház és az árkádos városháza. A 3 hajós katedrális 1505‑ben épült. A városfalak a XVII. századból valóak, melyek egyes részei ma is láthatóak. Továbbindulva az esti órákban érkezés szálláshelyünkre (4 éj). Szállodánk Primostenben a nagyon hangulatos Hotel Zora lesz, közel a tengerparthoz, így a szabadidőben lesz lehetőség a fürdőzésre, napozásra.

2. NAP: PIHENÉS

Egész napos szabadprogram, jó idő esetén fürdőzés, pihenés a tengerparton. Megfelelő létszám és időjárás esetén idegenvezetőnk hajókirándulást szervez a csoport tagjainak. Jelentkezés a helyszínen.

3. NAP: TROGÍR – SPLIT (120 km)

Ezen a napon vagy tovább pihennek, vagy eljönnek velünk egy fakultatív kirándulásra. Először a „kis Velenceként” is emlegetett Trogirba utazunk, mely a középkori mediterrán kultúra valóságos emlékkönyve. Óvárosa, rendkívül gazdag múltról tanúskodik, ugyanis romai, görög és velencei hatás is érződik a városban. Az óváros tulajdonképpen a szárazföldhöz nagyon közel elhelyezkedő kis szigeten terül el. Szűk, kanyargós utcái miatt Közép-Európa egyik leglátványosabb középkori városkája. Nem véletlen, hogy az UNESCO világörökség részéhez tartozik. Továbbutazva a déli órákban érkezünk Splitbe, mely a horvát tengerpart legnagyobb városa és az ország 2. legnépesebb települése. Kiváló mediterrán hőmérsékletét a várost övező hegyek biztosítják. A történelmi belváros szűk utcáin, és széles sétányain pezseg az élet. Az egyik legjelentősebb látnivaló a világviszonylatban is egyedinek számító fehér márványból készült, római kori Diocletianus-palota (UNESCO világörökség). Városnézésünk után lesz szabadprogram is a központban, majd a délutáni órákban indulunk vissza szállásunkra. Fakultatív Trogír – Split kirándulás (2 belépővel): 25 €.

4. NAP: PIHENÉS

Egész napos szabadprogram, pihenés, mely során élvezzük a tengerparti pihenést, vagy akár úszkálhatunk a szálloda medencéjében is.

5. NAP: KARLOVAC – LETENYE – BUDAPEST (720 km)

Reggel hazaindulás. Útközben megállunk Karlovacon. A város fölé magasodó Dubovac vár már a XV. században is fontos erődítmény volt. A központban lévő Szentháromság plébániatemplom és a belváros megér egy kis sétát. Folytatva utunkat, Letenyénél lépünk be Magyarországra. Az esti órákban érünk fel Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- utazás autóbusszal,
- szállás 3* szállodában,
- félpanziós ellátás,
- útlemondási biztosítás
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- üdülőhelyi díj,
- fakultatív kirándulás, Trogir - Split fakultatív (2 belépővel): 25,00 Euro
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak