Körutazások melléklet főoldal

Izraeli mozaik

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 150244
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Izrael
Város: Tel Aviv

Szállás / program részletes leírása



Izraeli körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel - 2018. tavasz

Tel-Aviv - Karmel-hegy - Kána - Názáret - Akko - Tábor-hegy - Kapernaum - Tabgha - Nyolc Boldogság hegye - Yardenit - Jerikó - Holt-tenger - Betlehem - Jeruzsálem - Ein Karem - Tel-Aviv - JaffaIdőpontok: 2018. május 3-10., május 29. - június 5.
Izrael felfedezéséhez egy hét aligha lenne elég. Körutazásunk mégis kísérletet tesz rá: Izrael legszebb és legérdekesebb tájait igyekszik bemutatni. A különleges atmoszférájú, három nagy világvallás zarándokhelyéül is szolgáló Jeruzsálemet évről-évre milliók keresik fel, hogy csodálatos látnivalóinak felfedezése mellett, végig mehessenek a Keresztúton - a Via Dolorosán, Jézus utolsó útján, vagy a Siratófal ősi köveinek réseibe elhelyezhessék a kívánságcéduláikat és imádkozhassanak ezen a valóban páratlan helyen. Míg Jeruzsálem történelmi és vallási központ, addig a Földközi-tenger partján fekvő Tel-Aviv Izrael gazdasági centruma. A mindig vibráló, európai hangulatú Tel-Avivban tengerparti sétányok, piacok, Bauhaus épületek, árnyas utcák és Jaffó művésznegyedének girbegurba utcácskái várják a turistát.A Biblia szent helyei: az angyali üdvözlet és Jézus gyermekkorának helyszíne Názáret, az UNESCO Világörökség részét képező Akko, a Genezáreti-tó, melynek partján, Tabghában történt a kenyér- és halszaporítás, a világ legszentebb folyamaként ismert Jordán-folyó valamint a Születés templomát őrző, palesztin fennhatóság alatt álló Betlehem is része a gazdag programú izraeli körutazásnak.

Izrael csoportos körutazás 2018. tavasz 1. nap
Elutazás Budapestről Tel Avivba menetrend szerinti repülőjárattal. Érkezés után autóbusszal transzfer Názáretbe/Haifába, ahol vacsora és szállás.

Izrael csoportos körutazás 2018. tavasz 2. nap
Reggeli után egész napos autóbuszos kirándulás: Haifán a Stella Maris Kolostor és a Bahai kert megtekintése kívülről, majd tovább utazás Kánába, az újszövetségi menyegző helyszínére. Názáretben az Angyali Üdvözlet Bazilika meglátogatása. Séta az UNESCO világörökség részét képező Akko óvárosában, melynek látnivalói az arab piac, a kereszteskori falak, a keresztes lovagok vára és a kikötő. Vacsora és szállás Názáretben/Haifán.

Izrael csoportos körutazás 2018. tavasz 3. nap
Reggeli után a kirándulás a Galileai-tó szent helyeire. Yardenit, a híres keresztelő hely megtekintése után Capernaumban látogatás Szent Péter házánál, a régi zsinagógánál és az Úr Asztala Kápolnánál. Tabghában a kenyér és halszaporítás csodájának helyszíne és a bizánci mozaik megtekintése. Továbbutazás a Nyolc Boldogság hegyére, a Ferences Kápolnához, mely a Hegyi Beszéd színhelye volt. A Béke kilátóról gyönyörű panoráma nyílik az egész tóra és Galileára. Vacsora és szállás Názáretben/Haifán.

Izrael csoportos körutazás 2018. tavasz 4. nap
Reggeli után elutazás Jerikóba, ahol Zakeus fája és Elizeus forrásának megtekintése után utazás a Holt - tengerhez fürdési lehetőséggel. Ezután látogatás egy különleges sivatagi kilátónál, ahonnan gyönyörű látvány nyílik a Szent György kolostorra. Továbbutazás Bethlehembe, ahol vacsora és szállás.

Izrael csoportos körutazás 2018. tavasz 5. nap
Reggeli után egész napos kirándulás Jeruzsálembe, ahol a városnézés során az Olajfák hegyének, a Miatyánk templomának, a Getshemane kertnek és Szűz Mária sírjának megtekintése. Séta a Via Dolorosán, követve a Keresztút állomásait egészen a Golgota hegyén található Szent Sír Templomáig, majd látogatás a Nyugati Falnál (Siratófalnál). Vacsora és szállás Betlehemben.

Izrael csoportos körutazás 2018. tavasz 6. nap
Reggeli után látogatás a Születés Templomában, Jézus feltételezett születési helyén, majd kirándulás a Betlehemtől 3 km távolságra található Pásztorok mezejére. Itt jelent meg egy angyal a pásztoroknak , hogy hírül adja nekik a Megváltó születését. Látogatás a Sion-hegyen, ahol az Elszenderülés Temploma, az Utolsó Vacsora terme és Dávid király feltételezett sírja található, majd a Sion és Jaffa kapuk megtekintése. Séta és szabadidő Jeruzsálem óvárosában. Vacsora és szállás Betlehemben.

Izrael csoportos körutazás 2018. tavasz 7. nap
Reggeli után utazás Ein Karembe, látogatás Keresztelő Szent János templomában és a festői völgy túlsó oldalán található Erzsébet és Szűz Mária találkozásának templomában. A városnézés folytatása Jeruzsálemben, ahol a Parlament épületének és a Menóra, az ország jelképének megtekintése kívülről. Szabad program a nyüzsgő belvárosban. Vacsora és szállás Jeruzsálemben.

Izrael csoportos körutazás 2018. tavasz 8. nap
Reggeli után kijelentkezés a szállodából, Transzfer Tel Avivba, ahol autóbuszos városnézés. A Karmel piac meglátogatása után séta az óvárosi részen, Jaffában: az óratorony, a bolhapiac, a művész negyed és a világítótorony megtekintése. Transzfer a repülőtérre, majd hazautazás menetrend szerinti repülőjárattal Budapestre.Minimum létszám 35 fő.


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal Budapest-Tel Aviv-Budapest útvonalon turista osztályon, személyenként egy feladott 23 kg-os poggyásszal
  • 7 éjszakai szállás helyi háromcsillagos szállodákban
  • félpanziós ellátás
  • transzferek, kirándulások, városnézések a program szerint
  • magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt, a budapesti indulástól a hazaérkezésig

    2018. május 29.-június 5., április 19-26.
  • baleset, betegség- és poggyászbiztosítás
  • útlemondás biztosítás
Külön fizetendő:
  • Illetékek
  • kötelező szervizdíj

    2018. május 3-10.
  • baleset, betegség- és poggyászbiztosítás
  • útlemondás biztosítás
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak