Körutazások melléklet főoldal

Körutazás izraelben debrecenből

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 217693
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Izrael
Város: Tel Aviv-Jaffa

Szállás / program részletes leírása



Izraeli körutazás debreceni indulással, magyar nyelvű idegenvezetéssel

Tel Aviv - Názáret - Haifa - Kána - Akko - Yardenit - Kapernaum - Tabgha - Jerikó - Holt-tenger - Betlehem - Jeruzsálem - Sion-hegy - Ein Karem - Tel Aviv - JaffaIdőpont: 2018. október 17-24.
Ha van olyan hely, ahol élő és kézzel fogható a történelem, Izrael különleges országa az. Az Ígéret földje három világvallás központja, csodálatos természeti és kulturális látnivalók otthona. Barangolni a Biblia szent helyein, átszellemülni Jeruzsálem óvárosában, lebegni a Holt-tengerben, bóklászni Tel-Aviv piacain vagy egyszerűen csak gyönyörködni a változatos szépségű tájban - az izraeli látogatás életre szóló útravalót és élményeket ad.

Izrael csoportos körutazás debreceni indulással, 1. nap
Elutazás Deberecenből Tel Avivba a Wizzair diszkont légitársaság repülőjáratával. Érkezés után a repülőtéren találkozó a magyar idegenvezetővel. Autóbuszos városnézés Tel Avivban, séta az óvárosi részen, Jaffában: az óratorony, a bolhapiac, a művész negyed és a világítótorony megtekintése után szabadidő a Karmel piacon. Autóbusszal transzfer Názáretbe, bejelentkezés a szállodába, majd vacsora és szállás.

Izrael csoportos körutazás debreceni indulással, 2. nap
Reggeli után egész napos autóbuszos kirándulás: Séta a UNESCO Világörökség részét képező Akko óvárosában, ahol látogatás a keresztes lovagok várában. Haifán a Stella Maris kolostor és a Bahai kert megtekintése kívülről. Továbbutazás Kánába, az újszövetségi menyegző helyszínére, majd Názáretben az Angyali Üdvözlet Bazilika meglátogatása. Vacsora és szállás Názáretben.

Izrael csoportos körutazás debreceni indulással, 3. nap
Reggeli után elutazás a Galileai-tó szent helyeire. Yardenit, a híres keresztelőhely megtekintése után Kapernaumban látogatás Szent Péter házánál, a régi zsinagógánál. Taghában, a kenyér és halszaporítás csodájának helyszíne és a bizánci mozaik megtekintése. Továbbutazás a Nyolc Boldogság hegyére a Ferences Kápolnához, mely a Hegyi Beszéd színhelye volt. A Béke kilátóról gyönyörű kilátás nyílik az egész tóra, és Gaileára. Vacsora és szállás Názáretben.

Izrael csoportos körutazás debreceni indulással, 4. nap:
Reggeli után elutazás Jerikóba, ahonnan kilátás nyílik a Megkísértés Kolostorra. Elizeus forrásának megtekintése után utazás a Holt-tengerhez, fürdési lehetőséggel. Ezután látogatás egy különleges sivatagi kilátónál, ahonnan gyönyörű látvány nyílik a Szent György kolostorra. Továbbutazás Betlehembe, ahol vacsora és szállás.

Izrael csoportos körutazás debreceni indulással, 5. nap:
Reggeli után egész napos kirándulás Jeruzsálembe, ahol a városnézés során az Olajfák hegyének, a Getshemane kertnek, a Nemzetek Templomának (Agóniának) és Szűz Mária sírjának megtekintése. Séta a Via Dolorósán, követve a Keresztút állomásait egészen a Golgota hegyén található Szent Sír Templomáig, majd látogatás a Nyugati Falnál (Siratófalnál). Vacsora és szállás Betlehemben.

Izrael csoportos körutazás debreceni indulással, 6. nap:
Reggeli után látogatás a Születés Templomában, Jézus feltételezett születési helyén, majd kirándulás a Betlehemtől 3 km távolságra található Pásztorok mezejére. Itt jelent meg egy angyal a pásztoroknak, hogy hírül adja nekik a Megváltó születését. Látogatás a Sion-hegyen, ahol az Elszenderülés temploma, az Utolsó vacsora terme és Dávid király feltételezett sírja található, majd a Sion és a Jaffa kapuk megtekintése. Séta és szabadidő Jeruzsálem óvárosában.

Izrael csoportos körutazás debreceni indulással, 7. nap:
Reggeli után utazás Ein Karembe, ahol látogatás Keresztelő Szent János templomában és a festői völgy túlsó oldalán található Erzsébet és Szűz Mária találkozásának templomában. A városnézés folytatása Jeruzsálemben, ahol a Parlament épülete és a Menóra, az ország jelképének megtekintése kívülről. Visszatérve Jeruzsálembe szabadidő a nyüzsgő belvárosban. Vacsora és szállás Jeruzsálemben.



Izrael csoportos körutazás debreceni indulással, 8. nap:
Reggeli után kijelentkezés a szállodából, transzfer Tel Avivba, a repülőtérre. Hazautazás a Wizzair diszkont légitársaság járataival Debrecenbe.Minimum létszám: 35 fő


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • utazás a Wizzair diszkont légitársaság repülőjárataival Debrecen - Tel Aviv - Debrecen útvonalon, turista osztályon, feladható 23 kg-os poggyász
  • 7 éjszakai szállás helyi háromcsillagos szállodák kétágyas szobáiban
  • félpanziós ellátás
  • transzferek, kirándulások, városnézések a program szerint
  • magyar idegenvezető a helyszínen
Külön fizetendő:
  • illetékek
  • kötelező szervizdíj
  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
  • útlemondási biztosítás
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak