Körutazások melléklet főoldal

Szilveszter Krakkóban

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223018
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:városnézés

Ország: Lengyelország, Szlovákia
Város: Krakkó, Zakopane, Besztercebánya, Wieliczka

Szállás / program részletes leírása



Krakkó – Wieliczka – Zakopane4 nap / 3 éjszaka

1. nap:
Szeged – Budapest – Besztercebánya – Krakkó (220 km)Elutazás Szegedről a Budapest Parassapuszta útvonalon a kora reggeli órákban Szlovákiába, az Alacsony-Tátra vidékére. Besztercebányán rövid pihenőt tartunk. Továbbutazva Árva várát látogatjuk meg, mely már az őskorban lakott volt. (A korábbi fa erődítményt később kőből építettek újra.) Krakkó felé folytatjuk utunkat, ahol 3 éjszakán keresztül szállásunk lesz.

2. nap:
Krakkó és a Wawel (20 km)Reggeli után helyi idegenvezető kíséretében ismerkedünk Krakkóval. Gyalogos séta az óvárosban (a főtér látnivalói – a világörökség része), Posztócsarnok, Maria templom, Jagelló Egyetem, Barbakán, a színház. Délután ellátogatunk a Wawel-be: megtekintjük a híres koronázó templomot, ahol Báthory István és Nagy Lajos királyok sírja nyugszik. Szabadidő az ünnepi hangulatú óvárosban. Visszatérünk a szállodába, készülődés az óév búcsúztatására. Fakultatív szilveszteri ünnepi vacsora a szálloda éttermében (zene, éjféli büfé). Aki a szilvesztert Krakkó belvárosában szeretné tölteni, lehetőség van autóbusszal bejutni, hogy a Főtéren helyi szokásoknak megfelelően elvegyüljön a szilveszteri hangulatú Krakkó műsoraiban. Ilyenkor showműsorok gazdagítják a szilveszteri programot. (azon utasaink akik egyénileg a szilvesztert Krakkó belvárosában töltik, a szállodába az éjszakai órákban egyénileg vagy taxival tudnak visszajutni)

3. nap:
A Lengyel-Tátra– Zakopane (fak.) (220 km)Ismerkedjen egyénileg Krakkóval, vagy jöjjön velünk fakultatív kirándulásra. Egész napos kirándulás alatt a téli Tatra szépségeit fedezzük fel. Felkeressük a jól ismert teli-nyári üdülőhelyet: Zakopanét. Időjárás függvényében felvonóval felmegyünk a Gubalovka hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és a környező hegyekre (felvonódíj). Városnéző séta és szabadidő. Estére, szálláshelyünkre terünk vissza.

4. nap:
Wieliczka – Parassapuszta – Budapest – Szeged (660 km)Reggeli után az UNESCO védelmet élvező világörökség részeként ismert Wieliczka-i sóbányát látogatjuk meg. Földünk egyik legrégebbi, ma is látogatható sóbányája turisták ezreit vonzza. Csodálatosak sóból kivájt folyosói, csillogó termei, kápolnája. Továbbindulunk, majd Zólyom váránál rövid pihenőt tartva folytatjuk utunkat Budapestre. Érkezés az esti órákban, továbbutazás Szegedre.Szilveszteri vacsoraszállodában6 fogásos szilveszteri vacsora, aperitif, 1 pohár pezsgő,zenés-táncos mulatság, tűzijátékx


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- Utazás busszal
- Szállás
- Ellátás megadott szerint
- Útlemondási biztosítás
- Egyéb leírás szerint

Külön fizetendő:
- Utasbiztosítás
- Fakultatív programok
- Belépők
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak