Körutazások melléklet főoldal

Málta, St. Paul`s Bay: The Dolmen Resort Hotel & Casino 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 199342
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: St. Paul`s Bay

Szállás / program részletes leírása



Általános információk: Utazás Budapest–Málta–Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon, a Budavár Tours által foglalt helyeken. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre a helyszínen).

Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak (üzemanyag „YQ”, légszennyezési „ETS” és utasbiztonsági „ATSC”), transzfer (különböző díjszabás), sztornóbiztosítás és a foglalási díj 500 Ft/fő. Az aktuális díjak felől érdeklődjön irodánkban. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).

Csomagszállítás: légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Minimális utaslétszám: 126 fő.

Fakultatív programok: A leírások tájékoztató jellegűek. A programok helyi partnerünk, a Supreme /Hello Malta által szervezettek, magyar nyelvű idegenvezetés minimum 15 fő együttes jelentkezése esetén biztosított október 31-ig. November 1-től a programokra csak helyszínen lehet jelentkezni, téli időszakban szilveszteri időszak kivételével nem indulnak magyar idegenvezetős programok. A programokra jelentkezni helyi képviselőnknél lehet (helyszínen euróban fizetve), aki az értékesítésben közvetítőként jár el. A programokkal kapcsolatos bármilyen reklamációt utólagosan nem, kizárólag a helyszínen lehet intézni.

Wizzair fix ülőhely - Kényelmi szolgáltatás (feláras)

A sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól Mi is alkalmazzuk a garantált ülőhely választásának a lehetőségét (ablak vagy folyosó illetve útitárs mellett).
 
Válasszon ülőhelyet! Felár ellenében igényelhető kiegészítő szolgáltatás!

Mi történik, ha nem foglal ülőhelyet?
Ülőhelye biztosítva van abban az esetben is ha ezzel a szolgáltatással nem kíván élni.
Ha most nem foglal, a rendszer véletlenszerű ülőhelyet ad Önnek. A kiosztott ülőhelyről a beszállókártyán értesülhet. Ezután a hely már nem módosítható. Ha még maradtak szabad ülőhelyek, az utasfelvétel során még foglalhat, de nagy valószínűséggel ekkor jóval kevesebb hely közül választhat.
Fix ülőhely foglalás a szabad kapacitás figyelembevételével, legkésőbb 14 nappal indulás előtt.

Wizz Air szolgáltatások:

Elsőbbségi beszállás (benne garantált fedélzeti poggyász és egy kisebb táska szállítása a fedélzeten)

Garantált ülőhely választás lehetősége (a prémium helyek kivételével)

Kombinált WizzGo ajánlattal (poggyászfeladás max 20kg/db + elsőbbségi beszállás+ garantált fedélzeti poggyász és egy kisebb táska a fedélzeten+ ülőhelyfoglalás bárhova a prémium helyek kivételével)

A szolgáltatások aktuális árairól minden esetben a kalkulációból tájékozódhat.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: modern újépítésű négyszáztizenhárom szobával rendelkező kiemelkedő minőségű szálloda, a St. Paul’s Bay öbölben, Qawra-ban helyezkedik el, mindössze a tengerparti út és a sétány választja el a sziklás tengerparttól. A szálloda különlegessége a szálloda kertjében eredeti állapotában meghagyott ókori megalitikus kőtemplom (dolmen), illetve az Oracle Kaszinó. A szálloda közelében található buszpályaudvarról egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját.

Szobák: minden szoba szépen berendezett egy hálószobás, fürdőszobás, légkondicionálóval, hajszárítóval, LCD tv-vel, minibárral, telefonnal, Wi-Fi internetkapcsolattal (térítésmentes), kávé és teakészítővel, szobaszéffel felszerelt. A szuperior szobák kialakításában megegyeznek a standard szállodai szobákkal, nagyobb alapterületűek (kb.35nm) az épület magasabb emeleti szintjein találhatóak. A tengerre néző és szuperior szobákhoz privát erkély vagy terasz tartozik, az utcára néző szobák egy része erkély nélküli.

Szolgáltatások: recepció, több étterem, több bár, internetkávézó, pizzéria, játékterem, ajándéküzlet, gondozott kert, mosoda, lift, parkoló.

Sport és szórakozás: szépen gondozott kert, több medence, gyermekmedence, fedett és fűtött medence, pezsgőfürdő (szezonális nyitva tartás), napozóterasz, tengerparti strandklub tengervizes medencével és hatalmas privát stéggel, napernyők és nyugágyak (törülköző térítésmentesen), jól felszerelt tornaterem, kölyök klub, játszótér, ingyenes belépő a kaszinóba. Térítés ellenében: búvárklub, Health & Fitness Center, szauna, gőzfürdő, különböző szépségterápiás kezelések, masszázs. A nyári időszakban folyamatos animációs programok napközben és este. A szálloda közelében található homokos strandon a nyugágy és napernyő, térítés ellenében bérelhető.

Étkezés: Büfé reggeli. Felár ellenében félpanzió(+) büfé vacsorával, a vacsora ideje alatt térítésmentes italfogyasztás: helyi borok, sörök, üdítőitalok, ásványvíz, illetve all inclusive ellátás foglalható.
Az all inclusive ellátás tartalmazza: büféreggeli (07:30-10:00), büfé ebéd a főétteremben vagy könnyű a’ la carte ebéd a Cafe Delosban (12:30-14:00) és büfé vacsora(18:30-21:00), snack ételek, tea, kávé és jégkrém fogyasztása a Café Delosban 15-17 óra között, korlátlan italfogyasztás a szálloda által megjelölt italokra 11–23 óra között (helyi italok, különféle napközbeni szervezett programok, játékok pl: minigolf, asztalitenisz, térítésmenetes edzőterem használat.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy vagy két gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,széf a recepción,üzletek,medencebár,internet kávézó,gyermekfelügyelet,bár

Sport és szórakozás: nyugágyak és napernyők,teniszpálya,medence,animáció,szauna,pezsgőfürdő,búvárközpont,diszkó,fedett/belső medence,gyermekmedence,fitness terem

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak