Körutazások melléklet főoldal

Angliai mozaikok

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 132938
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Nagy-Britannia
Város: London

Szállás / program részletes leírása



1.nap: Budapest-LeverkusenElutazás a kora hajnali órákban. Folyamatos utazás rendszeres pihenőket tartva a németországi tranzitszállásig.
2.nap: Dover-Leeds-LondonCalais-ben kompra szállunk. Már önmagában is élmény ezeken a több emeletes hajókon utazni. A kb. 1 órás út alatt felfedezhetjük az éttermek, üzletek sokaságát vagy egyszerűen csak nézelődhetünk a fedélzeten, hogy ne mulasszuk el a már messziről látható dover-i fehér sziklákat. Ismerkedésünket Britanniával a Leeds kastély meglátogatásával kezdjük. A varázslatos középkori kastély, tó közepén lévő két kis szigetre épült. Hatalmas kertjében színpompás, illatozó virágok sokasága tárul elénk. Esti érkezés a London környéki szálláshelyre.
3.nap: LondonBuszos és gyalogos városnézésünk során megtekintjük a Parlament épületét, a Big Ben-t a Westminster Apátságot, a Buckingham Palotát, Trafalgar Square-t. Látogatás a British Múzeumban ahol ízelítőt kapunk a hihetetlen gazdagságú gyűjteményekből. A Picadilly Circus forgataga és hatalmas neon reklámjai megtekintése után séta a Covent Gardenben, melynek piacterén sokszor zsonglőrők, akrobaták, muzsikusok szórakoztatják a bámészkodókat.
4.nap: Stonehenge-Windsor-OxfordEgész napos fakultatív kirándulási lehetőség Stonehenge-be a misztikus kőtömbökhöz, majd látogatás a világ legrégebbi és legnagyobb ma is lakott kastélyába, Windsorba. A királyi család nyári rezidenciájának művészi munkái ízelítőt adnak az egykori uralkodók ízléséről. Utazás Oxfordba,séta a XII. században alapított híres egyetemvárosban. Visszautazás a szállásra az esti órákban. (Ár:12.900,-Ft/fő+Stonehenge belépő-jelentkezéskor fizetendő !)
5.nap: LondonElsőként a Szent Pál Katedrálisba, európa ötödik legnagyobb templomába látogatunk, majd a Towerba, mely majd 900 éven keresztül Anglia legrettegettebb helye volt és II. Károly uralkodása óta itt őrzik a koronaékszereket. A Temzén hajózva a vízről is megcsodálhatjuk a brit főváros ikonikus épületeit,majd szabadidő keretében akár felülhetünk a London Eye-ra.
6.nap: CanterburyReggeli a szállodában, majd vár ránk Angliaegyik legszebb kisvárosa. Az anglikán egyházközpontja, a Canterbury katedrális megtekintése után ismét átkelünk a La Manche csatornán és utazás a szállásra.
7.nap: BudapestIndulás a kora reggeli órákban,majd folyamatos hazautazás rövid pihenőkkel.Érkezés Budapestre a késő esti órákban.


FIGYELEM!
Az akciós vagy a katalógusban `tuti árnak” nevezett kedvezményes utazásoknál a teljes részvételi díj egy összegben fizetendő!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- buszjegy,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 483 utazás 329 681 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak