Körutazások melléklet főoldal

Londoni hosszú hétvége

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 211997
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés

Ország: Nagy-Britannia
Város: London

Szállás / program részletes leírása



Rövid leírás:
    Tower, Buckingham palota, és London múzeumai
    Látogatás Greenwichbe és hajózás a Temzén
    A város látképe az óriáskerékről és Soho fényei

 

Program:


1. NAP: BUDAPEST – LONDON

A reggeli órákban repülés Budapestről Londonba, majd a reptérről transzfer a központba, ahol rövid buszos városnézés, majd szállodánknál lerakjuk csomagjainkat. A folyton sűrű közúti forgalmat metrózással kerüljük el, akárcsak a helyiek. Bemegyünk a híres Towerbe, ahol a brit koronaékszereket is megtekinthetjük, majd kijőve gyönyörű rálátás lesz a Tower Bridge-re. Klasszikus double decker emeletes busszal megyünk a Covent Garden teréhez, sétálunk a Leicester Square-en, majd London szívébe látogatunk el, a Piccadilly Circushoz. Szabadprogram után térünk vissza szállásunkra.

2. NAP: LONDON

Napunkat London történelmi emlékeire szánjuk. Első megállónk a közel 1000 éve épült Westminster apátság, melyet belülről is megtekintünk. Kijőve elámulunk a Big Ben és a Parlament harmonikus épületegyüttesén, majd a Buckingham palotánál – mely mindmáig a királyi család otthona – megtekintjük az őrségváltást. Következő állomásunk a miniszterelnök háza a Downing Streeten, majd a Lovastestőrségi laktanya érintésével a Trafalgar térre megyünk, ahol Nelson admirális szobra köszönt bennünket. Itt ebédszünet alatt lehetőség lesz kipróbálni egy hamisítatlan angol pubot. A délutánt a St. Paul Katedrálissal kezdjük, majd Millenium hídról mesés rálátás nyílik a Temze déli partjára: Globe színház, Tate Modern Galéria… Este lehetőség lesz megtekinteni a National Gallery tárlatát.

3. NAP: LONDON – GREENWICH

Reggelit követően utazás a különleges, vezető nélküli kisvasúttal majd a Temze feletti drótkötélpályán jutunk át Greenwich-be. Sétánk során láthatjuk a híres csillagvizsgálót, 0. hosszúsági kört és a Haditengerészeti Múzeumot is. Szabadidő után temzei hajókirándulásra indulunk. London szinte összes főbb látnivalóját látni fogjuk hajónkról. Késő délután lesz lehetőség felmenni a London Eye óriáskerékre, ahonnan mesés a kilátás a hatalmas városra. Este, aki szeretne, bent maradhat a központban, megnézhetik a Soho fényeit, vagy sörözhet valamelyik pub-ban. Szállás, mint előző nap.

4. NAP: LONDON – BUDAPEST

A délelőttöt egyéni döntés alapján lehet tölteni, lehetőség nyílik például megtekinteni a British Múzeum vagy a Madame Tussaud Panoptikum lenyűgöző kiállításait de vásárolni is indulhat aki azt szeretne, vagy a Hyde Park kellemes zöldjében pihenhet. Várhatóan kora délután indulunk ki a repülőtérre, majd kb. 2,5 órás repülés után, az esti órákban érkezünk Budapestre.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- utazás: repülővel és helyi tömegközlekedéssel,
- szállás,
- reggelis ellátás,
- magyar idegenvezetés,
- útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték
- transzfer
- fakultatív kirándulás
- foglalási díj,

Helyben fizetendő:
-belépők

A reptéri illeték ára az indulásig változhat!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 484 utazás 337 329 indulási időpontja között.
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak