Körutazások melléklet főoldal

LONDON - STONEHENGE - WINDSOR körutazás, repülővel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 215223
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Nagy-Britannia
Város: London

Szállás / program részletes leírása



1.nap:Budapest-London-Warwick-StratfordElutazás közvetlen járattal Londonba. Érkezés után Anglia történelmi szívébe kirándulunk. Elsőként Warwickba megyünk, hogy megnézzük az impozáns Warwick várat. Az ország legépebben megmaradt középkori várának lakosztályaiban hihetetlen gazdagságú családi gyűjtemények láthatók. Ezután a közelben található, bűbájos Shakespeare szülővárosaként ismert Stratford-upon-Avonnal ismerkedünk. Megtekintjük az angol drámaíró szülőházát és a helyi templomban a sírhelyét is, majd a kis hajókkal tarkított Avon folyó partján sétálunk. A festői Cotswolds dombok között megbújó, mézszínű házaikról ismert kisvárosokat érintve érkezünk a London környéki szálláshelyünkre.

2.nap: Bath-Stonehenge-SalisburySzabadprogram vagy egész napos fakultatatív kirándulás. Elsőként a gyógyfürdőiről híres Bathba utazunk, mely III.György uralkodása alatt vált elegáns fürdőhellyé és kulturális központtá. Megtekintjük a híres Római fürdőt, a katedrálist, a neoklasszicista stílusban épült Royal Crescent és Circus épületegyütteseket. Továbbutazás a szintén UNESCO Világörökségnek nyilvánított, misztikus 5000 éves Stonehengebe, Anglia leghíresebb megalitikus építményéhez. Salisbury gyönyőrű katedrálisában található a Magna Charta fennmaradt másolataiból a legjobb állapotban megmaradt példány, a templom óratornya pedig a legmagasabb Angliában (ár: 19.900,-Ft/fő-jelentkezéskor fizetendő!)

3.nap: LondonEgész napos városnézés Londonban, melynek során többek között megnézzük a főváros legfőbb nevezetességeit: Nagy-Britannia uralkodóinak temetkezési helyét és koronázó templomát a Westminster apátságot, a Parlamentet, a Big Ben-t, a miniszterelnök rezidenciáját a Downing Streeten, a királyság központját a Buckingham palotát, a nyüzsgő Trafalgar teret és a Piccadilly Circust, de sétálunk az Oxford streeten is.

4.nap: LondonFélnapos fakultatív városnézés során látogatás a Szent Pál székesegyházban, melynek az impozáns, oszlopokkal tagolt kupolájából pazar kilátás nyílik a városra, ezután a Towerben ismerkedünk Anglia történelmével (ár: 9.900,-Ft/fő-jelentkezéskor fizetendő !). A délután folyamán szabadprogram keretében hajókázhatunk a Temzén, felülhetünk a London Eye-ra vagy meglátogathatjuk a számos múzeum egyikét.

5.nap: Windsor-Oxford-BudapestLátogatás a világ legrégebbi és legnagyobb, ma is lakott kastélyában, Windsorban. A Hódító Vilmos által építtetett kastély a királynő kedvenc hétvégi otthona. Az állami lakosztályait többek között Rembrandt, Rubens, Canaletto festményei díszítik. A Szent-György kápolnában több uralkodó sírhelye található és az 1348-ban alapított Térdszalagrend központja. Ezután Oxford felé vesszük az irányt. Séta az álmodó tornyok városában, mely elnevezést az egyetemi épületetek harmonikus építészete miatt kapta. Legrégebbi kollégiumai több mint 750 évvel ezelőtt nyíltak meg. Városnézésünk után transzfer a reptérre, hazautazás menetrend szerint az esti órákban.

FIGYELEM!
Az akciós vagy a katalógusban "tuti árnakak"€ť nevezett kedvezményes utazásoknál a teljes részvételi díj egy összegben fizetendő!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak