Körutazások melléklet főoldal

Walesi bárdok öröksége

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 218532
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Nagy-Britannia
Város: Bristol, Cardiff

Szállás / program részletes leírása



Programok:

1. NAP : BUDAPEST – BRISTOL – CARDIFF
Menetrend szerint, várhatóan a délutáni órákban Budapestről Bristolba repülünk, onnan pedig busszal folytatjuk tovább utunkat Cardiffba, Wales lüktető szívébe. Érkezés után elfoglaljuk szállásunkat (3 éj).

2. NAP: CARDIFF
Reggeli után meglátogatjuk az egyik helyi piacot, mely a sétálóutcák zegzugos árkádjai között bújik meg. Ezt követően egy kellemes séta keretében felfedezzük Cardiff zöldnél is zöldebb központját, a Bute Parkot, ami egy gyönyörű és hatalmas park a város közepén, melyet a Taff folyó szel ketté. A fák között megbújva több sportpálya és csodás, természetes zug található. Innen megyünk át a Cardiffi Városi Múzeumba, melynek természettudományi és művészeti részlege egyaránt lenyűgöző. Megtekintjük a múzeum legértékesebb tárgyait, többek közt a dinoszaurusz maradványokat és csodás festményeket. Délután a már megismert Bute park bejáratától indul az Aquabus, mely egy sétahajó. Nagyjából 40 perces vízi út során más távlatokból csodálhatjuk meg a várost, és annak életét. A kikötőbe érve kiszállunk és felfedezzük a környéken található csodás építményeket (templomok, zsiliprendszer…), és kisétálunk a tengerpartra is. A bátrabbak letesztelhetik, mennyire hűs az Atlanti-óceán. Programunk befejezése után menetrend szerint visszahajózunk a belvárosba. Este hangulatos sétát teszünk a központban. Ezután visszamegyünk szállásunkra.

3. NAP: CARDIFF
Reggeli után utunk a közeli várba vezet. Az építmény legrégebbi részét a XI. században emelték. A vár története szinte egybeforrt Anglia történelmével is, egészen a XX. századig. A kastély történelem által formált arculata a rózsák háborújától egészen a második világháborúig tartogat számunkra érdekességeket. Az egyik szárnyban kialakított, és élesben is használt háborús óvóhely hangulata visszarepít minket egészen a háborútól dúlt 1900-as évek derekáig. A kastély alatt egy színvonalas, szintén háborús kiállítás tekinthető meg, mely történelemben jártas és laikus utasainknak is egyaránt érdekes lehet. Leírhatatlan élmény a vár árnyékában megpihenni, gyönyörködni a környezetben. A kastélytúra folytatásaként meglátogatjuk a Cardiffi Egyetem főépületét és a környező parkokat, melyekben számos monumentális emlékmű található; többek közt a falklandi háború emlékére emelt szobor is. Napközben lehetőség lesz megkóstolni a hagyományos angol teát (természetesen tejjel). Akinek van kedve, késő délután egy fakultatív programon is részt vehet, mely során meglátogathatja és körbejárhatja Cardiff egyik büszkeségét, a méltán világhírű Millennium Stadiont. A stadionban volt 2017-ben a labdarugó BL döntő is. Itt a túra során bemutatják a sportközpont egész rendszerét, ahol koncertet és más kulturális eseményt is tartottak már. A többieknek ez idő alatt szabadprogram. Szállás, mint előző nap.

4. NAP: ST. FAGANS – BRISTOL – BUDAPEST
Reggeli után bepakolunk autóbuszunkba és elmegyünk St. Fagansba. Egy skanzen jellegű parkot keresünk fel, ahol több évszázadra visszamenően mutatják be a walesiek régi házait, berendezési tárgyait. Kellemes séta keretében járjuk körbe a skanzent. A kora délutáni órákban útnak indulunk Bristolba, melynek központjában egy rövid városnézést tartunk. Bristoli rövid programunk után irány a reptér. Menetrend szerint repülünk Budapestre. Várható érkezés éjfél körül.

7 + 1 Garancia, mely biztosítják utazása nyugodt megrendelését!

1. ) Garantáljuk, hogy utazásaink során az összes szálláshely az adott ország előírásai alapján minimum 3 csillagos besorolású.

2.) Garantáljuk, hogy gyakorlott, hozzáértő idegenvezető kíséri a csoportot, így biztosítva a színvonalas kikapcsolódást és a gondtalan pihenést.

3.) Garantáljuk, hogy online megrendelés esetén, az előleg fizetése előtt, a megrendelést követő 14 napon belül írásban díjmentesen lemondhatja utazását.

4.) Garantált, ingyenes ülőhelyválasztás: foglaláskor minden utasunk ingyenesen választhat magának ülőhelyet az autóbuszon az összes aktuálisan szabad ülőhely közül.

5.) Garantált biztonság, felár nélkül: ingyenes szolgáltatásként útlemondási biztosítással ajándékozzuk meg Önt, bármiféle extra költség nélkül. Így egészségügyi okokból vagy egyéb – a biztosító szabályzatában meghatározott – esetekben a biztosító a felmerülő károkat megtérítheti.

6.) Lemondásnál garantált kompenzáció: büszkék vagyunk rá, hogy utazásaink, kevés kivételtől eltekintve, magas létszámmal valósulnak meg. Ha mégis előfordulna, hogy le kell mondanunk egy utunkat alacsony jelentkezési szám miatt, akkor extra kedvezménnyel biztosítunk átjelentkezést ugyanazon program másik időpontjára, vagy bármelyik másik szabad kapacitással rendelkező utunkra!

7.) Garantáljuk, hogy minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy utasaink igényeit a lehető legmagasabb szinten elégítsük ki, így teljessé téve utazási élményeiket, hiszen valljuk, Ön is megérdemel egy kis pihenést!

+ 1 Start Utazás védelem: csődbiztosítás felsőfokon, tekintse meg Védőháló programunkat ide kattintva: https://startutazas.hu/info/vedohalo >>

Plusz szolgáltatások & kedvezmények:
- minden autóbuszos utunknál ingyenes oda-vissza transzfert biztosítunk utasaink számára az alábbi városokból: Debrecen, Dunaújváros, Füzesabony, Gyöngyös, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Szekszárd. (További felszállási helyek bizonyos utaknál Budaörs, Győr, Nagykanizsa, Siófok, Székesfehérvár, Tatabánya, Tiszaújváros.)
- ingyenes parkolás repülős útjainknál, a repülőtér közelében, a parkoló és a repülőtér közötti oda-vissza transzfert szintén ingyenesen nyújtjuk. A parkoló igényes, aszfaltozott és a nap 24 órájában őrzött.
- 65 év felettiek kedvezménye = Kedvesség a tapasztaltaknak!
Minden utasunknak, aki  az utazása indulásáig betölti 65. életévét extra, mindennel összevonható kedvezményt biztosítunk, mindössze születési dátumát kell megadnia foglaláskor. A kedvezmény mértéke egységesen: 2.000,- Ft/fő.
- Egyágyas felár kedvezmény = Segítség, ha nem sikerülne a társítás!
Egyedül utazó utasaink kérhetnek társítást, Ha mégsem sikerülne társat találni (azaz páratlan számú társítást kérő van az úton), akkor 20.000 Ft-ot a Proko Travel átvállal az egyágyas felárból minden Proko Travel által szervezett utazás esetében. A kedvezmény igénybevételéhez indulás előtt min. 30 nappal le kell adni a foglalást. Az egyágyas felár összege, maximum: 20.000 Ft.
Utolsó sor kedvezmény:  Autóbuszainkban az utolsó széksor (általában jobboldali 11. és baloldali 13. sor) kevésbé, vagy egyáltalán nem dönthető. Azon utasainknak, akiknek már máshol nem tudunk helyet biztosítani, és ezt előzetesen igénylik, 5.000 Ft extra, egyéb kedvezménnyel összevonható árengedményt adunk.

Ingyenes audio guide rendszer = A modern körutazás eszköze
2011 óta egyre több körutazásunknál használunk audio guide rendszereket. Ezek olyan fülhallgatóval ellátott adó-vevők, melyek segítségével akár 100 méterről is tökéletesen hallhatja az utas az idegenvezetője ismertetőjét. A városnézések jóval szabadabbá és könnyedebbé válnak ezen eszközök által. Sok utazási irodától eltérően mi a saját audio guide rendszereink használatáért nem számítunk fel plusz díjat, sőt minden utasunkat megajándékozzuk egy fülhallgatóval a rendszer használatának kezdetekor. A rendszerek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésünkre, így nem tudjuk minden körutazásunk esetében biztosítani.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- utazást repülővel, a helyszínen autóbusszal
- reggelis ellátást
- 3*-os szállást
- magyar nyelvű idegenvezetést
- útlemondási biztosítást

Külön fizetendő:
- foglalási díj 
- reptéri illeték
- baleset-betegség biztosítás

A helyszínen fizetendő:
- belépők, kb. 35 GBP

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak