Körutazások melléklet főoldal

Dél Olaszország gyöngyszemei: Nápoly-Pompei- Vezúv-Sorrento- Capri sziget

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 169138
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Olaszország
Város: Nápoly, Pompei, Sorrento, Capri

Szállás / program részletes leírása



Leírás
Olaszország egyik legszebb része a déli rész. Városai növényzete és a tenger kéksége varázsolja el az utazót. Az út során bemutatjuk a rendkívül mozgalmas Nápoly központját, Pompei történetét, egy csodás kis ékszerdobozt, azaz Capri szigetét, Salerno 2 pompás városát Amalfit és Positanot, sőt megmászhatják a Vezúv csúcsát. Részletek a programnál. Tartsanak velünk!

Fekvés
Szállodánk Sorrento közelében található

Távolságok
A kirándulásokat külön busszal, illetve Capri szigetre hajóval szervezzük.

Szállás
3* panzió, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákkal

További részletek
Kedvezmények/felárak: 3. fő pótágyon: 14 év alatt -12%. Egyágyas felár: +30% alapárra Idegenforgalmi adó: 2 EUR/fő/éj, szilveszteri felár +10%, tengerre néző szoba felára 6.500 Ft/főRepülőjegyeket a legkisebb árral kalkuláltuk, ezért az árak későbbi jelentkezéssel növekedhetnek! Transzferek, helyi kirándulások útiköltsége a programok mellett.Az út min. 12 fővel indul ezen az áron! Fak. programok min. 8 fővel indulnak a megadott áron!

Ellátás
Büfé reggeli

Közlekedés
Repülővel

Kedvezmények
14 éves korig (2 felnőttel egy szobában) pótágyon -15 %

1. nap
Megérkezés Nápolyba, transzfer buszunk vár bennünket. Ezután szálláshelyünkre utazunk, Sorrento közelében. Transzfer ára 40 EUR/fő

2. nap
Reggeli után szabad program vagy fakultatív kirándulás Pompeibe és a Vezúvhoz. Ára: 60 EUR/fő + belépők (Pompeii: 12 EUR, Vezúv: 8 EUR/fő). Pompeiben kötelező helyi idegenvezetés díja 12,50 EUR/fő

3. nap
Reggeli után szabad program vagy egész napos fakultatív kirándulás Capri szigetére, Anacapri, hajóval és a sziget körüli kishajóval. Ezután rövid bemutató Sorrentoból. Program ára: 120 EUR/fő , ami tartalmazza a retúr hajójegyet a szigetre, a sziget körüli hajózást, kis kék, zöld és korall barlangok, faraglioni sziklák bemutatásával, a buszjegyet Anacapriba, lift költséget és helyi idegenvezetést.

4. nap
Reggeli után szabad program vagy fak. program: Salerno-i öböl ékszerdobozai: Amalfi és Positano igazi dél-olasz városkák és a Smaragd barlang bemutatása (kb.8.30-16.30) Ára: 65 EUR/fő+ belépők ( Smaragd barlang 5 EUR/fő+ Amalfi-i Dóm: 3 EUR/fő)

5. nap
Reggeli után szabad program.

6. nap
Reggeli után Nápolyba utazunk, Nápoly főtere gyalogosan: Királyi Palota, Anjou vára és az Umberto galéria. Program után transzfer a repülőtérre. Transzfer ára: 55 EUR/főAz első és az utolsó nap programja a repülőgép menetrendjének függvényében felcserélődhetnek. ( Általában délutáni indulás )



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:


Külön fizetendő:
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak