Körutazások melléklet főoldal

Szilveszter Velencében

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 202760
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Olaszország
Város: Velence

Szállás / program részletes leírása



1. nap:

Indulás 06.00 órakor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Délután érkezés a Roncade kastélyba, ahol a bástyákkal körülvett kis villát tekintjük meg, majd borkóstoló következik. Este a szállás elfoglalása.



2. nap:

A mai napon a velencei lagunák gyöngyszemeit és az "Úszó várost" ismerhetik meg. Délelőtt Punta Sabbioniból hajózunk a két legszebb lagúna-szigetre. Burano szigetén ismerkedés a világhírű csipkeművészettel, majd továbbutazás Muranora, ahol rövid bemutatót is láthatnak az egyik üvegkészítő műhelyben (hajójegy külön fizetendő). Érkezés Velencébe a délutáni órákban, majd gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Szt. Márk tér és Bazilika, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialtó stb. Délután szabadprogram. Este visszahajózás Punta Sabbioniba, majd visszautazás a szálláshelyre.



3. nap:

Reggeli után elutazás Padovaba, Szent Antal városába. Gyalogos városnézés, melynek során megtekintjük a Szoborparkot, amelyet egy csatorna hidakkal, továbbá híres padovai személyiségek szobrai díszítenek, valamint ellátogatunk a Szent Antal Bazilikához.

A városnézés után visszatérünk szálláshelyünkre, pihenési lehetőség.

Programlehetőségek Szilveszter estére:

1. Szabaidő Velencében, majd Új Év köszöntés a hajón: Este 20.00 óra körül utazás Punta Sabbioniba, majd hajózás Velencébe (hajójegy külön fizetendő). Először elvegyülünk a Szent Márk tér forgatagában. Velence városában ilyenkor nyitva tartanak egész éjszaka az un. `Baccaro” vendéglők. 23.00 órakor hajóra szállunk, és hajókázunk a lagúna kis szigetei között. Az éjféli tűzijátékot, melyet a Szent Márk öbölben rendeznek meg, a hajóról nézzük, ahol a helyi hagyományoknak megfelelően prosecco és panettone elfogyasztásával köszöntjük az Új Évet. A program ára tartalmazza a prosecco-t (habzóbor) és a `Panettone” kalácsot, ami éjfélkor Velencében hagyomány (1 üveg prosecco / 2 fő + kalács). Hajnali 1.00 óra körül hajóval és busszal visszatérés a szállodába.

2.Szilveszteri mulatság a szállodához tartozó villában. Svédasztalos büfé, 4 fogásos menüvacsora, éjfél utáni vacsora tipikus olasz ételekkel, hajnali reggeli. Élő zene (külön fizetendő)



4. nap:

Délelőtt szabadidő és pihenés. Dél körül hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- buszjegy,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak