Körutazások melléklet főoldal

Halloween a Gardalandban

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223996
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Olaszország
Város: Garda

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Budapest-Borghetto sul Mincio

Kora reggeli indulás Olaszországba. Délután Itália egyik legromantikusabb városába látogatunk. Vár Olaszország egyik legjellegzetesebb kisvárosa, Borghetto. A régi vízimalmok, a középkori híd, a domboldalban feltűnő Scaligeri kastély látványának köszönhetően a Mincio folyó völgyében fekvő település, Itália legszebb falvai közé tartozik. A bástyás Visconti híd, a városka bájos utcái és középkori hangulata garantáltan mindenkit magával ragad. Belvárosi sétánk alkalmával átsétálunk a Szent Márk hídon, ahol egy középkori ház falának kis fülkéjében a folyók, hidak, hajósok, vízimolnárok és halászok védőszentjének, Nepomuki Szent Jánosnak a szobra áll. Esti érkezés a Garda-tó környéki szállodába.

2. nap: Gardaland
Reggeli után utazás Castelnuovo del Garda városába, ahol Itália legnagyobb szórakoztató parkjában töltjük el a napot. Felhőtlen szórakozás, különleges élmények és egy igazi mesevilág vár itt ránk. A Halloween remek alkalom a park felkeresésére, hiszen az egyébként is csábító vidámparkban ilyenkor különlegesen látványos díszletek és akár rémisztően izgalmas programok is meglepik a látogatókat. A Gardaland az első és legnagyobb vidámpark Olaszországban, mely több mint 70 látnivalót, attrakciót kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Itt biztos mindenki megtalálja a számára megfelelő szórakozást, az adrenalin szerelmesei és a kisgyermekes családok úgyszintén. A szórakozóhelyet 1975-ben egy peschierai kereskedő, Furini Livio nyitotta meg, akit annyira lenyűgözött a kaliforniai Disneyland, hogy úgy döntött létrehoz egy hasonlót a gyönyörű Garda-tó partján. Az attrakciók száma pedig még mindig tovább bővül...És hogy mi vár itt ránk? A tematikus parkban éttermek, bárok, hegyi és vízi vasút, óriáskerék, hullámvasútak, 4D mozi található. A kisgyermekeket garantáltan rabul ejti majd Prezzemolo varázslatos háza, mely egy hatalmas, látványos mesebeli fa tetején kapott helyett. A fa tetejéről az egész parkot beláthatjuk. Próbára tehetjük bátorságunkat a Blue Tornádó rémisztően meredek, felfüggesztett hullámvasútján, a Corsari kalózhajói pedig látványos és különleges földalatti vízi attrakciót kínálnak, mely a maga nemében Európában is egyedülálló. Gasztronómiai élményekben sem lesz hiány, így mindenképpen tartalmas program vár ránk! Késő estig a fantasy, a vadnyugat, az őserdők és a mesék világában töltjük napunkat. (Ár: 19.000,-Ft/fő-Jelentkezéskor fizetendő, mely tartalmazza a transzfert és a belépőjegyet a Gardalandba!) Visszaérkezés a szállodába az esti órákban.

3. nap: Sirmione-Budapest

Reggeli után Sirmione festői kisvárosába utazunk. A régió leghíresebb település a víztükörbe nyúló félszigeten fekvő, erődített középkori város, melyet a Garda-tó gyöngyszemének is neveznek. A Scaligeri vár őrzi a Garda-tó gyöngyszemének óvárosát, ahol gyalogos sétánk során felfedezhetjük a zegzugos kisutcákat és ha kedvünk tartja egy kellemes motorcsónakázáson is részt vehetünk. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

BEUTAZÁSI FELTÉTELEK:SzlovéniaOlaszország

FIGYELEM!
Az akciós vagy a katalógusban `tuti árnak` nevezett kedvezményes utazásoknál a teljes részvételi díj egy összegben fizetendő!

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:Sirmione / motorcsónakázás 12 EURUtazás:Az utazás emelt szintű autóbusszal történik DVD, büféFelszállási lehetőségek:Budapest-Déli pu. Koronaőr köz Találkozó: 05:00 Indulás 05:30Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km 06:10Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO 06:40Balatonlelle-Marche 07:00Nagykanizsa-TESCO parkoló 08:00


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- buszjegy,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak