Körutazások melléklet főoldal

Kiruccanás Itália gyöngyszemeihez az ünnepek között

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 228107
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Olaszország
Város: Grado

Szállás / program részletes leírása



Rövid ismertető

Ha tartalmasabb időtöltésre vágyik, mint az otthon ülés, vagy ha nem tud a téli szünetben ötletes időtöltést kitalálni szeretteinek, akkor tartsanak velünk Olaszország hazánkhoz legközelebb eső, történelmi emlékekkel átitatott, látnivalókban gazdag vidékére. Pihenje ki velünk a karácsonyi készülődés fáradalmait, és töltődjön fel az óév búcsúztatásra, hogy élményekkel gazdagon köszönthesse az újévet!




Utazás
légkondicionált autóbusszal




Szállás
Hotel *** /Cormons (Friuli- Venezia)



Ellátás (krt)
reggeli, felár ellenében félpanzió




Fel- és leszállási lehetőség


Ingyenes
:Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa




Időpontok
3 nap/2 éj
12.27-12.29.
(péntek-vasárnap)NEM FOGLALHATÓ!




Program

1. nap: Budapest- Aquilea - Udine
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban, majd érkezésAquileilaősi római városába, mely az UNESCO a világörökség része. Az ásatások rávilágítottak egy régi római Forum romjaira is. A Szent Maria Assunta Bazilika gyönyörű mozaikpadlójával kápráztatja el az oda látogatókat. VárosnézésUdine-ben,amely velencei bájával és ókori épületeivel varázsol el minket. A Piazza Libertá-t a szárazföld egyik legszebb velencei stílusú tereként tartják számon, míg a Piazza Matteotti csarnokai, és ősi színes épületetei vesznek körbe. A hegyen lévő kastély tornyaiból kilátás nyílik a környező hegyekre és déli irányba az Adriai tengerig. Az 1700-as években a híres művész Giambattista Tiepolo ebben a városban érte el művészi kiteljesedését. Továbbutazás, szállás elfoglalása.

2. nap: Grado és a festői középkori kisvárosok: Spilimbergo- Valvasone
Utunk először Grado-ba vezet, sétálunk a gyönyörű tengerparton. A város, amit még Arany Szigetnek, illetve "A Nap Szigetének" is hívnak, az egyik legemlékezetesebb és leglenyűgözőbb turisztikai látványosságot jelenti az Adriai-tengeren. A csodálatos strandok, az égszínkék tenger, a lagúna, a gyógyfürdők vagy a történelmi központ sikátorai és az ókori korai keresztény Bazilika teszi Grado-t egyedülálló úti céllá az olasz uticélok palettáján.A festői Spilimbergo-ba látogatunk, a lenyűgöző mozaikok városába, mely elnyerte Olaszország Ékszere címet. Egyedülálló látnivalói: katedrálisa a 13. századi freskóival, a kastély a festett homlokzatával, a történelmi városmag keskeny sikátoraival és oszlopaival. A következő megálló a vár uralta középkoriValvasone, melynek festői sikátoraiba csöppenünk. A székesegyház Vincenzo De Columbis 16. századi maradványát őrzi, míg a Chiesa dei Santi e Paolo és Antonio Abate (templom) csodálatos képeket rejt. Visszautazás a szállodába. (Ár: 35 EUR/fő)

3. nap:Cividale del Friuli- Budapest
LátogatásCividale del Friuli városába, amely egy nagy történelmi jelentősséggel rendelkező kisváros. A város az Ördög hídjáról is híres, amelyet a legenda szerint maga az ördög épített cserébe a hídon elösször elhaladó ember lelkéért.
Hazautazás, érkezés Budapestre az esti órákban.




Minimum létszám
35 fő





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autobuszjegy,
- szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- belépőjegyek,
- idegenforgalmi adók.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 473 utazás 340 427 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak