Körutazások melléklet főoldal

Barcelona Húsvét

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 143159
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés

Ország: Spanyolország
Város: Barcelona

Szállás / program részletes leírása



Travel information (red box): Időpont:
Április 07-11.: 119.900 Ft/ utazási csomag alapára

Külön fizetendő:
Reptéri illeték: 34.900 Ft
Transzfer félnapos városnézéssel: 15.900 Ft
1 ágyas felár: 20.000 Ft
Fakultatív programok:
- Barcelona-Monserrat: 18.900 Ft/fő
- Costa Brava hajókirándulás: 7.900 Ft/fő

Elhelyezés: Barcelonától 50 km-re fekvő népszerű tengerparti üdülőhely, Calella/Pineda de Mar/Malgrat de Mar 3*-os, medencés szállodájában, a tengerparttól kb. 300 m távolságra.
Üdülőhelyi díj: 2-3 * hotel esetén 1 EUR/fő/éj fizetendő a szállodába érkezéskor a helyszínen.
Ellátás: félpanzió
Idegenvezetés: helyi,magyar nyelvű idegenvezetés az út során végig
Utazás: Wizzair menetrendszerinti járatával programok helyi, légkondicionált busszal
Poggyászkapacitás: utasonként 1db fedélzetre vihető kézipoggyász (40x30x20 cm) és 1 db maximum10 kg-osfeladott poggyász. (Ez minden utasunk részére benne van a befizetett út árában, külön már nem kell fizetni érte!
Lehetőség van a 10 kg-os feladott poggyász helyett nagyobb, 20 kg-os poggyász vásárlására (felár ellenében). Akik megvásárolják a 20 kg-os bőröndöt, azok a 10 kg-os poggyászt már nem vihetik magukkal.
Amennyiben a 10 kg-os poggyászmellé, pluszban szeretnének egy másik, 20 kg-os bőröndöt is magukkal vinni, abban az esetben meg kell vásárolni a Wizz Priority szolgáltatást is! (A 10 kg-os és a 20 kg-os poggyász együtt csak Wizz Priority szolgáltatás vásárlásával vihető!)

Wizz Priority azaz az Elsőbbségi szolgáltatást megvásároló utasok vihetik fel az utastérbe az ingyenes kézipoggyászt (40x30x20 cm) illetve egy fedélzeti, 10 kg-os kézipoggyászt, amelynek mérete ebben az esetben legfeljebb 55 Ã-— 40 Ã-— 23 cm lehet (amennyiben a működési korlátozások ezt lehetővé teszik).

Az alábbi tárgyakat ingyenesen lehet a fedélzetre vinni:
- kabát v. takaról
- mobiltelefon
- olvasnivaló az útra
- 2 év alatti gyermek esetén bébiétel az útra, összehajtható babakocsi v. kisméretű bölcső
- testi fogyatékosság esetén 1 pár mankó

MEGJEGYZÉS! Csoportos utazás estén azon utasoknak, akik Elsőbbségi beszállást vásároltak ugyan úgy meg kell várniuk a többi utas társukat is, amíg az Õ poggyászuk megérkezik. A csoportot a Wizz Air által előre meghatározott helyekre az adott út szervezője ülteti be, ügyelve arra, hogy lehetőség szerint az együtt utazók egymás mellett üljenek a gépen, így az elsők közötti felszállásnak sincs nagy jelentősége.
Mindezekből adódóan csoportos utazás esetén az Elsőbbségi beszállás előnyei nagy részt elvesznek!

Program: 1. nap: Az egyénileg történő becsekkolás után repülés Barcelona-ba a reggeli órákban, ahol a reptéren a kinti idegenvezető várja utasainkat.

Megérkezést követően a csoport felbuszozik Barcelona karakteres hegyére, a kikötő felett emelkedő Montjuic-re. Ezután a csoport busszal felkeresi Gaudi munkásságának 2 csúcspontját: Sagrada Familia (a Szent Család) templom megtekintése (kívülről), amely a város egyik jelképének is számít. Ezután látogatás a Güell-parkhoz melynek színes mozaikos padsorai, árkádjai és díszkútjai ámulatba ejtik a látogatókat (ingyenes részek megtekintése). Ezt követően foglaljuk el szállásunkat a tengerparti üdülőhelyen.

2. nap:BARCELONA - MONTSERRAT fakultatív kirándulás (egész napos)
De. a közeli hegyekben a csoport felkeresi a vad sziklák közé ékelt zarándokhelyet. Montserrat bencés kolostora számos műkincset rejt magában. Rövid séta után felkeressük a Fekete Madonna szobrot. Ezután egy kevés szabadidő keretén belül utasainknak lehetőségük van a helyi árusoktól sajt valamint édesség/csemege különlegességeket vásárolni. Du. Ismerkedés Barcelona középkori városmagjával: a Gótikus Negyed a Katedrálissal és Királyi Palotával, séta a híres Ramblas-on, Plaza Real, Kolumbusz szobra, Katalán tér. Autóbuszból tekintjük meg a látványos kikötői negyedet (Port Vell), a Ciutadella parkot, valamint a Passeig Gracia gazdag polgári - köztük 2 Gaudi tervezésű - házait (Casa Batllo, Casa Mila).

3. nap:COSTA BRAVA HAJÓKIRÁNDULÁS(félnapos)
Fakultatív hajókirándulás tehető a Costa Brava legszebb, vad sziklák által szegélyezett tengerpartján Blanes - Lloret de Mar - Tosse de Mar útvonalon. A hajó kikötése után séta Tossa de Mar műemléki várhegyén (festői kilátás, apátság romjai) és érintetlen óvárosában. Ezután utunkat busszal folytatjuk tovább, felkeresünk egy katalán pincészetet, bórkostolás majd utazás vissza a szállodába.

4. nap: Szabad program. Érdemes egyénileg beutazni elővárosi vonattal Barcelonába (kb. 1 óra), ahol az alábbi látnivalók megtekintése javasolt: Gaudi belvárosi remekei belülről (Casa Batllo, Casa Mila); Miró gyűjtemény; Poble Espanol építészeti faluja (Kis- Spanyolország); tengeri Aquarium, Sagrada Familia belülről.

5. nap: Délelőtt szabad program, délután a csomagok felvétele a szállodában, majd transzfer a reptérre és utazás haza.





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak