Körutazások melléklet főoldal

Madrid városlátogatás

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 162968
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés

Ország: Spanyolország
Város: Madrid, Toledo

Szállás / program részletes leírása



Travel information (red box):
Minimum létszám 20 fő
Részvételi díj: 139.900 Ft

Külön fizetendő:
Reptéri és egyéb illetékek: 39.900 Ft
Transzfer: 9.900 Ft

1 ágyas felár: 50.000 Ft



Választhatók:

--ˇ Fakultatív vacsora: 22.900 Ft
--ˇ Toledo -Aranjuez egésznapos, id.vezetővel: ( min. 14 fő)- 17 900 Ft
--ˇ Escorial félnapos, helyi id.vez: (min. 14 fő) - 15 900 Ft

Elhelyezés: **** hotel

Ellátás:
--ˇ3 reggeli

Idegenvezetés:
- helyi idegenvezetés az érkezés és indulás valamint a programok alatt.

Utazás:

--ˇ Wizz Air menetrendszerinti járatával
--ˇ helyi légkondicionált busz a reptéri transzfereknél és a fak. kirándulásoknál
--ˇ metró közlekedés a városlátogató programokhoz külön fizetendő

POGGYÁSZKAPACITÁS: utasonként 1db kézipoggyász (40x30x20 cm) és 1db maximum10 kg-osfeladott poggyász. (Ez minden utasunk részére benne van a befizetett út árában, külön már nem kell fizetni érte!
Lehetőség van a 10 kg-os feladott poggyász helyett nagyobb, 20 kg-os poggyász vásárlására (felár ellenében). Akik megvásárolják a 20 kg-os bőröndöt, azok a 10 kg-os poggyászt már nem vihetik magukkal.
Amennyiben a 10 kg-os poggyászmellé, pluszban szeretnének egy másik, 20 kg-os bőröndöt is magukkal vinni, abban az esetben meg kell vásárolni a Wizz Priority szolgáltatást is! (A 10 kg-os és a 20 kg-os poggyász együtt csak Wizz Priority szolgáltatás vásárlásával vihető!)

Wizz Priority azaz az Elsőbbségi szolgáltatást megvásároló utasok vihetik fel az utastérbe az ingyenes kézipoggyászt (40x30x20 cm) illetve egy fedélzeti, 10 kg-os kézipoggyászt, amelynek mérete ebben az esetben legfeljebb 55 Ã-— 40 Ã-— 23 cm lehet (amennyiben a működési korlátozások ezt lehetővé teszik) .

Az alábbi tárgyakat ingyenesen lehet a fedélzetre vinni:
- kabát v. takaról
- mobiltelefon
- olvasnivaló az útra
- 2 év alatti gyermek esetén bébiétel az útra, összehajtható babakocsi v. kis méretű bölcső
- testi fogyatékosság esetén 1 pár mankó

MEGJEGYZÉS! Csoportos utazás estén azon utasoknak akik Elsőbbségi beszállást vásároltak ugyan úgy meg kell várniuk a többi utas társukat is, amíg az Õ poggyászuk megérkezik. A csoportot a Wizz Air által előre meghatározott helyekre az adottút szervezője ülteti be, gondosan ügyelve arra, hogy lehetőség szerint az együtt utazók egymás mellett üljenek a gépen, így az elsők közötti felszállásnak sincs nagy jelentősége.
Mindezekből adódóan csoportos utazás esetén az Elsőbbségi beszállás előnyei nagy részt elvesznek!


Program: 1. nap: Elutazás Madrid repülőterére menetrend szerint ahol helyi idegenvezetőnk várja Önöket. Fakultatív vacsora a szállodában.

2. nap: MADRID és EL ESCORIAL félnapos fakultatív kirándulás
Délelőtt gyalogos/metrós városnézés a helyi magyar idegenvezetővel: Királyi Palota (kívülről) ;Plaza del Orient szoborkompozíciói, Almudena katedrális, óvárosi séta keretében: Régi városháza és dísztere, Plaza Mayor, Puerta del Sol (Madrid legszebb terei és lovasszobrai); Cibeles díszkút, Pazar Gran Via sugárút. Délután történelmi kirándulás a Madrid környéki hegyekbe helyi magyar idegenvezetéssel: látogatás az Elesettek Völgyébe, amely fenyvesekkel övezett sziklatemplomával és hatalmas keresztjével állít emléket a spanyol polgárháború áldozatainak. EL ESCORIAL - Európa legnagyobb királyi épületegyüttese ez a 850 termet magába foglaló palota; megtekinthetők a királyi lakosztályok, pantheon, bazilika, díszkert.
Fakultatív vacsora a szállodában.

3. nap: TOLEDO-ARANJUEZ - egész napos fakultatív kirándulás
Kasztília királyi és középkori csodáinak felfedezése, a keresztény és muszlim kultúrák keveredésével! A kirándulást Aranjuezben kezdjük - A spanyol korona egyik legfőbb ékköve; a királyok Pazar nyári palotája (dísztermek, kertek). Toledo - A Tajo folyó festői kanyarulata által körülölelt történelmi városban (az Unesco világörökség része) megtekintjük: Spanyolország egyik legdíszesebb katedrálisa; régi városháza; Santo Tome Mudejar tornya, városkapuk és Pazar kilátópontok.
Fakultatív vacsora a szállodában.

4. nap: MADRID
Egyéni szabadidő a belvárosban illetve múzeumlátogatás: a világhírű képtár, a Prado vagy a Királyi Palota dísztermeinek, fegyverarzenáljának megtekintése. A magyar tárlatvezetés minimum létszámhoz kötött és a belépők külön fizetendők! Alternatívák szabadidő eltöltésére Madridban: Amerika múzeum; Real Madrid múzeum; Reina Sophia vagy Thyssen- Bornemisza gyűjtemények. Cerralbo palota/múzeum. Délután transzfer a reptérre, repülés haza.

*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt a prospektusunkban meghirdetett programok módosulhatnak az idegenvezető legjobb belátása szerint. A helyi idegenvezető csak a transzfereknél és fakultatív programokon van a csoporttal.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak