Körutazások melléklet főoldal

Spanyolország: Barcelona - Madrid

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 164366
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Spanyolország
Város: Barcelona, Madrid, Toledo

Szállás / program részletes leírása



Látogatás Barcelonában és Madridban

Tervezett program:

1. nap: Budapest - Barcelona
Elrepülés Barcelonába a kora reggeli órákban. Érkezés után egésznapos városnézés: Kolumbusz emlékmű, megállunk a Katedrális közelében, megnézzük Antoni Gaudi világhírű székesegyházát a Sagrada Familiát, majd sétálunk a Rambla sétányon, amely a város fő ütőere, a gótikus negyedben, és a Királyi palota terén. Megnézzük a Gaudi által tervezett Güell Parkot. Vacsora. Szállás Barcelonában.


2. nap: Barcelona - Montserrat - Barcelona
Reggeli után utazás Montserratba, ahol meglátogatjuk a gyönyörű hegyvidéken fekvő XI. századi kolostort, és vethetünk egy pillantást a VIII. századból származó, híres Fekete Madonnára. A szobrot a legenda szerint maga Lukács apostol faragta. Visszautazást követően szabadidő, vásárlási lehetőség, séta a belvárosban a Gaudi házakhoz. Vacsora. Szállás Barcelonában.


3. nap: Barcelona - Madrid
Reggeli, majd indulás a vasútállomásra.Gyorsvonattal utazunk Madridba. Érkezés után városnézés Madridban, Spanyolország fővárosában fotóstoppokkal: Prado, Szépművészeti Múzeum, Királyi Palota, Főposta, Almudenai Miasszonyunk székesegyház, Calle Mayor. Vacsora. Szállás Madridban.


4. nap: Madrid - Toledo - Madrid
Reggeli, majd utazás Toledóba, a spanyol királyság régi fővárosába, ahol az arab, a gótikus, a reneszánsz és a barokk építészet keveredik egymással. Toledo történelmi belvárosa az UNESCO Világörökségek része. Városnézésünk során megtekintjük az Alcazart, a korábbi Királyi palotát, a katedrálist, a Szent Tamás templomot, az Alcantara-hidat, El Greco házát és a Tránsito zsinagógát. Vacsora. Szállás Madridban.


5. nap: El Escorial - Elesettek völgye - Prado - Budapest
Reggelit követően szabadidő vagy fakultatív programlehetőség: kirándulás az El Escorialhoz, amelyet II. Fülöp építtetett és a királyi családok temetkezési helye. A királyi rezidencia, a templom és kolostoregyüttes megtekintése. Ellátogatunk a közelben található Elesettek völgyébe, ahol még Franco tábornok építtette a hatalmas templomot a szikla belsejébe. Délután a világhírű Prado megtekintése, mely a világ egyik leghíresebb és legrégibb képtára és a madridi nevezetességek egyik csúcspontja. Eredetileg királyi gyűjtemény volt, de később kibővítették. A festményeken és szobrokon kívül több mint 5000 rajz, 1000 érme, medál és egyéb szépművészeti alkotások tekinthetők meg. (A program ára: 15.500 Ft.) Este transzfer a repülőtérre és hazarepülés Budapestre.



Az út során érintett UNESCO Világörökségek:
- Antoni Gaudi munkássága

- Toledo történelmi városa

- Az Escorial kolostora és területe



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

- BBP biztosítás

- közlekedés külön busszal a program szerint

- elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban, reggelivel

- magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig

Helyben fizetendő:
  • Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések 100,00 EUR (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)

A 100 EUR a belépőket, a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák, néhány esetben ebédek), és az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a kinti szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő.

Borravaló: ajánlott 3-4 EUR/nap/fő

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak