Körutazások melléklet főoldal

Barcelona a katalán főváros

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 200831
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés

Ország: Spanyolország
Város: Calella

Szállás / program részletes leírása



Program leírás

Indulási időpontok:
4/3-as turnusok IV.28.,X.20.
5/4-es turnusok V.18., V.31., IX.28.

Utazás: Wizz Air menetrend szerinti járatával ( IX.28-án odaútban Travel Service járattal)
Elhelyezés: 3*-os szállodában Calella vagy Santa Susanna nyaralóhelyen
Ellátás: büfé félpanzió
Minimum létszám: 15 fő

Programtervezet:

1. nap: Budapest-Barcelona
Elutazás Barcelonába a menetrendtől függően. A repülőtérről 3 órás autóbuszos városnézésre indulunk Gaudi nyomában. A modernista építész zseni leghíresebb alkotásai, a Casa Batlló és a La Pedrera lakóházak bizarr kéményei, balkonjai, majd a Sagrada Familia, azaz a Szent Család templom kívülről való megtekintése fantasztikus élményt jelentenek. Rövid séta a Güell parkban (belépő az árban), majd transzfer a nyaralóhelyen található szállodánkba. Ez Barcelonától kb. 70 km-re van, a belváros, a Plaza Catalunya gyorsvasúttal kb. 70 perc alatt, kényelmesen megközelíthető. A szobák elfoglalása, szabadidő.

2. nap: Montserrat fakultatív kirándulás
Reggeli a szállodában, majd egész napos fakultatív Montserrat-Barcelona kirándulásra indulunk. Montserrat katalónia spirituális központja, a csodálatos környezetben fekvő bencés kolostort barlangok, kápolnák veszik körül. A bazilikában a Montserrati Szűzanya, a Moreneta az oltárról néz le a hívekre. A kolostor látogatását követően szabadidő Barcelonában a város egyéni felfedezésére. Visszatérés a szállodába.

3. nap: Tengerparti pihenés vagy fakultatív kirándulás
Reggeli után szabadidő egyéni felfedezésekre a nyaralóhelyen vagy Barcelonában, vagy egész napos (kb. 8 óra) fakultatív kirándulás Besalú-Figueres útvonalon. Besalú városka délkeleti kapuja a Fluvia folyót átívelő, 12. századi, gótikus őrtornyokkal védett, román kori híd, ezen át jutunk a zsidó és keresztény kultúra ötvöződéséből keletkezett óvárosba. Katalónia egyik legjelentősebb középkori műemléki együttesében apró tereket átszelve, szűk utcácskákon barangolva jutunk az oroszlános reliefekkel őrzött homlokzatú, 3 hajós román templom elé. Szabadidő, majd Figueresba vezet az utunk. Itt található a Dali Múzeum (a belépő a helyszínen fizetendő), amely a madridi Prado után a legnépszerűbb egész Spanyolországban. A városka egykori színházának üvegkupolás épülete Dali szürrealista álomfényképeiből létrehozott jelentős alkotásait őrzi, amelyek átfogó betekintést adnak a világhírű művész életművébe. Visszatérés a szállodába.

4. nap: Tengerparti pihenés vagy fakultatív kirándulás
Reggeli után szabadidő vagy fakultatív kirándulás az FC Barcelona stadionjába, a világhírű Camp Nouba (a belépő a helyszínen fizetendő) és szabadidő az óvárosban. A múzeum, a lelátók, a vendégöltöző, a sajtószoba, a butik és a Kubala-szobor egyéni ritmusban, mintegy 2 óra alatt tekinthető meg. Ezután szabadidőt biztosítunk a Plaza Catalunya közelében, ahol a Ramblas, a Santa Eulália templom, vagy a legjobb butikok csábítják betérésre a vendégeket. Visszatérés a szállodába. 4 nap / 3 éjszakás turnusoknál transzfer a repülőtérre a délutáni órákban, hazautazás.

5. nap: Barcelona-Budapest
Könnyű, korai reggeli vagy hidegcsomag a menetrend függvényében, majd az idegenvezető kíséretében transzfer a repülőtérre, hazautazás.

A látnivalók sorrendje változhat.
Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő 1,00 EUR/fő/éj.

A részvételi díj a kézipoggyászt tartalmazza,feladható 20 kg-os poggyász felárért foglalható. A poggyászárak a Wizz Air mindenkor érvényes szabályzatának megfelelően módosulhatnak, a feladható 20 kg-os poggyász ára 19.000 Ft-tól ( febr.14.)



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 455 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak