Körutazások melléklet főoldal

Gran Canaria, Maspalomas: Riu Palace Maspalomas 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 209874
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Maspalomas

Szállás / program részletes leírása



Leírás
A Riu Palace Maspalomas olyan akár egy óázis egy valódi minisivatag közepén. A mesebeli tájon túl azonban sokkal több vár Önre a hotelben: kifogástalan kiszolgálás, programok minden korosztálynak, pihentető nyaralás.

Távolságok
Óceán: 800 m Strand: 800 m

Fekvés
A hotel Gran Canaria legdélibb csücskében terül el, közvetlen szomszédságában a lenyűgöző maspalomasi homokdűnék fekszenek. Azon túl viszont kiváló homokos strandokat és bájos óceánparti bárokat talál. Induljon el a másik irányba és szórakozási, bevásárlási lehetőségek tucatjai sorakoznak. A földrajzi adottságok tehát garantálják a minden igényt kielégítő nyaralást.

Szállás
A hotel minden szobatípusa légkondicionált és erkély vagy terasz is tartozik hozzájuk. Mivel a szálloda koloniális stílusban épült, a szobák berendezése is ezt tükrözi: világosak és harmonikusan keverednek az élénk és natúr színek.

Elhelyezés
Kétágyas szoba Alapterület: 25 m2 Felszereltség: két nagyméretű egyszemélyes ágy, ingyenes Wi-Fi, műholdas TV, légkondicionáló, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), erkély vagy teraszÓceánra néző szoba Alapterület: 25 m2 Felszereltség: két nagyméretű egyszemélyes ágy, ingyenes Wi-Fi, műholdas TV, légkondicionáló, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), erkély vagy terasz óceánra nyíló kilátással

Étkezés

Szolgáltatások
-ingyenes Wi-Fi a hotel területén -internetsarok -2 felnőtt medence (egyikben pezsgőfürdős rész, télen fűtöttek) -1 gyermek medence (télen fűtött) -ingyenes pezsgőfürdő a trópusi kertben -ingyenes napágyak, napernyők, törölközők -játszótér -wellnessközpont arc- és testkezelésekkel (felár ellenében) -ingyenes szauna, gőzfürdő -edzőterem -fodrászat -butik a hotelen belül

Sport és szórakozás
-2 felnőtt medence -1 gyermek medence -edzőterem -tenisz -biliárd -szórakoztató showműsorok és élőzene -minigolf (a hotelen kívül, díj ellenében) -golf (a hotelen kívül, díj ellenében)

Egészségügyi biztonság
Személyzet: - A szálloda minden alkalmazottjának kötelező képzés a szükséges egészségügyi előírásokról és intézkedésekről. - Védőeszközök kötelező viselete a munkavégzés során. - Intézkedések az előírt szociális távolság betartására.Recepció: - Intézkedések az előírt szociális távolság betartására. - A kucsok, mágneskártyák fertőtlenítése minden használat után.Szobák: - A helyiségek és a leggyakrabban használt felületek, például kapcsolók, ajtófogantyúk, ajtók, csapok rendszeres fertőtlenítése. - A szobákat a vendégek távozása után minimum 24 órán át üresen kell tartani a teljes fertőtlenítés érdekében. - A maximális higiénia garantálása érdekében a textíliák, törölközők speciális mosása. - Fertőtlenítő szer és arcmaszk elérhetővé tétele vendégeink számára.Közösségi terek: - A közösségi terek alapos és gyakori tisztítása, különös figyelmet fordítva a nyilvános toalettekre. - Napi szellőztetés minden helyiségben. - Közös helyiségek felszerelése kézfertőtlenítővel. - Az emberek közötti minimális szociális távolság érdekében az egyes helyiségek kapacitásának megjelenítése és a kapacitás figyelése.Éttermek és bárok: - Éttermek, bárok felszerelése kézfertőtlenítővel. - Korlátozott kapacitás az éttermekben és a bárokban. - Az asztalok közötti minimum 2 méter távolság betartása. - Asztalok és székek fertőtlenítése minden használat után. - A konyhai eszközök és berendezések tisztítása fertőtlenítőszerekkel. - A személyes kiszolgálás előtérbe helyezése az önkiszolgálással szemben. - PPE védőfelszerelés a személyzet részére.Medencék: - A pihenőbútorok közötti legalább 2 méter távolság megtartása. - Korlátozott kapacitás a medenceterületeken. - A medencevíz napi karbantartása és tisztítása. - A medenceterület és a bútorok napi fertőtlenítése.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- repülőjegyet direkt járatra
- szállást a megadott ellátással
- fejenként egy 40 x 20 x 25 cm-es kézipoggyász szállításának díját
- az ajánlat utazási csomag
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak