Körutazások melléklet főoldal

Gran Canaria, Playa del Ingles: Riu Palmeras / Riu Palmitos 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 209876
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Playa del Ingles

Szállás / program részletes leírása



Leírás
Ideális választás egy családi nyaraláshoz, de baráti társaságok és párok is élvezhetik a kényelmet és a szép környezetet, amit Gran Canaria szigete nyújt.

Elhelyezkedés
Playa del Inglés területén fekszik központi helyen ez a 4 csillagos hotel komplexum. A strand csupán 350m-re található, a sétáló utca mellett van a hotel. A közelben clubok, bárok és fantasztikus atmoszféra.

Szállás
A komplexum 230 lakóegységgel rendelkezik- kétágyas szoba, családi szoba két hálószobával, lakosztály, bungaló.

Elhelyezés
Kétágyas légkondicionált szobákban történik az elhelyezés a szobákhoz erkély, telefon, mini bár, műholdas tv, széf tartozik (külön díj ellenében), a fürdőszobában hajszárító is van. A lakosztályokhoz külön álló nappali is tartozik. A családi szobák légkondicionáltak, külön álló nappali vagy plusz hálószoba tartozik hozzájuk, továbbá telefon, két műholdas tv, erkély, mini bár és a széf (külön díj ellenében) is a szoba része, a fürdőszobában hajszárító és bide is van.

Étkezés
Gran Canaria tipikus ízeit ismerhetik meg a hotel teraszos büfé éttermében, továbbá nemzetközi fogások és bő választék zöldségből, gyümölcsből, teljes kiőrlésű pékáruk, friss tengeri herkentyűk, hideg-meleg előételek, vegetáriánus fogások és finom desszertek várják. Sir William Á la carte étterem (előfoglalás szükséges) , könnyű ebédjét akár a medencebárban is fogyaszthatja és a lounge bár is rendelkezésére áll a nap folyamán, ahol koktélozhat.

Szolgáltatások
úszómedence és gyermek medence, amely télen fűtött, napozó terasz, szuvenír bolt, szépségszalon, masszázs, internet és számítógép használat díj ellenében a lobbyban

Sport és szórakozás
ingyenes konditerem és tenisz, vízisportok és két golfpálya a közelben, squash, mini golf, játszótér a gyerekeknek, élőzene és showműsorok esténként, animáció a gyerekeknek 4-12 éves korig napközben heti 6alkalommal

Megjegyzés
Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk, hogy a Riu Palmeras / Palmitos szálloda 2019. április 29. és 2019. augusztus 9. között felújítás miatt zárva tart. Az újranyitást követően nevét Riu Palace Palmerasra változtatja.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- repülőjegyet direkt járatra
- szállást a megadott ellátással
- fejenként egy 35 x 20 x 20 cm-es kézipoggyász szállításának díját
- az ajánlat utazási csomag
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 479 utazás 328 918 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak