Körutazások melléklet főoldal

Spanyolország szabadon

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216177
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Spanyolország
Város: Barcelona, Valencia

Szállás / program részletes leírása



Program:

1. nap: Budapest – Valencia
Menetrend függvényében, repülés Valenciába, majd metróval megyünk szállásunkra, ahol lerakjuk csomagjainkat. Mint minden nap, most is több program közül választhatnak a résztvevők. Lehetőség van az idegenvezetővel egy közös gyalogos városnézésre Valenciában (Bikaviadal Aréna, Selyemtőzsde, Tudományok Városa negyed), de egyénileg is eltölthetik a napot a tengerparton. A nap során megkóstolhatják a helyi horchata italt, vagy egy eredeti paellát, ugyanis a híres spanyol rizses étel Valenciából ered. Programunk végeztével visszatérünk szállásunkra.

2. nap: Valencia – Tarragona (260 km)
Továbbra is a szabadságé a főszerep! Reggeli után az idegenvezető térképet és útbaigazítást adva, minden utasnak segít az egyéni elképzeléseknek megfelelő program megvalósításában. Lehetőségek: fürdőzés a tengerparton, vagy további látványosságok megtekintése. Az Oceanográficban látványos delfin show és tengeri állatvilág látható, a BioParc mely sokak szerint Ibéria legszebb állatkertje a szárazföldi állatok kedvelőinek lehet a kedvence. Mindkettő kiváló családi program. Késő délután kimegyünk a pályaudvarra és közösen vonatozunk - mesés tájon haladva -, Valenciából Tarrogonába. A részvételi díj tartalmazza az összes vonatköltséget és a helyi közlekedés. Szállás.

3. nap: Tarragona – Vidámparkok
Reggeli után ismét választhatnak. Fürdőzés egyénileg a Costa Dorada tengerparton, vagy egy egész napos kirándulás a város mellé épült élményparkba. A Port Aventura vidámpark hullámvasútjairól híres, az Aquatic Park egy óriási csúszdapark, míg a tavaly átadott Ferrari Land az adrenalin kedvelőknek ajánlott. www.portaventuraworld.com Kortól és nemtől függetlenül garantáltan mindenki találhat számára megfelelő elfoglaltságot! A nap végeztével mindenki visszatér szállodánkba.

4. nap: Tarragona – Barcelona (100 km)
Délelőtt rövid városnézés lesz Tarragonában (római Amfiteátrum, katedrális), majd vonattal Barcelonába utazunk. Szállodánkban lepakoljuk csomagjainkat, majd megkezdjük a belváros megismerését. A Placa Catalunya tekintélyt parancsoló épületei és a gótikus negyed hangulatos utcái mind gyönyörűek. A Katedrális tornyából mesés kilátás tárul a szemük elé egészen a tengerig. Szabadidő után, egy különleges programra indulunk este, a világkiállításra épült hatalmas szökőkút zenés vízi játékát tekintjük meg a Montjuic hegy lábánál. Felejthetetlen élmény! Szállás Barcelonában.

5. nap: Barcelona – Budapest
Napunkat a kihagyhatatlan Sagrada Famílianál kezdjük. Lehetőség van a templom lenyűgöző belsejének is a megtekintésére. A belépőket előre le kell foglalnunk, így aki be szeretne jönni, azt foglaláskor jelezze! Sagrada Família belépő: 22 €. A kulturális látványosság után a futball egyik szentélyéhez metrózunk, a Camp Nou stadionhoz. A kinti fotózás után a klub szerelmesei részt vehetnek a stadiontúrán is (Trófea terem, öltözők…). A többiek, az idegenvezetővel ismét Gaudí mestermunkákhoz látogatnak, ugyanis a Casa Battló és a La Pedrera épületek gyönyörű homlokzatait nézhetik meg. Szabadprogram után a szállodánál találkozik újra a mindenki és közösen indulunk ki a repülőtérre. Budapestre érkezés várhatóan a késő esti órákban.

 

7 + 1 Garancia, mely biztosítják utazása nyugodt megrendelését!

1. ) Garantáljuk, hogy utazásaink során az összes szálláshely az adott ország előírásai alapján minimum 3 csillagos besorolású.

2.) Garantáljuk, hogy gyakorlott, hozzáértő idegenvezető kíséri a csoportot, így biztosítva a színvonalas kikapcsolódást és a gondtalan pihenést.

3.) Garantáljuk, hogy online megrendelés esetén, az előleg fizetése előtt, a megrendelést követő 14 napon belül írásban díjmentesen lemondhatja utazását.

4.) Garantált, ingyenes ülőhelyválasztás: foglaláskor minden utasunk ingyenesen választhat magának ülőhelyet az autóbuszon az összes aktuálisan szabad ülőhely közül.

5.) Garantált biztonság, felár nélkül: ingyenes szolgáltatásként útlemondási biztosítással ajándékozzuk meg Önt, bármiféle extra költség nélkül. Így egészségügyi okokból vagy egyéb – a biztosító szabályzatában meghatározott – esetekben a biztosító a felmerülő károkat megtérítheti.

6.) Lemondásnál garantált kompenzáció: büszkék vagyunk rá, hogy utazásaink, kevés kivételtől eltekintve, magas létszámmal valósulnak meg. Ha mégis előfordulna, hogy le kell mondanunk egy utunkat alacsony jelentkezési szám miatt, akkor extra kedvezménnyel biztosítunk átjelentkezést ugyanazon program másik időpontjára, vagy bármelyik másik szabad kapacitással rendelkező utunkra!

7.) Garantáljuk, hogy minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy utasaink igényeit a lehető legmagasabb szinten elégítsük ki, így teljessé téve utazási élményeiket, hiszen valljuk, Ön is megérdemel egy kis pihenést!

+ 1 Start Utazás védelem: csődbiztosítás felsőfokon, tekintse meg Védőháló programunkat ide kattintva: https://startutazas.hu/info/vedohalo >>

Plusz szolgáltatások & kedvezmények:
- minden autóbuszos utunknál ingyenes oda-vissza transzfert biztosítunk utasaink számára az alábbi városokból: Debrecen, Dunaújváros, Füzesabony, Gyöngyös, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Szekszárd. (További felszállási helyek bizonyos utaknál Budaörs, Győr, Nagykanizsa, Siófok, Székesfehérvár, Tatabánya, Tiszaújváros.)
- ingyenes parkolás repülős útjainknál, a repülőtér közelében, a parkoló és a repülőtér közötti oda-vissza transzfert szintén ingyenesen nyújtjuk. A parkoló igényes, aszfaltozott és a nap 24 órájában őrzött.
- 65 év felettiek kedvezménye = Kedvesség a tapasztaltaknak!
Minden utasunknak, aki  az utazása indulásáig betölti 65. életévét extra, mindennel összevonható kedvezményt biztosítunk, mindössze születési dátumát kell megadnia foglaláskor. A kedvezmény mértéke egységesen: 2.000,- Ft/fő.
- Egyágyas felár kedvezmény = Segítség, ha nem sikerülne a társítás!
Egyedül utazó utasaink kérhetnek társítást, Ha mégsem sikerülne társat találni (azaz páratlan számú társítást kérő van az úton), akkor 20.000 Ft-ot a Proko Travel átvállal az egyágyas felárból minden Proko Travel által szervezett utazás esetében. A kedvezmény igénybevételéhez indulás előtt min. 30 nappal le kell adni a foglalást. Az egyágyas felár összege, maximum: 20.000 Ft.

Utolsó sor kedvezmény:  Autóbuszainkban az utolsó széksor (általában jobboldali 11. és baloldali 13. sor) kevésbé, vagy egyáltalán nem dönthető. Azon utasainknak, akiknek már máshol nem tudunk helyet biztosítani, és ezt előzetesen igénylik, 5.000 Ft extra, egyéb kedvezménnyel összevonható árengedményt adunk.

Ingyenes audio guide rendszer = A modern körutazás eszköze
2011 óta egyre több körutazásunknál használunk audio guide rendszereket. Ezek olyan fülhallgatóval ellátott adó-vevők, melyek segítségével akár 100 méterről is tökéletesen hallhatja az utas az idegenvezetője ismertetőjét. A városnézések jóval szabadabbá és könnyedebbé válnak ezen eszközök által. Sok utazási irodától eltérően mi a saját audio guide rendszereink használatáért nem számítunk fel plusz díjat, sőt minden utasunkat megajándékozzuk egy fülhallgatóval a rendszer használatának kezdetekor. A rendszerek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésünkre, így nem tudjuk minden körutazásunk esetében biztosítani.



Tudnivalók az árról

Utazás: repülővel, a helyszínen vonattal és tömegközlekedéssel
Ellátás: reggeli
Szállás: 4 éjszaka 3*-os szállodákban, 2 ágyas szobákban

Az ár tartalmazza:

- A leírt alapprogramot
- Szállást 3 csillagos szállodákban
- Ellátást: reggeli
- Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
- A retúr repülőjegy alapárát
- Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
- Egy kézipoggyászt
- Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára
- Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Helyben fizetendő: 
- belépők kb. 96 EUR 

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak