Körutazások melléklet főoldal

Tenerife, Costa Adeje: Hotel H10 Costa Adeje Palace 4*, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 221470
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Costa Adeje

Szállás / program részletes leírása



Leírás
Az Atlanti-óceán partján fekvő szálloda egy gyönyörű trópusi kertben fekszik, közvetlen a La Enramada strandnál. A H10 Costa Adeje Palace Chill Out teraszáról is gyönyörködhet a kilátásban. A családi hotel koncepciója eltér az átlagos családbarát hotelekétől. A H10 Costa Adeje Palace kialakítása során a legfontosabb szempontok egyike volt, hogy a kiegészítő létesítmények és szolgáltatások a szülők valódi pihenését is szolgálják a gyerekek szórakoztatása mellett.

Távolságok
Óceánpart: közvetlen Strand: 500 m

Fekvés
A H10 szállodalánc e tagja Tenerife déli részén, Costa Adeje határában fekszik, a La Enramada öböl partján.

Szállás
A mediterrán hangulatú, színvonalas, több épületből álló komplexumban összesen 467 szoba közül választhat.

Elhelyezés
- Standard szoba: Az ízlésesen berendezett, kényelmes szobákban telefon, TV, minibár (térítés ellenében), széf (térítés ellenében), légkondicionálás várja. A fürdőszobában hajszárítót is talál. A szobák mindegyike bútorozott terasszal vagy erkéllyel rendelkezik. A szobába maximum 1 pótágyat kérhet. - Oldalról óceánra, vagy medencére, kertre néző szoba: Az ízlésesen berendezett, kényelmes szobákban telefon, TV, minibár (térítés ellenében), széf (térítés ellenében), légkondicionálás várja. A fürdőszobában hajszárítót is talál. A szobák mindegyike bútorozott terasszal rendelkezik. A szobába maximum 1 pótágyat kérhet. - Junior lakosztály: Gyönyörű és kényelmes szobák társalgóval és óceánra néző tágas terasszal rendelkeznek. A szobában egy 2*2 méteres ágy mellett egy kanapé is az ön kényelmét szolgálja. A tágas lakosztályokban telefon, TV, minibár (térítés ellenében), széf (térítés ellenében), légkondicionálás várja. A fürdőszobában hajszárítót is talál. A szobák mindegyike bútorozott terasszal rendelkezik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az Atlanti-óceánra. A szobában maximum 3 felnőtt, vagy 2 felnőtt és 1 gyerek számára ajánljuk. - Családi szoba: A családi szobákat 2 felnőtt és 2 gyerek elszállásolására tervezték. A kényelmes és ízléses szobák nappali részében kinyitható kanapéágyat talál. A szobában egy 2*2 méteres ágy, telefon, TV, minibár (térítés ellenében), széf (térítés ellenében), légkondicionálás várja. A fürdőszobában hajszárítót is talál. A szobák mindegyike bútorozott terasszal rendelkezik. - Privilege szoba: Exkluzív szoba kiegészítő szolgáltatásokkal, erkéllyel és oldalról tengerre, a medencére vagy a kertre néző kilátással. A szoba felszereltsége: Kétszemélyes, vagy 2 külön ágy, Privilege szolgáltatások: iDock Station (iPhone, iPod, iPad, MP3), Párnamenü, TV nemzetközi csatornákkal, Wi-Fi, Légkondicionálás, Széf, Íróasztal, Nespresso kávéfőző, Vízforraló (felár ellenében), Hűtőszekrény vagy minibár vagy mini hűtőszekrény, Bútorozott terasz, Privilege fürdőköpeny és papucs, Medence törölköző, Hajszárító - Medencére néző superior szoba: Az gyönyörűen berendezett, exkluzív textíliákkal és dekorációval rendelkező, kényelmes szobákban telefon, TV, minibár (térítés ellenében), széf (térítés ellenében), légkondicionálás várja. A fürdőszobában hajszárítót is talál. A szobák mindegyike bútorozott terasszal rendelkezik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a medencékre vagy az Atlanti-óceánra. A szobába maximum 1 pótágyat kérhet.

Szolgáltatások
2 felnőtt medence (az egyik télen fűtött) 1 gyerekmedence Kültéri pezsgőfürdő Szauna Törökfürdő Edzőterem kardio-, aerobik- és súlyemelő gépekkel Masszázs és arc- és testkezelések Haj- és szépségszalon Daisy Klub (játszótér, játszóház, animátorok)Privilege szobát foglaló vendégeinknek járó extra szolgáltatások: A Privilege Lounge-ban bárszervíz, tea, újságok, TV és internet; 10% kedvezmény az Despacio Spa Center kezeléseiből; 10% kedvezmény a fodrászat szolgáltatásaiból; 10% kedvezmény a szállodai butikokban; Személyre szabott és késői kijelentkezés (a rendelkezésre állás függvényében).

Szolgáltatások
2 felnőtt medence (az egyik télen fűtött); 1 gyerekmedence; Kültéri pezsgőfürdő; Szauna; Törökfürdő; Edzőterem kardio-, aerobik- és súlyemelő gépekkel; Masszázs és arc- és testkezelések; Haj- és szépségszalon; Daisy Klub (játszótér, játszóház, animátorok).Privilege szobát foglaló vendégeinknek járó extra szolgáltatások: A Privilege Lounge-ban bárszervíz, tea, újságok, TV és internet; 10% kedvezmény az Despacio Spa Center kezeléseiből; 10% kedvezmény a fodrászat szolgáltatásaiból; 10% kedvezmény a szállodai butikokban; Személyre szabott és késői kijelentkezés (a rendelkezésre állás függvényében).

Sport és szórakozás
Sportok: Minigolf; Sakk; Asztalitenisz; Tenisz (térítés ellenében); Biliárd (térítés ellenében). Szórakozás: Animációs és szórakoztató programok, esténként alkalmanként élőzene, show műsorok, diszkó.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállást a megadott ellátással
- repülőjegyet direkt járatra
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- fejenként 1 db 20 kg-os feladható poggyász szállításának a díját
- fejenként 1 db max. 40 x 30 x 20 cm-es kézipoggyász szállításának díját
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- az ajánlat utazási csomag


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak