Körutazások melléklet főoldal

Tenerife, a Kanári

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234996
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Spanyolország
Város: Costa Adeje, Los Cristianos

Szállás / program részletes leírása



Tenerife a Kanári-szigetek legnagyobbika, egyben gyöngyszeme. Változatos tájaival, fényűző helyeivel különleges élményt nyújt a látogatók számára.
A sziget jellegzetessége a fekete homokos tengerpart, de azok sem fognak csalódni, akik a fehér homokos vízpartot kedvelik. A strandolás mellett a kirándulások szerelmesei is válogathatnak a különböző, változatos programok közül. Láthatják a filmbe illő Los Gigantes sziklákat, lehetőség nyílik La Gomera szigetére látogatni, valamint a világ egyik legjobb állatkertjében barátkozni a pingvinekkel, fókákkal és papagájokkal.
Látogasson el velünk Tenerifére, nézze meg a sziget és egyben Spanyolország legmagasabb pontját, a Teide vulkánt és élvezze a gyönyörű növényekkel és különleges élővilággal tarkított trópusi környezetet!
Csoportos programunk során a tengerparti nyaralás mellett változatos programok közül válogathatnak utasaink.

Az út kiemelt értékei:

  • Az utazás ideje alatt napsütéses idő, 23°C körüli hőmérséklet várható
  • Utazás Budapestről közvetlen járattal, kedvező menetrenddel
  • Szállás jó elhelyezkedésű, tengerpart közeli, több úszómedencés 4*-os szállodákban
  • Elhelyezés három- és négyágyas szobákban kedvező áron
  • Lehetőség aktív fakultatív programokon való részvételre
  • UNESCO világörökségi helyszínek: San Cristóbal de La Laguna, Teide Nemzeti Park, Garajonay Nemzeti Park (La Gomera)
  • Az utazás a tavaszi szünet idejére esik


Választható szállások:

H10 Las Palmeras 4*
A Playa de las Américas tengerparti sétányán található szálloda hatalmas szubtrópusi kerttel, nemrég felújított belső terekkel és változatos étkezési lehetőségekkel várja az egész családot. Két úszómedence (ebből egy télen is fűtött), egy gyerekmedence (szintén fűtött télen), négy teniszpálya, valamint konditerem teszi teljessé a kikapcsolódást. A tágas standard szobák felszereltségéhez hozzátartozik többek között a légkondicionáló, széf, minibár, és tv.

Hotel Best Jacaranda 4*
Tenerife déli részén, Costa Adejen elhelyezkedő szálloda, amely a tengertől mindössze 450 méterre fekszik. A szálloda hat kültéri úszómedencével (négy felnőttek és kettő gyerekek részére), egy egész évben működő fűtött medencével, központi vízeséssel, valamint számos vásárlási és szórakozási lehetőséggel várja a vendégeket. A hotel szobái erkélyesek (felár ellenében medencére néző szoba is foglalható), légkondicionálóval, tv-vel és széffel felszereltek. A szálloda szolgáltatásai közé tartozik még: snack bár, edzőterem, játékterem, strandröplabda-pálya, kávézó, bárok. A szabad szobák elfogytak.

Hotel Best Tenerife 4*
A híres Playa de las Americas területén található szálloda mindössze 5 perc sétára fekszik a tengerparttól. A 4*-os szálloda kiváló választás családosoknak és párban érkezőknek egyaránt. Két darab kinti melegfürdővel és egy télen is fűtött medencével várja a látogatókat egész évben. A standard szobák mindegyike terasszal, légkondicionálóval, ingyenes wifi hozzáféréssel, tv-vel és minibárral felszerelt. A szabad szobák elfogytak.

Programok:

március 25. hétfő
Elutazás közvetlen Wizz Air járattal Tenerifére (Budapest-Tenerife 11:50-16:35). Érkezést követően transzfer a szállodába.

március 26. kedd
Egész napos szabadprogram, pihenés a tengerparton.

március 27. szerda
Egész napos pihenés a tengerparton, vagy fakultatív programlehetőség.

Fakultatív egész napos Tenerife szigettúra magyar nyelvű idegenvezetéssel
A szigettúra során betekintést nyerhetünk Tenerife csodálatos szigetébe. A sziget két fő részre osztható: a déli rész a melegebb, tengerparti nyaralásra kiválóan alkalmas, ahol folyamatosan kellemes hőmérséklet uralkodik. Tenerife északi része vadregényes, igazi trópusi hangulatot árasztó. Utunkat a sziget déli részéről indulva kezdjük meg és első megállónk Vilaflorban lesz, ahol rövid fotószünetet követően a Las Cañadas del Teide Nemzeti Parkba érünk, amely Spanyolország leglátogatottabb nemzeti parkja, valamint az UNESCO világörökség része. Közelről megcsodálhatjuk a Teide vulkánt, amely Spanyolország legmagasabb, még aktív, de éppen szunnyadó vulkánja. Az Orotava-völgyéből leereszkedve a Teidéről gyönyörű passzátfelhő-tengerben gyönyörködhetünk. Icod de los Vinosban megnézzük Tenerife legújabb jelképét, az 1000 éves sárkányfát, majd elfogyasztjuk tipikus kanári-szigeteki ebédünket. Ezután meglátogatjuk Garachico városát, melyet korábban a láva nagy mértékben elpusztított. Utunk megállói között kihagyhatatlan a Los Gigantes sziklacsoport, valamint számtalan banán- és virágültetvényt csodálhatunk meg.
A program ára felnőtteknek 53 000 Ft/fő, gyereknek 46 000 Ft/fő, amely tartalmazza az egész napos buszos kirándulást és a magyar nyelvű idegenvezetést.

március 28. csütörtök
Egész napos pihenés a tengerparton, vagy fakultatív programlehetőség.

Fakultatív kirándulás La Gomera szigetére
A szigetet hajóval közelítjük meg (menetidő kb. egy óra), amely Los Cristianos kikötőjéből indul. La Gomera ötször kisebb, mint Tenerife, de a természeti látnivalói lenyűgözőek. A parányi sziget két világörökségi helyszínnel is büszkélkedhet. A Garajonay Nemzeti Parkban található a világ legnagyobb szubtrópusi esőerdeje. Az egyedülálló silbo füttynyelv - amelyet kizárólag ezen a kis szigeten ismernek és a mai napig tanítanak az iskolában - a kulturális világörökség része. A füttynyelvet a kiránduláson az ebéd közben fogjuk megismerni. A kirándulás során megnézhetjük a híres hármas-sziklát: Roque Agando, Ojilla és Zarzita, valamint La Gomera fővárosát, San Sebastiant is. Utunk különleges babérerdőkön és banánültetvényeken keresztül vezet, számtalan kilátópontot érintve gyönyörű kilátásban lehet részünk a környező szigetekre is.
A program ára felnőtteknek 66 000 Ft/fő, gyerekeknek 52 000 Ft/fő, amely tartalmazza az oda-vissza busztranszfert és hajójegyet, a magyar nyelvű idegenvezetést, valamint a háromfogásos ebédet.

március 29. péntek
Egész napos pihenés a tengerparton, vagy fakultatív programlehetőség.

Fakultatív kirándulás a Loro Parkba
A Loro Parkot a világ egyik legjobb növény- és állatkertjeként tartják számon, ahol kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a különleges állatok társaságát. Itt található a világ legnagyobb papagájgyűjteménye (több mint 3500 faj), láthatunk delfin-és gyilkos bálna showt, meglátogathatjuk a pingvineket, valamint megcsodálhatjuk az egyedülálló cápaalagutat, ahol 7 különböző cápafaj mellett piranhák és színes neon halak is élnek. Az állatok mellett a növényekről se feledkezzünk meg, hiszen a park területét gyönyörű, buja növényzet borítja, a világ különböző helyeiről származó fákkal, bokrokkal és virágokkal.
A program ára felnőtteknek 26 000 Ft/fő, gyerekeknek 20 000 Ft/fő, amely tartalmazza a belépőjegyet, valamint az oda-vissza busztranszfert a Loro parkba.

március 30. szombat
Egész napos pihenés a tengerparton, vagy fakultatív programlehetőség.

Fakultatív hajókirándulás és bálnales katamaránnal
A kirándulás Puertoi Colón kikötőjéből indul. A hajózás során delfineket és bálnákat keresünk az óceánban, de ha szerencsénk van, a kirándulás során tengeri teknősöket, vízi madarakat és repülő halakat is láthatunk. A Gigantes-szikláknál, a Masca-öbölben lehorgonyozva fürdési, snorkelling és strandolási lehetőség is lesz. A kirándulás során a hajón ebédet szolgálnak fel.
A program ára felnőtteknek 24 000 Ft/fő, gyerekeknek 12 000 Ft/fő, amely tartalmazza a magyar nyelvű asszisztenciát a szállodából.

március 31. vasárnap
Egész napos pihenés a tengerparton, vagy fakultatív programlehetőség.

Fakultatív kirándulás a Siam Parkba
A Siam Park Európa legnagyobb vízi vidámparkja, amelyet többször is a világ legjobb vízi parkjává választottak. Családosok, párok és egyedülállók egyaránt élvezhetik a vízi birodalom adta számtalan attrakció élményét. A park érdekessége, hogy thai tematikájú, így az ételekben és az épületekben is visszaköszön a thaiföldi stílus. Próbálják ki a 28 méter magas függőleges csúszdát, a Tower Powert, vagy fedezzék fel az Elveszett város titkait, amelyet számtalan vízesés, híd és csúszda rejt!
A program ára felnőtteknek 17 000 Ft/fő, gyerekeknek 12 000 Ft/fő.

április 01. hétfő
Délelőtt szabadidő, majd kora délután transzfer a repülőtérre és hazautazás. (Tenerife-Budapest 17:15-23:20).

Az ár tartalmazza:

  • Oda-vissza repülőjegy Budapest-Tenerife útvonalon, közvetlen járattal
  • Repülőtéri illeték
  • Utasonként egy darab kézipoggyász (max. 40x30x20 cm) oda-vissza (a légitársaság poggyászszabályzatáról bővebben ezen a linken)
  • Repülőtéri transzferek magyar nyelvű aszisztenciával
  • Szállás hét éjszakára a választott szállodában, kétágyas szobában
  • Félpanziós ellátás a szállodában


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • Oda-vissza repülőjegy Budapest-Tenerife útvonalon, közvetlen járattal
  • Repülőtéri illeték
  • Utasonként egy darab kézipoggyász (max. 40x30x20 cm) oda-vissza (a légitársaság poggyászszabályzatáról bővebben ezen a linken)
  • Repülőtéri transzferek magyar nyelvű aszisztenciával
  • Szállás hét éjszakára a választott szállodában, kétágyas szobában
  • Félpanziós ellátás a szállodában


Külön fizetendő:
/ul>
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak