Körutazások melléklet főoldal

KARÁCSONY SZLOVÉNIÁBAN 4 nap/3 éj

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 210203
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Szlovénia
Város: Portoroz

Szállás / program részletes leírása



Rövid ismertető
A karácsonyi időszak a szeretet, az ajándékozás, a család, és az ünnepi étkek jegyében telik. Ha úgy érzi, hogy mégis hiányzik valami az ünnepi hangulatból, akkor töltse rendhagyó módon, varázslatos helyeken, szeretteivel együtt az év legszebb ünnepét. Csodálatos, mesebeli helyekre hívjuk Önöket: adventi vásár, ékszerdoboz-szerű tengerparti kisvárosok, mézeskalács készítés, élőzenés vacsora, a Bledi-tó és a harang legendája, élő betlehemi játék a Postojnai cseppkőbarlangban.
Tegye felejthetetlenné az idei karácsonyt és csatlakozzon hozzánk a Szentestén is!


Utazás
légkondicionált autóbusszal (videó, italautomata)Nincs éjszakai utazás! EGYÁGYAS FELÁR NÉLKÜL !
Szükséges úti okmány:érvényes személyigazolvány vagy útlevél.


Szállás
Portoroz Hotel Lucija 3*
A szálloda a település sétányán, az út mellett található, a városközponttól 800 m-re, a tengertől pedig 150 m-re fekszik.
Szobák: 2 ágy (pótágyazható),fürdőszoba hajszárítóval, LCD TV, telefon, ingyenes WiFi, széf, részben erkélyes.


Ellátás (krt)
3 félpanzió (svédasztalos).Szenteste és 12.25-én, karácsony este élőzenével.


Fel- és leszállási lehetőség
Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.





Időpontok


2020. December 23-26.



Program

1. nap: Ljubljana és Adventi vásár
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Első megállónk a zöld ország fővárosaLjubljana,ahol barokk, reneszánsz és szecessziós épületek, gyönyörű hidak és parkok pompáznak ünnepi fényekben. Városnézés után ki-ki kedve szerint sétálgathat a látnivalók és az Adventi vásár bűvöletében vagy meglátogathatja (felvonóval) a történelmi emlékeket rejtő, a városra letekintő, lenyűgöző Ljubljana-i várat,ahol Batthyány Lajos, Magyarország első miniszterelnöke is raboskodott. Továbbutazás Portoroz és a szálláshely felé.

2. nap: Piran, Koper, Portoroz és mézeskalács készítés
Délelőtt busszal meglátogatjuk a szlovén tengerpart gyöngyszemeit. Első megállónkPiran városa, mely egy "nyitott múzeum” középkori építészeti emlékekekkel és gazdag kulturális örökséggel. Itt, ebben a kis kincsesdoboz-szerű városkában született Giuseppe Tartini olasz zeneszerző és hegedűművésza XVII. században. ATartinijev téraz ő nevét viseli, mely lehagyhatatlan bármely pirani fényképről. Ezután meglátogatjuk Koper város szépségeit is. Délután szabadprogram az ünnepi ruhába öltözött Portoroz városkában, fürdőzés a szálloda medencéjében és ráhangolódás az ünnepre, mézeskalács készítés mellett.Vacsora után élőzene a szálloda halljában.

3. nap: Bledi tó
Karácsony napján mindenki eldöntheti, pihenéssel tölti-e az idejét, vagy fakultatív program keretében megismeri velünk a téli Bledi-tó szépségét. Két program közül választhatnak: egy séta a tó partján, vagy hajókázás a pletnanevű kishajóval (külön térítés ellenében) a tó közepén található apró szigetre, ahol egy IX. századi templom áll, kívánságot teljesítő haranggal (belépő ellenében látogatható).Élményekkel tele indulunk vissza a szálláshelyre a karácsonyi vacsorára és utána élőzene a hallban. Részvételi díj: 20 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 15 EUR/fő.

4. nap: Postojnai cseppkőbarlang és élő Betlehemi játék
Reggeli után indulunk a Postojna-i cseppkőbarlang felé, ahol a több mint 20 km hosszú barlangrendszer csodálatos cseppkőképződményeit részben gyalog, részben kisvasútról tekinthetjük meg. A barlangban látható az egyedülálló, élő Betlehemi játék, mely felejthetetlen élmény!! Karácsonyi hangulattal és élményekkel feltöltődve indulunk Magyarországra. Hazaérkezés a késő esti órákban.




Felárak és belépők

Üdülőhelyi díj 7 év felett:3 000 Ft/fő

Fakultatív program (min. 25 fő esetén):
Bledi-tó: 20 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 15 EUR/fő

Belépők a helyszínen:kb. 50 EUR/felnőtt (tájékoztató jellegűek): Pletna 12-14 EUR, Bledi sziget 6 EUR, Postojna cseppkőbarlang 26 EUR/fő.


Minimum létszám
35 fő.
Figyelem: NINCS EGYÁGYAS FELÁR !



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autobuszjegy,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- belépőjegyek,
- idegenforgalmi adók.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak