Körutazások melléklet főoldal

Törökország, Side: Club Hotel Turan Prince World 5*, all inclusive, 2 hét

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 117437
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Sidétől 15 km-re, Manavgattól 12 km-re, Antalya repülőterétől 75 km-re fekszik.Közvetlen, kék zászló díjas, aranyhomokos tengerpartja ( a vízben kavicsos) és hatalmas területen fekvő egzotikus kertje paradicsomi hangulatot kölcsönöz a hotelnek.

ELHELYEZÉS

A szálloda 686 szobájából 468 standard-, 143 családi-, 58 `select villa` szoba, valamint 8 lakosztály. A standard szobák mindegyike fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval,telefonnal, központi szabályozású légkondicionálóval,szatellit Tv-vel, mini bárral, laminált padlóval (a fő épületben), ingyenes széffel és erkéllyel felszerelt. A családi szobákban két felnőtt és két gyermek elhelyezésére is lehetőség van, valamint 3+1 fő befogadására is alkalmasak. A főépületi-, lakosztály, valamint `villa select” típusú szobák felár ellenében, lekérésre foglalhatóak. A Dublex szoba 44 m2 alapterületű, két légterű, de nincs ajtóval elválasztva, felszereltségileg megegyeznek a standard szobákéval ésmaximum 4+1 fő elhelyezése megengedett. A Club Dublex szobák 40 m2alapterületű, két légterű, de nincs ajtóval elválasztva,felszereltségileg megegyeznek a standard szobákéval. A "select villa" épületek saját medencekapcsolattal rendlekeznek.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli (07:00-10:30), ebéd (12:30-14:30), vacsora (19:00-21:30), helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal. A szálloda három a`la carte étterme hal-, kínai-, és mexikói ételekkel nyújt kulináris élvezeteket az idelátogatóknak. A vendégek ott tartózkodásuk alatt egyszer egy héten előzetes bejelentkezéssel, ingyenesen fogyaszthatnak el egy vacsorát. Számos bár bővíti a szolgáltatások körét. Napközben az `aqua`- és `beach` éttermekben 12:30 és 16:00 óra között snack ételeket kínálnak, valamint a bárokban fagylalt (16:00-18:00), tea, kávé és sütemény fogyasztható.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

2 külső medence elkülönített gyermek résszel, 1 fűtött belső medence (08:00-20:00), jakuzzi. A szálloda területén elhelyezkedő aqua parkban (10:30-12:30 és 14:30-16:30) 15 gyermek és felnőtt csúszda található. Vidámpark, mini állatkert, négy teniszpálya, mini golf, asztalitenisz, strandröplabda, kosárlabda, fitnesz központ, darts, futball, aerobik, szauna, török fürdő és jakuzzi, mini klub (4-11 éves korig), gyermek és felnőtt animációs programok, amfiteátrum, diszkó. Térítés ellenében kivilágított teniszpálya, motorizált és nem motorizált vízi sportok a tengerparton, masszázs, biliárd, videojátékok, spa központ, búvárkodási lehetőség. A vidámparkban számos játék ingyenesen használható.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Üzletek (ékszerbolt, mini market, bőrárubolt), orvosi ellátás, szélessávú internet elérhetőség a lobbiban ingyenesen elérhető, autóbérlési lehetőség, fényképész, 350 fős konferenciaterem, mosoda, fodrászat és szépségszalon. A napernyők, napágyak, a matrac és a strandtörülköző ingyenes a medencénél és a tengerparton is.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak