Körutazások melléklet főoldal

Törökország, Side: Royal Atlantis Beach Hotel 4*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 227282
Indulás dátuma:2024.03.31. (V)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  207 701 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  213 932 Ft / fő
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Általános információk
A 157 szobával rendelkező szálloda kb. 45 km-re található Antalya repülőterétől, Side központjától kb. 15 km-re és közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton helyezkedik el. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek (barbecue, halas), bárok és diszkó várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízi csúszdák találhatók. A napernyők, napágyak, matracok a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. Wireless internetezésre a lobbyban ingyenesen van lehetőség. Térítés ellenében orvosi ellátás, szobaszerviz, mosoda, autókölcsönző és fodrászat bővítik a szolgáltatások körét.
A szállodát fiataloknak és kikapcsolódásra vágyó Utasainknak ajánljuk.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.
SIDE:A Török Riviérán a leghosszabb homokos partszakasszal rendelkező üdülőhely Side. A hangulatos városban vásárlási lehetőségeken kívül található az Apollo templom, valamint a városhoz közel helyezkedik el a festői Manavgat vízesés. Colakli, Evrenseki, Kumköy, Side város és Sorgun településeken a tengerpart homokos és lassan mélyül, míg Titreyengöl, Kizilagac és Kizilot tengerpartja kavicsos és gyorsan mélyül.

Ellátás
Ultra all inclusive ellátás, mely 07:00-21:00 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snack, fagylalt (meghatározott időszakokban), délutáni tea, kávé, sütemény, éjjeli snack (21:00-01:00), éjjeli leves (01:00-07:00). Tartózkodás alatt egy alkalommal térítésmentesen lehetséges étkezni az egyik a`la carte étteremben, de előzetes foglalás szükséges.A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, néhány import ital 0:00-24:00 között térítésmentesen fogyaszthatók. Bizonyos import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek, fogyasztás az a`la carte étteremben térítés ellenében állnak rendelkezésre.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátás típusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, tengerparti bár, strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, matrac (tengerparton), külső medence, medence bár, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
fodrászat, mosoda, üzletek,

Szórakozás
animációs műsorok, strandröplabda, biliárd, darts, diszkó, fitneszterem, gyermek animációs programok, élő zene, asztalitenisz, teniszpálya világítás, teniszpálya, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
belső medence, masszázs, szauna, wellness / spa központ, törökfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekmenü, mini klub, gyermekmedence,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- Ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak